Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alfa írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... ak-2415667 Ezzel nálam sokat zuhant a megítélése .....
visca el barca írta:igen, mondjuk a hangulat nagyon adta... ez az egy amihez még mindig ő értenek a legjobban és lényegében a topligák közül már csak egyedül itt van az a fajta szurkolás amiért én élek-halok.
mondom topligákzola8787 írta:Mert nem nézel magyar bajnokit. Hétvégén volt az Mtk-Hali meccs, hagyjad már magad ilyen Láció Rómákkalvisca el barca írta:igen, mondjuk a hangulat nagyon adta... ez az egy amihez még mindig ő értenek a legjobban és lényegében a topligák közül már csak egyedül itt van az a fajta szurkolás amiért én élek-halok.
Mert nem nézel magyar bajnokit. Hétvégén volt az Mtk-Hali meccs, hagyjad már magad ilyen Láció Rómákkalvisca el barca írta:igen, mondjuk a hangulat nagyon adta... ez az egy amihez még mindig ő értenek a legjobban és lényegében a topligák közül már csak egyedül itt van az a fajta szurkolás amiért én élek-halok.
persze, ha a nagymuteromnak meg áramszedői lennének, akkor ő lenne a villamos.visca el barca írta:tegnap leültem megnézni a lazio-roma meccset, két iszonyat kutyütő csapat, és ezek vannak 2-3. helyen. jó, az utolsó negyed óra erős volt, de addig semmi. két passzt nem tudnak megcsinálni... egy sevilla/valencia, rommá verné mindkét csapatot (iturbeból viszont jó kis játékos lehet)
Kapcsold a digisport 1-re és láthatod , hogy azért vannak bőven üres székek.bali 15 írta: Sajnos nem tudom követni az olasz bajnokságot. Valaki leírná, hogy mi történt ott. Bajnok a Juve, ok. De valami elég nagy baj lehet. Mi van a Milannal? Tényleg üres mostanság a San Siro?
Az Internek se volt nehéz miközben az összes riválisa a scudetto miatt kiszabott büntetéseket nyögte.A Juventusnak nem nagy dicsőség ebben a ligában királykodni.Nincs bajom alapvetően a Juvéval, de röhej ahogy a nyerik sorra a bajnokságokat.
Győrben ez sem megy.zola8787 írta:
Ki kéne próbálni, hogy a csapatok ne kapjanak fizut, lehet jobban menne mindenkinek
Ki kéne próbálni, hogy a csapatok ne kapjanak fizut, lehet jobban menne mindenkinekvisca el barca írta:kiütéses győzelem.újra
feltámadáscsababarca írta:Most épp ütik az Udineset, respect!
Péter, miért nem?Petr írta:Te is tudod, hogy nem szo szerint ertettem, nem kell a szarkazmus....
Te is tudod, hogy nem szo szerint ertettem, nem kell a szarkazmus. Ilyen lutri csapatok ellen, akik keptelenek osszezarni nem nehez (nem azt mondom, hogy mindenki kepes ra) eltalalni rendesen a kaput. Egy jobb bajnoksagban, BL-ben, VB-n nincs ilyen lovesekre lehetoseg, mert ott a blokk. Ezt mind (nem) lathattuk az utobbi kettoben. Cafoljon ram, de szvsz nagyobb a fustje, mint a langja.Alcantara írta:Valóban! Olyan mintha szándékos lenne. Néha nekem úgy tűnik, az aktuális ellenfél segíteni akar az árát felverni.
Amúgy egy nulla a gyerek.