Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Komolyan mondom, fizikális fájdalmat okozott a Pool játékának nézése, nem értem milyen gödörbe zuhantak bele itt pár évvel ezelőtt, de tisztán láthatóan azóta sem tudnak kikapaszkodni onnan. Néha ugyan jól játszanak, de ez a mostani meccs is megmutatta, mennyi létjogosultságuk van az élmezőnyben.. ki is kapcsoltam inkább a meccset.miihii írta:Nos, félidőben 1:0 a MU-nak.
Igazából gólokkal kellene vezetnünk, a lehetőségeink megvoltak rá, de sajnos mindig hiányzott néhány centi a magabiztosabb előny kiépítéséhez.
RvP-nek volt még egy gyönyörű megoldása, amikor sarokkal húzta kapura, de egy védő lába útban volt.
A poolnak sok momentuma nem volt, uh elég egyértelmű a fölényünk. Remélem a folytatásban sikerül még több góllal alátámasztani ezt.
Gólerősebb, mint Torres. Amúgy a Chelsea büntetőjét is neki kellett volna lőnie.daffy írta:drukkolok ennek a walters figurának,hogy sikerüljön a mesterhármas![]()
eddig 2,csak a rossz kapuba

a gyerekeinek nem ezt a meccset fogja mutogatni,az biztossalas9 írta:Na, Walters megtalálta a jó kaput, kiharcolt egy 11-est.És ő rúgja
![]()
Kis is hagyta![]()
![]()
Én is kíváncsi vagyok erre a meccsre Swansea-szurkolókéntmessideco írta:Kíváncsi vagyok a mai Everton - Swansea meccsre. Az Arsenal mellett két olyan angol/walesi csapat, amelyiket követem. Meccsük szerintem jó szórakozást fog nyújtani mindenki számára, valahogy a vendég csapatot érzem esélyesebbnek ezúttal.
Pont itt van a gond az idei Chelsea-vel.Varatrix írta:Azért őket sem kéne túl misztifikálni nem tették olyan magasra a lécet. Az a bizonyos félelem csak nálunk Barca szurkolóknál volt meg a Terry, Lampard, Drogba... csapattól. Tudták mit kell ellenünk játszani. Lehet hogy egyenlőre simán vernénk a Chelseat, ez változhat nem tudjuk. De én nem lepődnék meg ha elsősorban szebb, de eredményesebb játékot hozna majd ez a csapat ha összeérik. Fiatalok, van idejük még bizonyítani.LG írta: én azért annyira egyiktől sem vagyok elájulva, nem is hinném, hogy valaha is elérnék Drogbáék szintjét. .

Ezt Pep írta?Game90 írta:Ez a cikk is foglalkozik a középpályával:
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... z_Agyusok/

Az a baj, hogy Wilshere és Arteta is csak fél megoldás, egyikük sem 100%-osan DM beállítottságú. Ez az Arteta - Wilshere - Cazorla középpálya is jól hangzik elsőre, csak labdavesztés után az ellenfél simán ráviheti a labdát a két CB-re, nincs aki leütközné őket. Gyakorlatilag ez olyan, mint ha mi egy Xavi, Fabregas, Iniesta középpályával játszanánk. Szóval sokkal nyugodtabb lennék, ha lenne pl. egy Tioté a csapatban, aki védené a többiek hátsóját.barca99 írta:Mi a probléma? Artetáról egy hete írta a whoscored, hogy mennyire jó CM, elég jól védekezik. Wilshere meg állítólag javuló formában.Game90 írta:És én csatár igazolás helyett jobban örülnék egy DM-nek, átjáróház a középpályánk.
Most jelentkezett be a Newcastle Ramsey-ért, elvileg két vödör narancsot, egy rúd kolbászt és Papiss Cissé kutyájának összegyűjtött, lefagyasztott ürülékét adnák érte a Senalnak.Game90 írta:4 zsák krumplit talán kapunk értük.
M'Vila esélyesnek tűnik:Game90 írta:És én csatár igazolás helyett jobban örülnék egy DM-nek, átjáróház a középpályánk.
Mi a probléma? Artetáról egy hete írta a whoscored, hogy mennyire jó CM, elég jól védekezik. Wilshere meg állítólag javuló formában.Game90 írta:És én csatár igazolás helyett jobban örülnék egy DM-nek, átjáróház a középpályánk.
4 zsák krumplit talán kapunk értük. Amúgy Diaby most tér vissza a sérüléséből, szóval télre meg is van az új igazolásunk!StickyFingaz írta: Parkot,Diabyt,Homlokot meg Remzit el kell adni
Röviden: nem.Gareth Tello írta:A Szalai-transzfernek szerintem nincs realitása, pláne nem 20 millióért. De szerintem jobb is így a Senalnak, Ádám nem Ágyús-szint.
Game, messideco, ti örülnétek neki?
Ha jól tudom, volt a szerződésében egy kivásárlási ár, gondolom ez 27 millió euró volt. Idén nagyon megy neki, Moyes megtalálta a helyét a csatár mögött, kérdés, hogy Hazard-ék mellett mennyi lehetőséget kapna ezen a poszton a Chelsea-ben, vagy pedig menne ilyen box2box-nak (asszem az Everton-ban először DM/box2box volt, szóval nem lenne ismeretlen neki ez a poszt, csak kár lenne ott elpazarolni a tehetségét). Mindenesetre ígéretes lenne ez a fiatal mag, csak hát nem ártana egy normális edző sem nekik. Amúgy Lampard-ot sajnálom, hiába Chelsea-ikon, nem illik már bele a képbe (meg már nem is a régi).Varatrix írta:Fellaini a héten aláírhat a Chelsea csapatához 27 millió euro ellenében, 5 milliós fizetéssel. (dailymail, L'Equipe többek közt)
Szerintem nincsenek túl misztifikálva, az a Chelsea remek csapat volt, a 2000-es évek közepének legjobb csapata a Barca mellett. Később is hiába igazoltak új embereket a kékek, még mindig Lampardék vitték a hátán a csapatot, a tavalyi BL győzelmüket is az öregek hozták össze.Varatrix írta:Azért őket sem kéne túl misztifikálni nem tették olyan magasra a lécet. Az a bizonyos félelem csak nálunk Barca szurkolóknál volt meg a Terry, Lampard, Drogba... csapattól. Tudták mit kell ellenünk játszani. Lehet hogy egyenlőre simán vernénk a Chelseat, ez változhat nem tudjuk. De én nem lepődnék meg ha elsősorban szebb, de eredményesebb játékot hozna majd ez a csapat ha összeérik. Fiatalok, van idejük még bizonyítani.LG írta: én azért annyira egyiktől sem vagyok elájulva, nem is hinném, hogy valaha is elérnék Drogbáék szintjét. .
Igen megvertük a Chelsea-t és nem is egy nagyon gyenge Chelsea-t vertünk meg.Gareth Tello írta:Közben leégtek a kékek.
Ivanovic szerencsétlenkedett, Michu kihasználta:
Még nekem sincs, a jelen még nem egészen az övék, de szerintem (ha tényleg összeáll ez a négyes), a következő idényre beérhetnek, és akkor majd lehet őket egy lapon emlegetni Lampardékkal. A tehetségük mindenesetre megvan hozzá.Messa írta:Én azért anno egy csúcsformában lévő Terryvel, Lamparddal, Essiennel, Drogbával felálló Chelseatól jobban rettegtem, ők tipikusan azok a játékosok voltak akik ellen nagyon nem feküdt a mi stílusunk. A fent említett 4 úriembertől -akik bár elismerem remek focisták- nekem nincs meg ugyanez az érzésem.

Azért őket sem kéne túl misztifikálni nem tették olyan magasra a lécet. Az a bizonyos félelem csak nálunk Barca szurkolóknál volt meg a Terry, Lampard, Drogba... csapattól. Tudták mit kell ellenünk játszani. Lehet hogy egyenlőre simán vernénk a Chelseat, ez változhat nem tudjuk. De én nem lepődnék meg ha elsősorban szebb, de eredményesebb játékot hozna majd ez a csapat ha összeérik. Fiatalok, van idejük még bizonyítani.LG írta: én azért annyira egyiktől sem vagyok elájulva, nem is hinném, hogy valaha is elérnék Drogbáék szintjét. .
Cavani nem lesz City játékosÚjabb érdekes hír:
A City elcserélheti Balotellit Cavanira! (Nyilván az olasz mellé egy jó nagy köteg virtuális eurót is küldenének a nápolyiaknak.)
Nagy erősítés lenne Cavani a katariaknak, kérdés, az érkezése melyik csatár játékperceinek lenne a kárára.