Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Hm... Lejtmenet indulGame90 írta:Kisebb meccseink lesznek a következő fordulókban, ManCity otthon, Chelsea idegenben, Liverpool otthon, Stoke otthon...
Ebből a 'Pool-ból azért nem nehéz kiemelkedni.kanty írta:Nem nézek sok Pool meccset, de ha látom, akkor általában messze kiemelkedik a csapatból.
Jó, az nem kérdés, hogy jobb, mint a Senal csatárailui1698 írta: Amúgy Csabi, azért valld be, hogy nem bánnád a zs kategóriás Drogba helyett ő lenne a 'Zenálban.
Rodgers ugye pont olyan csapatot épít, amilyen tavaly a Swansea is volt.kanty írta:De megnéznék egy jó, kompetitív Liverpool-t is. Az a klub, a szurkolók egyszerűen megérdemlik.
Igaz, talán nem a taplóság a legjobb kifejezés rá.Bob_Marley írta:Viszont az hogy feldobta magát az miért taplóság??Az amit Evrával művelt anno az taplóság vol, de ez viszont nem, inkább nagyon gyenge színészi előadás![]()
Érdekes elgondolás, összességében azért elég sokat kéne fejlődnie a Poolnak ahhoz, hogy akár a PL-győzelemre, akár a jó BL-szereplésre esélyes legyen. De szerintem ha megbíznak Rodgersben, és nem rúgják ki egy-két eredménytelen idény után, ő elhozhatja egy újabb sikerkorszak reményét Liverpoolba.Bob_Marley írta:És ne menjen ő sehova, én még hiszek benne, hogy lesz még jó csapat PL és Európa szinten is a Pool és ehhez elengedhetetlen lenne egy jó Suarez.
Jóval jobban kiveszi a részét az összjátékban és játékintelligenciára is magasabb szint mint a kolumbiai, az hogy ő veszélyesebb az tény, de én nem ezt vagy ennek ellenkezőjét írtam.Szerintem Suarez jobb játékos, s komplexebb.REMY írta:Most nem azért, de mégis miben jobb? Legalább, ha góllövésben tartaná a lépést Suarez, de abban sem. Túl van sztárolva. Nem mondom, hogy rossz csatár, de azért gólokat is kéne néha lőni, ha már ott van a kapu előtt. 20 gól fölé azért illene menni egy szezonban.... (nem a holland bajnokságot kell nézni, mert az nem szint)Bob_Marley írta: Mikaos-szal egyet értek, talán lehet nem a második legjobb csatár, de jó pár embert megelőz, én speciel Falcaonál jobbnak tartom.
Egyszerűen nála nem lehet azt a veszélyt érezni, amit a kolumbiainál.
Most nem azért, de mégis miben jobb? Legalább, ha góllövésben tartaná a lépést Suarez, de abban sem. Túl van sztárolva. Nem mondom, hogy rossz csatár, de azért gólokat is kéne néha lőni, ha már ott van a kapu előtt. 20 gól fölé azért illene menni egy szezonban.... (nem a holland bajnokságot kell nézni, mert az nem szint)Bob_Marley írta: Mikaos-szal egyet értek, talán lehet nem a második legjobb csatár, de jó pár embert megelőz, én speciel Falcaonál jobbnak tartom.
Azért ő nem lenne rossz.Gareth Tello írta:
Sneijder meg lehet, hogy végül a Liverpoolban köt ki a Spurs helyett.
Mikaos-szal egyet értek, talán lehet nem a második legjobb csatár, de jó pár embert megelőz, én speciel Falcaonál jobbnak tartom.Gareth Tello írta:És egy jókora tapló.Mikaos írta:Suárez megérdemelne egy jobb csapatot. Szerintem ő a világ második legjobb csatára. Hihetetlen játékintelligenciája van, és nemcsak góllövéssel "foglalkozik", hanem kiveszi a részét a csapatjátékból is (mind passzokban, támadásépítésben, mind védekezésben).
United, City esélytelen, Chelsea-ben talán el tudnám képzelni, ha nem viszik el a Ba-Falcao páros egyik tagját.
Di Matteo volt az, aki szinte teljesen mellőzte Mosest, Benítez azért egyre gyakrabban játszatja, főleg Óscar helyett. Tavaly a Wiganban nagyon jó volt a srác, ha ennyi lehetőséget kap, szerintem élni fog vele.Initom írta:hát Moses nem csatárszélső. Alig kap időt,szerintem nála is nagyobb volt a hype mint a tudás.
És egy jókora tapló.Mikaos írta:Suárez megérdemelne egy jobb csapatot. Szerintem ő a világ második legjobb csatára. Hihetetlen játékintelligenciája van, és nemcsak góllövéssel "foglalkozik", hanem kiveszi a részét a csapatjátékból is (mind passzokban, támadásépítésben, mind védekezésben).
Lehet, hogy a 10 milliót még euróban írták.barca99 írta:A Skysports szerint nem valószínű, hogy Ba a Chelseabe menne. De ezt a Mirror-os forrást sem sikerült értelmeznem, a szenegálinak van egy 7 millió fontos kivásárlási ára szerződésbe foglalva, azok meg megírják, hogy 10 millióért megveszi a Chelsea?![]()
ezt nem tagadva,de ezzel szemben egy utolsó....tapló,bunkó, a fair play szellemét megtagadó játékosról beszélünk. A szezon 1/5 részét a lelátón tölti,és nem sérülések miatt.Mikaos írta: Más:
Suárez megérdemelne egy jobb csapatot. Szerintem ő a világ második legjobb csatára. Hihetetlen játékintelligenciája van, és nemcsak góllövéssel "foglalkozik", hanem kiveszi a részét a csapatjátékból is (mind passzokban, támadásépítésben, mind védekezésben).
Ja hogy akkor Torresen kívül nincs másik középcsatár... Így már értem.Initom írta:hát Moses nem csatárMichaaBee írta:Jól látom, hogy a Chelseanél így egy posztra lesz Torres, Moses és Ba? Szükségük van nekik ennyi emberre egy posztra?Torres Benítez alatt állítólag kezd belejönni, Moses-ről viszont semmit sem tudok, ő hogyan tolja?
szélső. Alig kap időt,szerintem nála is nagyobb volt a hype mint a tudás.
+1 bukás Marin mellé.
Lamaprdot meg elakarják zavarni ...vicc.
hát Moses nem csatárMichaaBee írta:Jól látom, hogy a Chelseanél így egy posztra lesz Torres, Moses és Ba? Szükségük van nekik ennyi emberre egy posztra?Torres Benítez alatt állítólag kezd belejönni, Moses-ről viszont semmit sem tudok, ő hogyan tolja?
Majd meglátjuk, mire lesz ott képes. A Chelsea azért elég nagy játékos temető, félek, hogy ő is egy lesz a sok áldozat közül.ab1daL írta:Már pedig Ba nagyon úgy néz ki, tényleg megy a Chelseabe. A Mirror szerint már meg is született a megállapodás: 10 millióért veszi meg a Chelsea, heti 70 ezer font lesz a fizuja. Valamint azt írja a Mirror, hogy a három közül az első igazolása a szenegáli a kékeknél. Akkor ezek szerint még két játékos télen költözik London kék felébe?