Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.14. 20:06:06

Állítólag a MU és a Senal is ajánlatot készül tenni Zaháért. Jó kis saga lesz ebből is.
messideco írta:Még két dolgot várok a szezontól: végezzünk a Spurs előtt, és távozzon Wenger...
Az egyik megvalósulhat, a másik inkább ne.
Game90 írta:Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2013.01.14. 12:14:31

Szerintem a sack wengeres csávót dobták volna ki, vagy mindkettőt.

Még két dolgot várok a szezontól: végezzünk a Spurs előtt, és távozzon Wenger...
Kép
"And my heart will leave you never."
PCsabi
aka Game90

2013.01.14. 12:04:18

Kép
Gareth Tello írta:De kár, hogy nem a következő fordulóban lesz Spurs-Senal. Nagyon megvernénk most titeket.
Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.13. 20:54:11

Game90 írta:Cazorla fáradt és úgy tűnik, elment a kedve az egésztől, neki kéne a játékot csinálnia, de mostanában képtelen rá
Saját (értsd: spursös) tapasztalatból mondom, hogy egy rossz irányítót (Dempsey) tud feledtetni két nagyon jó szélső (Bale, Lennon).
Csak hát két nagyon jó szélsőt nehéz találni a Senalban...
Asszem nem ártana egy középcsatár, hogy Walcott visszamehessen a szélre.

Koscielny? :roll:
Kép

De kár, hogy nem a következő fordulóban lesz Spurs-Senal. Nagyon megvernénk most titeket.

Mancini idegbeteg:
Kép

There have been six red cards in the last six Premier League meetings between Arsenal and Manchester City.
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.01.13. 20:24:44

Ha jól vettem ki,akkor jelenleg Usmanovnak 29%-os részesedése van a csapatból.Szerintetek mennyi lóvét kéne kicsengetni ennek a féreg Kroenkének hogy eladja a százalékjait?
Initom
Entrenador del Barça

2013.01.13. 20:09:40

Szczenyin és Wilsheren kívül mindeki kuka volt kb.
Koscielny szerepeltetését alapból nem értettem...de áh.
Walcott nem középcsatááááár,nem tudom miért kell ott erőltetni.

OX-Podolski-Walcott <- így miért nem lehet felállni?
Podolski-Walcott-Ox ez sokkal értelmesebb igen :roll:

80. perctől kezdtünk el játszani,de ez édes kevés.
Milner... :roll: Game már leírta erről a véleményem.

Az a gázzzzz,hogy egy Agüerot,Nasrit és Yayát nélkülöző ,valamint egy Zabaleta-Nastasic kettőssel felálló védelmet és az előttük szűrő Barryvel felálló csapatot nem tudunk megfogni...
Arról ne is beszéljünk ,hogy Dzeko néha balszélsőt játszott :lol:
Abi & Tito
PCsabi
aka Game90

2013.01.13. 19:57:32

Itt a baj már nem kicsi.

Harmatgyenge védelem, átjáróház középpálya, zéró fantázia. Szczesny volt a legjobb, Wilshere szokásos, Koscielny idióta, Cazorla fáradt és úgy tűnik, elment a kedve az egésztől, neki kéne a játékot csinálnia, de mostanában képtelen rá, Podolski egy közepesnél jobb képességű angol szélsőre hasonlít, Giroud egy Stoke-ban jó lenne, de ide legtöbbször kevés, Walcott meg szimplán súlytalan középcsatárként.

Diaby pedig külön fejezetet érdemel. Ilyen poor man's Yaya Touré lehetne, a képességei adottak, csak hát évente 10 hónapot sérült ill. mellette még Gervinho is okosnak tűnik.

Kiállítás, de főleg az első bekapott gól után nem igazán volt esélyünk, kb. csak az utolsó 10 percben mutattunk életjeleket. Az meg csak természetes, hogy a Gyagyás Tódi hasonmás Milner ellenünk lövi élete gólját.

Arteta meg 3 hét.

Szpend szám fákin máni.
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.01.13. 17:30:57

Jól kifogtuk ezt a bírót. :D Amúgy az egész csapat Szczesnyn kívül kuka.Cazorla már vagy a 15. meccsét játssza egyhuzamban.Kéne neki egy kis pihenés.Walcott a pályán sincs,Wilshere dettó.A védelem szokás szerint trágya.Örülök ha megússzuk 3-al.
TT
Capitá del Barça

2013.01.13. 17:11:41

pffffffffffffffffffffttttt :lol: :lol:
sziti meccs is jól indul
PCsabi
aka Game90

2013.01.13. 16:35:27

Barcaman1993 írta: Én egyáltalán nem sajnálom őket. Sosem szimpatizáltam velük (talán a 2007-08-as szezonban, mert Torres marha jó volt), de saját magukat tették tönkre. Kiárusították a legjobb játékosaikat jó pénzért, majd ugyanilyen áron ilyen Charlie Adam, Jordan Henderson,. Stuart Downing, José Enrique, Andy Carrol nevezetű palikat vettek, és még sorolhatnám. Vettek a PL-ből a félszezonos, meg egy szezonos játékosokat, de ha körbenéztek volna a Bundesligában, vagy a spanyol bajnokságban, akkor a kisebb csapatoktól is olyan embereket tudtak volna igazolni, akikkel a 4-ben simán benne lehetne lenni. Ennyi róluk a véleményem.
Pontosan ezt akartam én is írni :)
Gareth Tello írta:Közben City-Senal hamarosan.

Arsenal: Szczesny; Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs; Diaby, Wilshere, Cazorla; Oxlade-Chamberlain, Podolski, Walcott.
Man City: Hart; Zabaleta, Kompany, Nastasic, Clichy; Garcia, Barry, Milner; Tevez, Silva, Dzeko.
Iksz a tippem.
Erős az a ManCity középpálya. Arteta hiányzik, de szerintem nyerünk.

Diaby előkerült :D Lehet tippelni, hogy mikor sérül meg: over/under 35. perc. Vagy esetleg már a bemelegítésnél.

@TelegraphSport
Police have found what they describe as a "suspect package" in a car park close to the Emirates and have cordoned off the ground.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.13. 16:21:56

Közben City-Senal hamarosan.

Arsenal: Szczesny; Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs; Diaby, Wilshere, Cazorla; Oxlade-Chamberlain, Podolski, Walcott.
Man City: Hart; Zabaleta, Kompany, Nastasic, Clichy; Garcia, Barry, Milner; Tevez, Silva, Dzeko.
Iksz a tippem.
daffy
Madridista

2013.01.13. 15:56:38

Barcaman1993 írta: Én egyáltalán nem sajnálom őket. Sosem szimpatizáltam velük (talán a 2007-08-as szezonban, mert Torres marha jó volt), de saját magukat tették tönkre. Kiárusították a legjobb játékosaikat jó pénzért, majd ugyanilyen áron ilyen Charlie Adam, Jordan Henderson,. Stuart Downing, José Enrique, Andy Carrol nevezetű palikat vettek, és még sorolhatnám. Vettek a PL-ből a félszezonos, meg egy szezonos játékosokat, de ha körbenéztek volna a Bundesligában, vagy a spanyol bajnokságban, akkor a kisebb csapatoktól is olyan embereket tudtak volna igazolni, akikkel a 4-ben simán benne lehetne lenni. Ennyi róluk a véleményem.
ez nem ütközik az enyémmel,maximum az első mondatod :)
a pool van akkora jelentőségű csapat,hogy hiányozzanak nekem a bl-ből,de ahogy nézem,még egy 3-4 évig biztos hiányozni is fognak
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.01.13. 15:53:34

daffy írta:
sjay írta: Komolyan mondom, fizikális fájdalmat okozott a Pool játékának nézése, nem értem milyen gödörbe zuhantak bele itt pár évvel ezelőtt, de tisztán láthatóan azóta sem tudnak kikapaszkodni onnan. Néha ugyan jól játszanak, de ez a mostani meccs is megmutatta, mennyi létjogosultságuk van az élmezőnyben.. ki is kapcsoltam inkább a meccset.
ezt a szintet talán bármelyik pl csapat hozni tudja.képzeld el,ha nem lenne nekik air suarez...
sajnálom a pool-t,mert egy jó liverpoolra szüksége lenne a világ futballjának,de ilyen mélységből jó pár év kellhet a bl-hez és nagyon-nagyon sok pénz
Én egyáltalán nem sajnálom őket. Sosem szimpatizáltam velük (talán a 2007-08-as szezonban, mert Torres marha jó volt), de saját magukat tették tönkre. Kiárusították a legjobb játékosaikat jó pénzért, majd ugyanilyen áron ilyen Charlie Adam, Jordan Henderson,. Stuart Downing, José Enrique, Andy Carrol nevezetű palikat vettek, és még sorolhatnám. Vettek a PL-ből a félszezonos, meg egy szezonos játékosokat, de ha körbenéztek volna a Bundesligában, vagy a spanyol bajnokságban, akkor a kisebb csapatoktól is olyan embereket tudtak volna igazolni, akikkel a 4-ben simán benne lehetne lenni. Ennyi róluk a véleményem.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.13. 15:53:04

Mi folyik itt?! :shock:
Evra, aztán Sturridge... :D
daffy
Madridista

2013.01.13. 15:43:59

sjay írta: Komolyan mondom, fizikális fájdalmat okozott a Pool játékának nézése, nem értem milyen gödörbe zuhantak bele itt pár évvel ezelőtt, de tisztán láthatóan azóta sem tudnak kikapaszkodni onnan. Néha ugyan jól játszanak, de ez a mostani meccs is megmutatta, mennyi létjogosultságuk van az élmezőnyben.. ki is kapcsoltam inkább a meccset.
ezt a szintet talán bármelyik pl csapat hozni tudja.képzeld el,ha nem lenne nekik air suarez...
sajnálom a pool-t,mert egy jó liverpoolra szüksége lenne a világ futballjának,de ilyen mélységből jó pár év kellhet a bl-hez és nagyon-nagyon sok pénz
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.13. 15:41:20

Na, közben bejött Valencia és Sturridge.
RvP-re már nem is találok jelzőket.
Robin Van Persie has scored six goals in his last seven Premier League appearances against Liverpool.

Elég nagyot kéne javulnia a Poolnak, ha pontot akarnak szerezni.
sjay
Entrenador del Barça

2013.01.13. 15:37:35

miihii írta:Nos, félidőben 1:0 a MU-nak.
Igazából gólokkal kellene vezetnünk, a lehetőségeink megvoltak rá, de sajnos mindig hiányzott néhány centi a magabiztosabb előny kiépítéséhez.
RvP-nek volt még egy gyönyörű megoldása, amikor sarokkal húzta kapura, de egy védő lába útban volt.

A poolnak sok momentuma nem volt, uh elég egyértelmű a fölényünk. Remélem a folytatásban sikerül még több góllal alátámasztani ezt.
Komolyan mondom, fizikális fájdalmat okozott a Pool játékának nézése, nem értem milyen gödörbe zuhantak bele itt pár évvel ezelőtt, de tisztán láthatóan azóta sem tudnak kikapaszkodni onnan. Néha ugyan jól játszanak, de ez a mostani meccs is megmutatta, mennyi létjogosultságuk van az élmezőnyben.. ki is kapcsoltam inkább a meccset.
miihii
KHAL

2013.01.13. 15:22:17

Nos, félidőben 1:0 a MU-nak.
Igazából gólokkal kellene vezetnünk, a lehetőségeink megvoltak rá, de sajnos mindig hiányzott néhány centi a magabiztosabb előny kiépítéséhez.
RvP-nek volt még egy gyönyörű megoldása, amikor sarokkal húzta kapura, de egy védő lába útban volt.

A poolnak sok momentuma nem volt, uh elég egyértelmű a fölényünk. Remélem a folytatásban sikerül még több góllal alátámasztani ezt.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
PCsabi
aka Game90

2013.01.13. 14:28:59

daffy írta:drukkolok ennek a walters figurának,hogy sikerüljön a mesterhármas :D
eddig 2,csak a rossz kapuba
Gólerősebb, mint Torres. Amúgy a Chelsea büntetőjét is neki kellett volna lőnie.

Sky Sports News ‏@SkySportsNews
Liverpool team v Man Utd: Reina, Wisdom, Johnson, Agger, Skrtel, Lucas, Gerrard, Allen, Downing, Sterling, Suarez.
Man Utd team v Liverpool: De Gea, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Carrick, Cleverley, Kagawa, Young, Welbeck, Van Persie.

RvP, ki más?
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.01.12. 18:27:51

Waltersnek nem volt rossz meccse. :lol:
Kép
Jonathan Walters has become just the fourth player in Premier League history to score two own goals in a single PL game.

A QPR-Spursről lemaradtam (a tegnapi mulatozás túl jól sikerült), de nem is baj, csak idegeskedtem volna.
Ennyin múlott a három pont:
Kép
Nem jó hír, hogy Sandro ismét megsérült... :?
Valamint Adebayor elvileg ismét nagyon tré volt.

Sky Sports understands that Newcastle United are moving closer to signing Loic Remy from Marseille.
daffy
Madridista

2013.01.12. 17:54:57

salas9 írta:Na, Walters megtalálta a jó kaput, kiharcolt egy 11-est. :D És ő rúgja :twisted:

Kis is hagyta :lol: :lol: :lol:
a gyerekeinek nem ezt a meccset fogja mutogatni,az biztos :D
salas9
Entrenador del Barça

2013.01.12. 17:47:42

Na, Walters megtalálta a jó kaput, kiharcolt egy 11-est. :D És ő rúgja :twisted:

Kis is hagyta :lol: :lol: :lol:
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2013.01.12. 17:34:36

daffy írta:drukkolok ennek a walters figurának,hogy sikerüljön a mesterhármas :D eddig 2,csak a rossz kapuba
Jót kacagok a csávón :lol: Amúgy Hazard gólja nem volt csúnya :roll:
Kép
daffy
Madridista

2013.01.12. 17:24:06

drukkolok ennek a walters figurának,hogy sikerüljön a mesterhármas :D
eddig 2,csak a rossz kapuba
István88
Barça B

2013.01.12. 12:26:53

messideco írta:Kíváncsi vagyok a mai Everton - Swansea meccsre. Az Arsenal mellett két olyan angol/walesi csapat, amelyiket követem. Meccsük szerintem jó szórakozást fog nyújtani mindenki számára, valahogy a vendég csapatot érzem esélyesebbnek ezúttal.
Én is kíváncsi vagyok erre a meccsre Swansea-szurkolóként :)
Az esélyeket 50-50-re tippelném, mert az Everton is, mi is jó formában vagyunk.
Nemsokára Arsenal elleni kupameccs, de szerintem ez a meccs fontosabb, tehát én most nem pihentetnék, kivéve azokat a játékosokat, akik nagyon elfáradtak a Chelsea ellen. Kicsit sok ez a 3 kupa, nem bánnám, ha kiesnénk a FA kupából, mert a bajnokság alapból fontosabb, a Ligakupa pedig most azért nagyon fontos, mert reális esélyünk van a győzelemre, ami EL-ben indulást jelentené.
Az Everton előnyben van, mert kevésbé fáradtak a játékosai, de Laudrup eddig is eléggé jól megoldotta a rotálást, remélem, hogy ezután is sikerülni fog neki :)
Hajrá Barcelona és Swansea! :)
Válasz küldése