S.Agüero írta:Komolyan kérdezem, mik azok a nagy meccsek akkor? Clásico+negyeddöntőtől a BL, vagy mi?
Kupadöntő, Tico, Sevilla elleni meccsek nem számítanak bele?
Mert akkor ezek szerint van 5-6 nagy meccs egy évben jó esetben, aztán ez dönt a kupákon kívül.
Ha a Juve nyeri a BL-t, akkor simán esélyes lesz Messi is, főleg egy jó ősszel.
Nálam egy aranylabdásnál igen,nagy lényeg az ősz is,mert bajnokságot csak úgy tudsz nyerni ha ott is kiegyensúlyozott vagy,és hozod a meccseket,de a BL-ben,illetve ott is a hajrá az márciustól kezdődik,és akkor élesedik.
Szerintem egy aranylabdásnál ez szempont,hogy ebben az időszakban jól teljesítsen.
Ne haragudj,de azért egy Alaves elleni Spanyol kupa döntő nálam nem igazán mérvadó,még annak tudatában sem,ha ősszel jól fog játszani Leo..
Írtam,lesz még spanyol/olasz szuperkupa,ill eu szuperkupa.
Esetleg ha ezeket is a BL döntős nyeri,akkor nincs nálam kérdés,hogy ezekből a csapatokból kell az aranylabdás.
MessiNeymarSuarez írta:
Mondjuk tényleg érdekes....
Ha ez egyéni díj, miért az számít hogy milyen díjakat nyert a csapat?
Most ezen a kérdésen gondolkodj el..
Ha viszont csapatdíj, akkor miért nyerte pl Ronaldo 2013-ban kupa nélkül, mikor a Bayern Triplázott?
Nem tudom. Jó nagy hülyeség volt.
Ha egy Müller juttatja tovább a Bayernt, akkor senki sem kiált aranylabdáért, ellenben ha Ronaldo, akkor rögtön a fél világ.
Nem tudom hogy ez nekem szólt-e,de nem írtam egy szóval sem hogy Ronaldonak kell kapnia.
Ronaldo nem több már, mint egy kilences. A ziccereit beveri, ha odakerül, de ezt megtette anno Inzaghi, meg Nistelrooy is mondjuk, játékban meg ők sem voltak gyengébbek, mint az idei Ronaldo. Aranyzsuga közelébe mégsem kerülhettek...
Mikor rúgtak ők ennyi gólt mint Ronaldo...?
Nem a szívem csücske a portugál,de attól még ez egy butaság..
Mostani év nagyon érdekes,mert Messi hiába jobb sokkal egyénileg,nem tudott igazán nagyot alkotni a csapattal,nem tudott kihúzni titeket Ő sem,nincs is a tűz körül.
Viszont nálunk is a csere csapat húzta be a végén a bajnokságot gyakorlatilag,a BL-ben volt 4-6 meccse Ronaldonak ami elképesztő volt,de igazából ennyi,sok-sok jó teljesítmény kellett ehez,nem mint anno,hogy majd Ronaldo berúgja.
A Juve szintén ugyanez,nincs nekik 1-2 játékosuk,hanem csapatként erősek.