A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Ja semmi ilyen.markionni írta:Rossz utat valasztottal a tisztelet kivavasahoz itt, vagy nem is tudom mi ezzel a celod.miro. írta:Have you ever seen a player that passes like Fellaini, finishes like Higuain, and has Lukaku's first touch? That's Benzema.
![]()
![]()
![]()
Rossz utat valasztottal a tisztelet kivavasahoz itt, vagy nem is tudom mi ezzel a celod.miro. írta:Have you ever seen a player that passes like Fellaini, finishes like Higuain, and has Lukaku's first touch? That's Benzema.
![]()
![]()
![]()
Undortioan gyenge.ferninho írta: Soha nem tudtam hova tenni ezt a nagy Karim lehúzást, nagyon durván le van nézve az emberünk.
Soha nem tudtam hova tenni ezt a nagy Karim lehúzást, nagyon durván le van nézve az emberünk.miro. írta:Have you ever seen a player that passes like Fellaini, finishes like Higuain, and has Lukaku's first touch? That's Benzema.
![]()
![]()
![]()
Köszi a részletes leírást. Ez a sok ifjú titán érdekes egyszerre, de beválhatnak végülis. Meg biztos fog jönni valami nagyobb név is még.babaking írta:...
Pepe helyére jött Vallejo.Cestus írta: Hát igen, azért Morata, Dzsémsz meg Pepe szerintem távol áll a ballaszt kategóriától.
Igen, szerintem Neymar még idén nyáron aláír hozzátok, a PSG csak a strómanotok.Pedig így van. Most, hogy megynyertük a BL-t megint van pénz lóvéra, és így az UEFA, a FIFA, a Liga, spanyol játékvezetök, Kassai, a nemzeti sportdöntö bíróság után a PSG-t is meg tudjuk venni
Szerintem meg pont, hogy akármikor játszott akkor jöttek a gólok-gólpasszok.babaking írta:Elölröl Morata ment el aki szerintem jelentösebb kaliber, megértem, hogy nem akar a padon ülni, mert majdnem mindegyik Európai top- csapatban kezdö lenne, de nálunk kezdöként nem tudott virítani.

Hát igen, azért Morata, Dzsémsz meg Pepe szerintem távol áll a ballaszt kategóriától.Messias2 írta:Hát nem tudom, szerintem a padotok inkább gyengült. Pedig ez volt a sikereiteknek az egyik kulcsa, a brutál a pad.babaking írta:kiszórtuk a ballasztot, hoztunk a helyükre fiatal cseréket, szerintem egy picit erösödött a padunk.
Hát nem tudom, szerintem a padotok inkább gyengült. Pedig ez volt a sikereiteknek az egyik kulcsa, a brutál a pad.babaking írta:kiszórtuk a ballasztot, hoztunk a helyükre fiatal cseréket, szerintem egy picit erösödött a padunk.
LG írta:Ne mondj ilyeneket, mert vki még elhiszi.Varatrix írta:
Amúgy mi van a Floreintino pénzeli a PSG-t hogy tereljék el Ronaldoról a hireket Neymar átigazolásával???
Én is kíváncsi vagyok a Realra. Eladtatok jó pár minőségi cserét, pénzt is sikerült bőven gyűjteni, de még nem jött senki nagyobb név. Gondolom Mbappé lenne a cél. Ilyen szempontból ti sem jártatok jól Neymar eligazolásával, mert biztosan felviszi ez a francia srác árát is.miro. írta:Kivancsi leszek a nyár további részére.
Neymar után kit igazoltok,én tippelek egy Dembelére,ill. mi kit igazolunk előre,mert a két ügyetlen nem tud gólt rúgni,de még jól játszani sem.
Ronaldora szerintem nem lehet számítani ősszel,Morata meg nincs hogy kihúzzon minket a szarbol...
Ne mondj ilyeneket, mert vki még elhiszi.Varatrix írta:
Amúgy mi van a Floreintino pénzeli a PSG-t hogy tereljék el Ronaldoról a hireket Neymar átigazolásával???
Én is most olvasom. Hát erre mondták az iskolában régebben, hogy: "Bölcsebb lettél volna ha csendben maradsz."visca el barca írta:cuncili micsoda védekezési stratégiát dobott be a bírónak![]()
"ha nem cristiano ronaldonak hívnának, ma nem lennék itt"'
ez aztán igen.

fél2-től van a meccs.Nero. írta:1:30kor kezdünk vagy 2kor?