Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
babaking
Barça B

2017.08.03. 13:28:41

etooka9, Cestus, Messias, egy helyen reagálok ha nem sértödtök meg.

Morata kitünö volt csereként, ott jöttek is a gólok gólpasszok valóban, de amikor kezdett, messze nem tudta azt hozni. Nem is lenne vele baj, ha ezt a szerpet elfogadta volna. Mayoral még nem az a szint.

Pepe sem volt ballaszt, fel is lett neki egy szerzödés ajálnva, de nem tetszett neki. Sajnálom, hogy elmegy, lett volna még a tapasztalatának helye, de Varane, Nacho és Vallejo képes lesz pótolni.

James addig volt ballaszt amíg játszatni kellett az ára miatt. Szélre lassú, középen meg Isco jobb. Nem mondom, hogy amikor játszott visszahúzott, mert 1-2 fontós gólt eltett ö is, de ennyi pénzért kevés, a padra (ahol nem is akart lenni) drága. Ceballos sokkal olcsóbb nála, és az elöszezon alapján jobban is passzol, aztán meglátjuk. Nem teljesen egy poszt. James meg a Bayernben talán kiteljesedhet.

Coentrao sem zavart sok vizet. Mindig hozta a szintet amikor kellett, de kb soha nem volt bevethetö. Danilot meg nem kell bemutatni.

Eddig ugye Morata nem lett potólva, ott gyengültünk. Jamest darabra cseréltük, egy talán hasznosabb játékosra. Coentráonál meg biztos többet tud nyújtani Theo, már azzal ha elérhetö.
Jobb szélen meg Nacho is lehozza azt amit Danilo, de Lucas Vazques is tud ott játszani. Mariano ment még el, benne látok fantáziát remélem fejlödik a Lyonban és vissza tudjuk hozni. Öt szintén lehet egy ifistával pótolni.

Szóval, hogy erösödünk-e vagy gyengülünk a padon az majd ott döl el, hogy ki jön Morata helyére, illetve, hogy Ceballos mit virít, mindenesetre bíztató, hogy nem lett a keret fele lecserélve és nem vettünk (még) egy egynyaras sztárocskát.

Egyértelmü volt, hogy a padunk volt az (az erönlét mellett) ami a többi csapat fölé emelt tavaly, de egyrészt luxus ilyen padot fenntartani, másrészt nem is lehet, mert a játékosok nyilván inkább lennének kezdök. Emellett egy BL- gyözelem után mindig nehéz motiválni a csapatot, és ehhez általában frissíteni kell, de csak annyit, hogy ne legyen minden szétverve - ezt sem egyszerü kivitelezni.

szerk. látom miro egyrészt megelözött, másrészt hasonlóan látjuk a dolgokat.
Madridista.
miro.
Entrenador del Barça

2017.08.03. 13:21:10

Cestus írta: Hát igen, azért Morata, Dzsémsz meg Pepe szerintem távol áll a ballaszt kategóriától.
Pepe helyére jött Vallejo.
Nem hiszem hogy probléma lenne,sőt még Nacho is most ott lehet,mert van végre második balhátvédünk (nemcsak papíron,mint coentrao).

James "helyére" jött Ceballos.
Nem az a poszt,de a kolumbiaival pont ez volt a baj hogy nem is volt posztja nálunk.
Szóval ez a csere nem 1-1be van,de végülis hasznosabb játékost igazolhattunk vele,talán így Isco mehet följebb akár.

Morata-Mayoral.
Na itt a baj. Mayoralnak inkább a dominikai gyerek (azt se tudom mi a neve) helyett kéne jönnie.
Morata helyére pedig akkor mbappe..

Így azt mondanám hogy megvagyunk végülis.
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan

rmcf
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.08.03. 13:08:49

Pedig így van. Most, hogy megynyertük a BL-t megint van pénz lóvéra, és így az UEFA, a FIFA, a Liga, spanyol játékvezetök, Kassai, a nemzeti sportdöntö bíróság után a PSG-t is meg tudjuk venni
Igen, szerintem Neymar még idén nyáron aláír hozzátok, a PSG csak a strómanotok. :mrgreen:
etooka9
Capitá del Barça

2017.08.03. 13:03:22

babaking írta:Elölröl Morata ment el aki szerintem jelentösebb kaliber, megértem, hogy nem akar a padon ülni, mert majdnem mindegyik Európai top- csapatban kezdö lenne, de nálunk kezdöként nem tudott virítani.
Szerintem meg pont, hogy akármikor játszott akkor jöttek a gólok-gólpasszok. :D
Kép
Cestus
Director del Fútbol

2017.08.03. 12:48:59

Messias2 írta:
babaking írta:kiszórtuk a ballasztot, hoztunk a helyükre fiatal cseréket, szerintem egy picit erösödött a padunk.
Hát nem tudom, szerintem a padotok inkább gyengült. Pedig ez volt a sikereiteknek az egyik kulcsa, a brutál a pad.
Hát igen, azért Morata, Dzsémsz meg Pepe szerintem távol áll a ballaszt kategóriától.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Messias2
Director del Fútbol

2017.08.03. 12:44:02

babaking írta:kiszórtuk a ballasztot, hoztunk a helyükre fiatal cseréket, szerintem egy picit erösödött a padunk.
Hát nem tudom, szerintem a padotok inkább gyengült. Pedig ez volt a sikereiteknek az egyik kulcsa, a brutál a pad.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
babaking
Barça B

2017.08.03. 10:45:52

LG írta:
Varatrix írta:
Amúgy mi van a Floreintino pénzeli a PSG-t hogy tereljék el Ronaldoról a hireket Neymar átigazolásával??? :^o
Ne mondj ilyeneket, mert vki még elhiszi. :D

Pedig így van. Most, hogy megynyertük a BL-t megint van pénz lóvéra, és így az UEFA, a FIFA, a Liga, spanyol játékvezetök, Kassai, a nemzeti sportdöntö bíróság után a PSG-t is meg tudjuk venni :mrgreen: :mrgreen:

Komolyra fordítva a szót: kiszórtuk a ballasztot, hoztunk a helyükre fiatal cseréket, szerintem egy picit erösödött a padunk. Elölröl Morata ment el aki szerintem jelentösebb kaliber, megértem, hogy nem akar a padon ülni, mert majdnem mindegyik Európai top- csapatban kezdö lenne, de nálunk kezdöként nem tudott virítani. Én még legalább 1 csatár igazolásra számítok, mert Benzema hullámzó, Ronaldo megint sokat fog pihizni. Mbappét elnézegetném, szépen meg lehetne oldani a generációváltást, ha hajlandö mezönyben hozátteni azt amit Benzema. 180-at viszont nem adnék érte.
Madridista.
Cestus
Director del Fútbol

2017.08.03. 10:39:26

miro. írta:Kivancsi leszek a nyár további részére.
Neymar után kit igazoltok,én tippelek egy Dembelére,ill. mi kit igazolunk előre,mert a két ügyetlen nem tud gólt rúgni,de még jól játszani sem.
Ronaldora szerintem nem lehet számítani ősszel,Morata meg nincs hogy kihúzzon minket a szarbol...
Én is kíváncsi vagyok a Realra. Eladtatok jó pár minőségi cserét, pénzt is sikerült bőven gyűjteni, de még nem jött senki nagyobb név. Gondolom Mbappé lenne a cél. Ilyen szempontból ti sem jártatok jól Neymar eligazolásával, mert biztosan felviszi ez a francia srác árát is.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
miro.
Entrenador del Barça

2017.08.03. 09:17:23

Kivancsi leszek a nyár további részére.
Neymar után kit igazoltok,én tippelek egy Dembelére,ill. mi kit igazolunk előre,mert a két ügyetlen nem tud gólt rúgni,de még jól játszani sem.
Ronaldora szerintem nem lehet számítani ősszel,Morata meg nincs hogy kihúzzon minket a szarbol...
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan

rmcf
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.07.31. 15:14:35

Varatrix írta:
Amúgy mi van a Floreintino pénzeli a PSG-t hogy tereljék el Ronaldoról a hireket Neymar átigazolásával??? :^o
Ne mondj ilyeneket, mert vki még elhiszi. :D
Varatrix
Director del Fútbol

2017.07.31. 14:53:58

visca el barca írta:cuncili micsoda védekezési stratégiát dobott be a bírónak :lol:

"ha nem cristiano ronaldonak hívnának, ma nem lennék itt"'

ez aztán igen.
Én is most olvasom. Hát erre mondták az iskolában régebben, hogy: "Bölcsebb lettél volna ha csendben maradsz." :mrgreen:

Persze Mendes mindent magára vállalt, azzal a kikötéssel hogy tudják hogy az adó tanácsadók a hibásak.

Ami persze valószínüleg igaz is, mindenestre ez az arrogancia már vicces...

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
visca el barca
Presidente del Barça

2017.07.31. 14:43:58

cuncili micsoda védekezési stratégiát dobott be a bírónak :lol:

"ha nem cristiano ronaldonak hívnának, ma nem lennék itt"'

ez aztán igen.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.07.30. 01:11:35

Gondolom kitételben van, hogy azért bizonyos embereket mindenképp játszatni kell, elvégre úgy nincs sok értelme a népszerűsítésnek, ha 15 évesekkel állnak ki.

Aztán félidőben tuti bedob egy Semedo+Neymar cserét.. :lol:
Kíváncsi lettem volna mit művelnek együtt a pályán, de ez már valószínűleg soha nem fog kiderülni.

Real Madrid kezdő:
Navas; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Kovacic, Casemiro, Asensio, Modric; Benzema, Bale.

Nem gondoltam hogy Ramos ott lesz, még csak most tért be edzésre.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.07.30. 01:08:13

Nero. írta:Neymar ott van, ez most megint nem azt mutatja hogy menne.
Szponzori pénz így jön..
Nero.
Llegenda del Barça

2017.07.30. 01:04:46

Cillessen; Aleix Vidal, Piqué, Umtiti, Alba; Busquets, Rakitic, Iniesta; Messi, Suárez y Neymar.

Úgy tűnik Valverde egyelőre ezt gondolja a legerősebbnek. Neymar ott van, ez most megint nem azt mutatja hogy menne.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
etooka9
Capitá del Barça

2017.07.30. 00:10:37

Nero. írta:1:30kor kezdünk vagy 2kor?
fél2-től van a meccs.

szerk: közben már csúsztatták 2:05-re, de nem tudom miért.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2017.07.30. 00:10:10

Hivatalos oldal szerint 2-kor.
Nero.
Llegenda del Barça

2017.07.30. 00:05:22

1:30kor kezdünk vagy 2kor?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
kristop
Entrenador del Barça

2017.07.29. 22:28:40

Veidt_madridista írta:Az meg senkit nem érdekel, hogy ki mennyire jó futballista. A trófeákat az eredményekre és a nettó teljesítményre osztják, nem arra hogy kiben mekkora potenciál van.
what. hat de EN pont errol beszeltem. csak errol. hogy ki mennyire jo futballista. ha azt mondtam volna, hogy neymar sokkal eredmenyesebb mindenben, mint ce, akkor az egy oltari nagy baromsag lenne, mert nem igy van. de en csak szimplan a futball tudasrol beszeltem. amiben meg a brazil mar (kulcsszo) elotte van. ami persze nem mindig korrelal az eredmenyeseggel.
kristop írta:Nagyon kíváncsi leszek, hogy amikor Messi 32-33 éves lesz, és drasztikusan visszaesik majd a sebessége, robbanékonysága, ahogy ez megtörtént CR esetében, és esetleg nem lő majd évi 50 gólt a hátravont szerepköre miatt, akkor majd jobbnak tartod-e nála Neymart, Dembelét, vagy akármelyik aktuális világsztárt. Olyan játékosokat alapból sincs értelme összehasonlítani, akik teljesen más szerepkörben játszanak, de amikor egy 7 évvel idősebb (CR-Neymar), lassan nyugdíjas játékosnak van felróva, hogy miért nem bont meg védelmet, az több mint komikus.
de ezen mi a komikus. a jelenlegi teljesitmenyuket hasonlitottam ossze. igen, a 32 eves cet, a 25 evesen neymarral. ennyirol beszeltem. az hogy a 25 eves ce jobb volt, mint a mostani neymar azzal meg egyet is ertenek, csak az teljesen elrugaszkodott HA HA gondolat, aminek jelenleg semmi ertelme. nem mondom, hogy teljesen objektivan, de biztos objektivabban lehet osszehasonlitani igy oket, a jelenkorban, mint egy het evvel ezelotti jatekost egy mostanival.

a gondolatom lenyeget tok egyszeruen is osszetudnam foglalni. egy khediraval felallo csapat tobbszor is megverte mar a barcat, ugye legutobb most a blben, siralmasan, ettol meg busquets szerintem boven jobb futballista, mint a nemet. viszont ot is lehet remekul hasznalni ilyen olyan jatekrendszerben, mas fajta feladatokkal. mintahogy cet is remekul hasznalja zidane, es nem probalja meg olyan szerepkorben, ami kihozna a gyengesegeit (azaz mar nem tud egy komplett tamadot jatszani, csak nyilhegyet).
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Motaro
Jugador del Barça

2017.07.29. 19:56:19

Lehet itt bizonygatni, hogy így CR, meg úgy kupák, de a vége mindig az, hogy Messi magasan jobb, kreatívabb focista az is volt és most, hogy CR öregszik ez még inkább így lesz.
Az, hogy aranylabdát osztanak néhány jó meccsre, az vicc, miközben köröket ver a portugálra képességek és finesz terén is. Lehet CR-nek akármennyi lasztija, tudja ezt ő is.
Tromort77

2017.07.29. 17:06:00

Slither írta: Én 330-asban vettem végül jegyet, közel leszünk. :D
Amúgy jó páran kint leszünk, nyomhatnánk akár egy mini fórum találkozót a meccs előtt.
Én benne vagyok. A Te hajadban milyen színű virág lesz? :D

A fan paid $13,358.60 for the two front row seats to El Clasico tonight, the highest price paid on StubHub.

Ahhoz képest mi egész jól kijöttünk. :lol:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2017.07.29. 16:17:07

Tromort77 írta:
Slither írta: Melyik oldalon lesztek? Azon agyalok hogy kapu moge vagy a Mes que un club follotti karejba vagyek inkabb jegyet.
Mi a Que felirat melletti szektorban leszünk, 331-es. Hivatalos oldalon 208 euro volt oda a jegy.
Én 330-asban vettem végül jegyet, közel leszünk. :D
Amúgy jó páran kint leszünk, nyomhatnánk akár egy mini fórum találkozót a meccs előtt.
Veidt_madridista
Madridista

2017.07.29. 15:51:43

kristop írta: plusz ott a zidane faktor, aki rajott, hogy minek utanozza mindenki a barcat, inkabb jatszanak ra az erossegekre. zseni a csavo.
Tehát aki megpróbál proaktív, domináló futballt játszani, az a Barcát utánozza, világos. :D
kristop írta:nevetgelunk itt, hogy az aranylabdat odaadjak par meccsre, de itt is sokan ugyanezt csinaljak, elhomolyositja az egesz eves semmit, plusz a tenyleges teljesitmenyt az, hogy par fontos meccsen betalal. arra adjak a kupakat, amik igazan szamitanak, ja, csak akkor dontsuk el mirol beszelunk. mert az, ha azt mondom neymar a befejezesen, fejeleseken kivul egyszeruen mindenben jobb futballista, mint ce, az tokeletesen megfer amelett, hogy ce meg aztan felemeli a kupakat.
Milyen pár meccsről beszélsz pontosan? Szinte a szezon összes rangadóján betalált, a fordításoknál is vezér volt legtöbbször. 46 meccsen 42 gól és 16 gólpassz idén. Vagy most jön a "csak kiscsapatokat szórt meg"? Az meg senkit nem érdekel, hogy ki mennyire jó futballista. A trófeákat az eredményekre és a nettó teljesítményre osztják, nem arra hogy kiben mekkora potenciál van.
kristop írta:erted, arbeloa vebet nyert messi nem, ezert arbeloa > messi. sot gotze meg fontos golt is lott a vebe dontoben, ha mar a fontos golok ennyire szamitanak. gotze > arbeloa > messi. pedig ugye nyilvan nem.
Remélem érzed, hogy ez a hasonlat egyáltalán nem állja meg a helyét, puszta ferdítés. Arbeloa és Götze nemhogy húzóember, de még kulcsszereplő sem volt az említett trófeák elhódításában, ellenben CR idei teljesítményével például.

Nagyon kíváncsi leszek, hogy amikor Messi 32-33 éves lesz, és drasztikusan visszaesik majd a sebessége, robbanékonysága, ahogy ez megtörtént CR esetében, és esetleg nem lő majd évi 50 gólt a hátravont szerepköre miatt, akkor majd jobbnak tartod-e nála Neymart, Dembelét, vagy akármelyik aktuális világsztárt. Olyan játékosokat alapból sincs értelme összehasonlítani, akik teljesen más szerepkörben játszanak, de amikor egy 7 évvel idősebb (CR-Neymar), lassan nyugdíjas játékosnak van felróva, hogy miért nem bont meg védelmet, az több mint komikus.
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2017.07.29. 15:09:50

LG írta:De tényleg, hogy lehet, ha nálunk a világ két legjobb játékosa (sőt, még Suarez is jobb nála :lol: ), CR meg olyan trágya, akkor nem mi lettünk bajnokok és BL győztesek? Mert biztos, hogy nem Benzema és Bale húzta őket, ebben ugye egyet értünk. Persze nem vitatom, hogy csapatként voltak nagy erősek, de igazi vezérbika nélkül nem tudtak volna ekkora sikereket elérni, az pedig CR volt.
athozom ide, mert ez mar inkabb ideillik.

az a durva, hogy az alap tamadoharmasuk (BBC) tenyleg tragya volt, csakhogy ezt a sportot meg mindig nem egy vagy ket ember jatsza, ha igy lenne, akkor mindig messi nyerne. plusz ott a zidane faktor, aki rajott, hogy minek utanozza mindenki a barcat, inkabb jatszanak ra az erossegekre. zseni a csavo.

nala van a vilag ket legjobb szelsohatvede? a vilag talan legjobb szabadrugas/szoglet lovoje? emellett ce, meg ramos tuti top ot fejelesben, de a tobbiek is eleg jok ebben. hat akkor minden lehetseges helyzetbol jojjenek a beadasok, ivelesek. talan a bl donto elott volt, hogy fel oraig semmi mast nem csinaltak az edzesen csak marcelo es carvajal adogatta be a labdakat. nem olyan bonyolult rajonni, ha van egy erre tokeletes alapanyagod, akkor ezt csinalod veluk, megis csak zidanenak esett le.

plusz probalj meg ceronaldoval, mint a vezerbikaddal szelsot jatszatni, vagy ilyen iranyito szelsot, mint messi, neymar, hazard. hat valoszinuleg benny hill zenet kellene alavagni :DDD mint amikor neha meg mindig megprobal cselezni. abban a szerepkorben evek ota csak szenved.

all in all. fontossagi sorrendben kroos, marcelo, carvajal, ramos, es talan itt johet ce. tehat nem az, hogy messi lazan, neymar is jobb nala, de meg a sajat csapatabol is joparan jobb teljesitmenyt raktak le. ez nem szegyen, meg igy is benne van a top 10-15ben, de nevetseges, hogy meg 2017ben is a vilag masodik legjobb focistajanak tartjuk, mikozben az egyetlen skilljeben, amiben brutaljo, na abban is tobben elotte vannak.

nevetgelunk itt, hogy az aranylabdat odaadjak par meccsre, de itt is sokan ugyanezt csinaljak, elhomolyositja az egesz eves semmit, plusz a tenyleges teljesitmenyt az, hogy par fontos meccsen betalal. arra adjak a kupakat, amik igazan szamitanak, ja, csak akkor dontsuk el mirol beszelunk. mert az, ha azt mondom neymar a befejezesen, fejeleseken kivul egyszeruen mindenben jobb futballista, mint ce, az tokeletesen megfer amelett, hogy ce meg aztan felemeli a kupakat.

erted, arbeloa vebet nyert messi nem, ezert arbeloa > messi. sot gotze meg fontos golt is lott a vebe dontoben, ha mar a fontos golok ennyire szamitanak. gotze > arbeloa > messi. pedig ugye nyilvan nem.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
ntibi67
Capitá del Barça

2017.07.27. 20:35:15

Szuperkupa hazai 13.-a 22 órától.
Válasz küldése