Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Normandia írta:Nem rinyál senki itt, csak nem tetszik a kettősmérceStalkyard írta:Ez a folyamatos rinyálás, meg perezezés meg bezzegezés már szerintem is marha idegesítő. Főleg hogy olyan böszmeségeket irkálnak egyesek folyamatosan hogy a fülem kettéáll. Néha azért le lehet venni kicsit azt a szemellenzőt.
Ramosé nem volt kirívóan durva szabálytalanság, Piquének tapsolt és pofázott, ez is nyilvánvaló, jogos az egy meccs.
...
Nincsen ebben szemellenző, csak tendencia a Madrid részéről
de az h valami megszokott (mindenki eldobja a szemetet az utcán) még nem jelenti azt, hogy olyan szabályrendszert kell az egész jelenség köré építeni ami segíti a hülyeség fenntartását. A foci lényege a szórakoztatás. Ha azok akik igazán tudnak szórakoztatni (értsd: jó focisták) nincsenek megfelelően védve, és a Ramos félék megszokják hogy büntetlenül agyonrúghatják (vagy megpróbálhatják agyonrúgni) az ellenfelet akkor ezt fogják tenni.recrea írta: Eimenis,
javaslom nézz vissza néhány bajnokit, egyáltalán nem arra megy a bíráskodás, amit írszMost vannak primadonnál, anno Maradonat, Baggiot vagy Ronaldot szó szerint agyonrúgták, most meg Neymar repül a szellőtől is.
ez a nem kicsi "böszmeség" amit írsz... Páros lábbal, nyilván emberre ment a becsúszás (mégha nem is érte el úgy ahogy szerette volna).... Az hogy ezekből (pl. amikor messit térden szerette volna rúgni egy korábbi klasszikon izomból, idegből) az ellenfélnél nem lesz 0,5-1 éves kihagyás sérülés miatt az valahol a szerencsének tudható be.Stalkyard írta: Ramosé nem volt kirívóan durva szabálytalanság, Piquének tapsolt és pofázott, ez is nyilvánvaló, jogos az egy meccs.
Nem rinyál senki itt, csak nem tetszik a kettősmérce. Az, hogy a hentes Ramos nem okozott súlyos sérülést, csak a szerencsének tudható be. Kirívó szabálytalanságnak minősül, ha a szándék nem a labda megszerzésére irányúl, hanem a játékos megállítására és ez akkor is annak minősűl, ha egyébként KONTAKT nem történik. Ezért küldte le a spori rögtön pirossal, nagyon helyesen. Ehhez képest kap egy meccses eltiltást. Tényleg röhej, hogy miért is rinyálunk erre.Stalkyard írta:Ez a folyamatos rinyálás, meg perezezés meg bezzegezés már szerintem is marha idegesítő. Főleg hogy olyan böszmeségeket irkálnak egyesek folyamatosan hogy a fülem kettéáll. Néha azért le lehet venni kicsit azt a szemellenzőt.
Ramosé nem volt kirívóan durva szabálytalanság, Piquének tapsolt és pofázott, ez is nyilvánvaló, jogos az egy meccs.
https://www.youtube.com/watch?v=bvPpNgc0aok" target="_blankBob_Marley írta:Engem is meglep az 1 meccs egyből piros.
Lehet a spori úgy gondolta, hogy még nagyon a meccs elején történt, nem akart beleszólni, nekem meg pont ez a mentalitás nem tetszik a bíróknál...A folyamatos következetesség, ha itt nem, ott se, ha itt igen, majd ott is...Korrektül kellene, a szabályok szerint eljárni minden esetben, akkoris, ha Umtiti azt az első percben csinálja és akkor is, ha a 95. percben 2-2-nél.Nero. írta:Jogos, kicsit férfiasabbra kéne venni a figurát egy-két embernek,Stalkyard írta:Ez a folyamatos rinyálás, meg perezezés meg bezzegezés már szerintem is marha idegesítő. Főleg hogy olyan böszmeségeket irkálnak egyesek folyamatosan hogy a fülem kettéáll. Néha azért le lehet venni kicsit azt a szemellenzőt.
Ramosé nem volt kirívóan durva szabálytalanság, Piquének tapsolt és pofázott, ez is nyilvánvaló, jogos az egy meccs.![]()
2016 februárjában ítéltek utoljára büntetőt ellenünk a bajnokságba. A hétvégén se fújta be Umtiti-rúgását, pedig kevés egyértelműbb eset volt a meccsen.
EZ király és korrekt, megint itt írod a magadétStalkyard írta:Hidd el, akad jobb dolgom is, mint hogy erre az egyre színvonaltalanabb fórumra írogassak.hedora írta: Ha mi itt nem rinyálunk, Te hova fogsz írni: ?)
Hidd el, akad jobb dolgom is, mint hogy erre az egyre színvonaltalanabb fórumra írogassak.hedora írta: Ha mi itt nem rinyálunk, Te hova fogsz írni: ?)
Jogos, kicsit férfiasabbra kéne venni a figurát egy-két embernek,Stalkyard írta:Ez a folyamatos rinyálás, meg perezezés meg bezzegezés már szerintem is marha idegesítő. Főleg hogy olyan böszmeségeket irkálnak egyesek folyamatosan hogy a fülem kettéáll. Néha azért le lehet venni kicsit azt a szemellenzőt.
Ja tényleg, azóta játszottunk a Sociedaddal is, elnézést, akkor szerencsére játszhat az Espanyol ellen.S.Agüero írta:Espanyol ellen már játszhat, nem?MessiNeymarSuarez írta:Amúgy Neymarral akkor mi van?
Nem ülnek össze ezen a héten átvitatni hogy nem csökkentik-e?
Azért nem mindegy hogy az Espanyol ellen idegenben vele vagy nélküle játszunk..
Stalkyard írta:Ez a folyamatos rinyálás, meg perezezés meg bezzegezés már szerintem is marha idegesítő. Főleg hogy olyan böszmeségeket irkálnak egyesek folyamatosan hogy a fülem kettéáll. Néha azért le lehet venni kicsit azt a szemellenzőt.
Veidt_madridista írta:Erre a kérdésre sajnos nem tudok válaszolni, nem vagyok "bennfentes", én is csak azokról tudok nyilatkozni, amiket újságokban (mármint a spanyol újságok netes felületén) olvasok.
Ez most itt érdekes és kérlek magyarázd el nekem..Veidt_madridista írta:Tényleg nem akarok állandóan tudálékoskodni, de azért nem ültek össze (valójában összeültek, lásd pár sorral később), mert a Barcelona a lehető legkésőbb, péntek délután nyújtotta be a fellebbezést, így normál esetben csak hétfőn kerülhetett volna a sportbíróság elé az ügy. Mivel ebben az esetben a Clásico időpontjában folyamatban lett volna az ügy, a szabályok értelmében Neymar játszhatott volna, viszont ha később a sportbíróság is helyben hagyja az eredeti ítéletet, akkor a Real Madrid feljelenthette volna a Barcelonát (hasonló történt Cherysevvel is). Hogy ne tolódjon hétfőre az ügy, ilyenkor lehetősége van összeülni egy "munkaidőn kívül dolgozó" rendkívüli bizottságnak, ami össze is ült szombaton, de két bizottsági tag nem tudott megjelenni, így nem volt lehetséges a döntéshozatal.Kovbal88 írta:A Neymar dolog is, hogy nem ülnek össze megtárgyalni az ügyet. fura
Egyébként már nem Marta Silva az államügyész egy jó ideje (talán két hónap), hanem vmi Atleti-drukker fickó.