Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
markionni írta: Ez a "B" csapat ha egy onallo csapat lenne akkor jo esellyel sokaig jutna a BLben. Es ez nem Zidane sara, ez szerintem egyertelmu hogy Perez hatasa. Szomiru, jovore muszaj lesz beepiteni Iscot, Asensiot es Kovat.
Ez a "B" csapat ha egy onallo csapat lenne akkor jo esellyel sokaig jutna a BLben. Es ez nem Zidane sara, ez szerintem egyertelmu hogy Perez hatasa. Szomiru, jovore muszaj lesz beepiteni Iscot, Asensiot es Kovat.csababarca írta:imádkozzunk, hogy ZZ-nak ahogy lehetősége lesz visszarakja az alapembereket, akkor sebezhetőbbek.
ezek a csereemberek nagyon harapnak.
Isco godmode-ban, de jó hogy ellenünk percet sem kapott.
Megkockáztatom, hogy jobbak is, de biztosan jobb formában vannak, mint a kezdők... Az Isco-Bale összehasonlítás kimenetele egyértelmű, de még Asensio is hasznosabb szerintem, mint a walesi. Mondjuk ő most meg is sérült. CR-nek 3 homály meccsre jut egy olyan, amin lő 2-3 gólt, de játékban egyértelműen fék. Benzema meg hiába dolgozik mezőnyben, ha egyszerűen kevés előre... Nem értem, miért nem Morata kezd folyamatosan, az az ember majdnem minden meccsén gólt lő, mikor kezdő.csababarca írta:imádkozzunk, hogy ZZ-nak ahogy lehetősége lesz visszarakja az alapembereket, akkor sebezhetőbbek.
ezek a csereemberek nagyon harapnak.
Hahahahahahahahahahahahahahaha Eskuszom meghalok...Nero. írta: "Utoljára szóltam vagy mész pihenni a magánzárkába a haverjaid mellé."
#tevagyaindenunkkarim #mégazsebkendonkiskarimbenzemás
"Utoljára szóltam vagy mész pihenni a magánzárkába a haverjaid mellé."miro. írta:Persze hogy vezetunk,most olyan csatarral jatszunk aki nem 3 meteres passzokban jo,hanem egyszeruen csak golt rug ha helyzetben van..![]()
De recrea szerintem arra is akart utalni, amit én is párszor írok, hogy Isten ad Isten elvesz. Sociedad vagy most ha a RM tizit kap a második percben, vagy ősszel akkor mi van. 38 meccsen a bírói ténykedés kiegyenlítődik.S.Agüero írta:Ez igaz, de azért ahol 1-2 pont dönt a Ligáról, ott befolyásolhatja a győztest ilyen körülmény is.
Rögeszme vagy sem, azért megnézném mennyivel lennénk pontban beljebb, ha nem annyiszor tévednek a mi kárunkra, mint a Madrid javára. A fenti megjegyzésed fordított arányban simán elfogadnám, de így nehéz nem "szubjektíven" néznem és ez most semmit sem von le csapatunk, egyébként hektikus, vagy nem konstans, gyengébb teljesítményéből. Ezzel a felemás játékkal is ott lehetnénk a Madriddal, vagy előtte, elhalasztott meccs ide, vagy oda. Szép dolog az objektívitás, de kiélezett helyzetben, márpedig ez az, minden vesztett potnak jelentősége van, vagy lesz és ez is objektív megállapítás, mint az is, hogy tévednek a bírók.palesz77 írta: Mondjuk itt pont nem ezen volt senki részéről a hangsúly, hogy jó volt a bíró, hanem azon, hogy kollektíve gyengék, és nem a Barca ellen vannak.. Mert itt sokaknak rögeszméje, hogy ellenünk van az egész játékvezetői kar, miközben szimplán gyengék.
Mondjuk itt pont nem ezen volt senki részéről a hangsúly, hogy jó volt a bíró, hanem azon, hogy kollektíve gyengék, és nem a Barca ellen vannak.. Mert itt sokaknak rögeszméje, hogy ellenünk van az egész játékvezetői kar, miközben szimplán gyengék.Normandia írta:Az is nyilvánvalóvá vált számomra, hogy a bíró tévedéseit is hibásan itéltem meg, mert a Madridot is súlytotta nem csak minket, így természetesen sokkal jobb már és nem is tűnik balféknek, mert mennyire elviselhetőbb így, hogy a Madridnak is tévedett. Mea culpa, mea maxima culpa.