Normandia írta:recrea írta:
Ne használj olyan szavakat, amikről nem tudod mit jelent.
Azt állítod egy költői felvetéssel, h a bírói tévedések miatt nincs több pontunk és/vagy a Realnak kevesebb. Persze, h ennek a megállapításnak itt tapsolnak. Amúgy nem Téged idéztelek, szóval mégcsak nem is Neked címeztem a dolgot, ha magadra vetted, annak ezek szerint megvan az oka.
Én arról írtam, amit Bob is ír.
Melyik "szavakat" ne használjam, a blődséget, vagy a mantrát?.

Itt bizonygatod hsz-el során, hogy nem a bírókon fog elmenni, ha elmegy egyáltalán a bajnokság, hanem a gyatra játékunkon. Én erre az mondom, hogy igen ezzel a gyatra játékunkkal is várhatnánk jobb pozícióból a hajrát a birói tévedések miatt. Nem fogunk mindig überfocit játszani, ahol nincsen jelentősége a bírónak, mert szembeszéllel is behúzzuk. Igen számítanak a meg nem adott gólok, tizik, szabadok és rohadtul nem érdekel, hogy a Madridnak is tévedtek e vagy sem. Azt mondom, hogy ha fele annyira tévedtek volna a szezonban a kárunkra, mint amennyit valójában, akkor előrébb lennék. Nincsen azzal baj, hogy másképpen látod, csak ne minősítsd ezért mások hozzászólását. Egyébként ne vedd támadásnak, nem annak szánom.
Nem vagyok sértődős típus

nem veszem támadásnak, ez csak egy vita, attól, h ugatok neked, még nincs semmi bajom Veled
Azért nincs semmi értelme bírózni, mert ide hozok egy középhülye madridistát és elmagyarázza Neked, h őket sújtották többször a sporik ebben a szezonban. Összerak egy olyan videót, amire azt mondjuk, h "huhh mennyit tévedtek a Real kárára". Mert össze lehet ilyet rakni. Ez tipikusan olyan dolog, h nézőpont kérdése, olyan, mint az a kép, amikor két ember vitázik azon, h két oldalt állva 6-ost vagy 9-est lát. Mindkettőnek igaza van, közben mégsem. Ramos esete egyik oldalon 10-15 meccs, másik oldalról meg sárga, mert nem szelte ketté Messit. A legszebb, h egyikre se tudod azt mondani, h oltári marhaság.
Matyira is reagálva, pontosan azért nem 3 meccsből áll a szezon, h ne legyen meghatározó egy-egy bírói baki, ezért van 38 meccs. 38 meccsen nincs mismásolás, magyarázkodás, akinek több pontja van, az nyer.