palesz77 írta:recrea írta:Az a bizonyos kettősmérce pont azoknál a fórumozóknál is megvan, akik minden marhaságon picsognak, meg folyamat a Reallal vannak elfoglalva.
...
Bármilyen meglepő, de ha nem nyerjük meg a bajnokságot, az nem a bírók, a szövetség vagy a pech miatt lesz, hanem magunknak köszönhetjük.
Ezzel nagyon egyetértek. Sokaknak itt rögeszméje a Real, és hogy mindenáron beléjük lehessen kötni, még ha 30 sebből is vérzik az érvelés aztán végül. Bele se merek gondolni milyen kifogásgenerátorok meg teóriák lesznek itt, amikor még ennél is gyengébb szezonunk lesz..
Ezzel meg szintén egyetértek, lehet bírózni, de észre kell venni, hogy nem ellenünk fújnak, hanem kollektíve gyengék. Csak eddig voltunk olyan jók, hogy ez nem befolyásolta a szezonunkat, idén meg sok meccs után nem lehet másba kapaszkodni, csak ebbe. De ha annyira a Reallal akarnák megnyeretni a bajnokságot, például nem mi lennénk az egyetlen csapat egész Európában a top 5 bajnokságokat nézve, akik ellen nem fújtak még 11-est. Pedig volt már nem egy kétes szitu. Ehhez képest minden második meccs után megy a bírózás, még akkor is amikor mindkét csapatnak ítél baromságokat a spori.
Természetesen akinek nem inge..
Szerintem az egész "Realt tolják" dolog teljes mértékben a bírók dilettantizmusa miatt van, ezen nem kell meglepődni, ha a bírók minden meccset korrektül vezetnének, lehet, hogy sokat szívtunk volna idén és még itt sem tartanánk, ahol most, de egy szavunk nem lenne és ez a vita egy életre elcsendesedne...Nem kellene szerintem ilyen szinten betámadni azokat, akik folyton a "bezzeg a real" témán lovaglnak, meg kell érteni őket és azt, hogy a világon nem csak nyugodt vérmérsékletű szurkolók vannak.
Azonban az is hozzátartozik a dolgokhoz, és ez nem napellenző meg "bezzeg a real" téma, EZT VISSZA LEHET NÉZNI...A Real idén több lesgólt szedett össze mint a Barca 10 év alatt. VIsszatérve Ramos belépőjére...Mit látunk? Kétlábas becsúszás, ráadásul kontakt is volt, az a lap nem naracssárga, hanem vörös, azonban azt én is elismerem, hogy valóban korrekt az egy meccses eltiltás...Ez ennyit ért. És akkor most lehet azon is lovagolni, hogy a bírok verbális inzultálása sokkal nagyobb vétség, mintha valakinek a lábát, karját törik egy meccsen.
Szóval, a "bezzeg a real..." téma adott, ahogyan a "bezzeg a barca..." is, ez nem egy hivatalos vitatéma, ez a szurkolók általá kitalált, elképzelt "betegség", ami jelen van a spanyol futballban, és ez ta bírok terjesztik...Nem lehet már elmenni szótlanul az ítéletek mellett és amig a játékosokat csúnyán rektelik, addig a bírok ugyanúgy szépen megkapják a fullos fizetésüket, megkapják a feljebbvalóik dícséretét, hazamennek és lefekszenek aludni...Ez is egy óriási tumor a mai világban, hogy egy oylan személyt, aki kezében ilyen nagy súlyt tart hétről-hétre, nem részesítik semmilyen megtorlásban...Az én szemszögemből, ha a tapsikolás és a kétlábas becsúszás fordított esetben történt volna, ugyanígy gondolnám, itt nincs vita a részemről.