Nekem amúgy erről az egész esetről az Espanyol elleni meccs jutott eszembe, ahol VEB írta talán ha jól rémlik, hogy ha ezt nem az Espanyol csinálja ellenünk - és talán azt is odaírta, hogy ha a Málaga játékosok az utolsó fordulóban -, akkor tuti biztos lenne benne, hogy csalás történt..
Tényleg bazi érdekes egy szitu amúgy, de felesleges ezen hajcihőzni szerintem, semmi nem múlt ezen, változtatni meg semmin nem fog a dolog. Bár az alapelvet értem, hogy valamibe kapaszkodni kell a vereség után, és jobb érzés úgy megemészteni a második helyet, ha közben a Madridot tolta mindenki, de szerintem a klub háza táján érdemesebb sepregetni, nem ezeken morfondírozni. Persze kinek mi, tőlem csinálhatjátok ezt is, szimplán saját vélemény volt.
Ferninek, és a többi Madrid drukkernek szól ez meg, bár csak saját meglátás lesz ez is. De szerintem azért írja itt a többség azt, hogy mi vesztettük el a bajnokságot, mert ugye ez egy Barcelona fórum. És a szurkoló hajlamos a saját csapatától csúcsformát várni, ha pedig ez nem jön össze, akkor az a játékosok/edző/bárki hibája, de a végeredménye összességében mindig az, hogy nem adtak 100%-ot ki a srácok a pályán, ezért pontot/kupát buktunk. Amikor viszont mindent kiadnak, akkor azért döntő többségben hozzuk a meccseket az utóbbi években, ezt még ti is beláthatjátok. Ezért lehet, hogy "lekicsinylőnek" hat, ha valaki leírja ezt a "mi buktuk el" dolgot", de szerintem javarészt ennyi áll mögötte, hogy nem úgy kapott ki a csapat, hogy beleadta a tudása legjavát, és az ennyire volt elég. Ez amúgy minden tábornál felfedezhető, rengeteg Madridos véleményt is lehetett olvasni tavaly is, miszerint előnyt adtatok a bajnokságban nekünk, meg megnyerettétek a bajnokságot, idén megnyerettétek velünk a kupát a kieséssel, Clásicot is csak egy kitámadó, 10 emberrel felálló Madrid ellen tudtuk hozni, stbstb. Ez a szurkolók velejárója, szerintem pl ha a Madrid kikapna a BL döntőben 1 góllal úgy, hogy mindenki a legrosszabb formáját hozza, benned is feljönne, hogy ezt megnyerhettétek volna, ha jobban játszotok..
És a félreértések elkerülése végett, ez bennem is bennem van. Mert annak ellenére, hogy szerintem megérdemeltétek a Bajnokságot idén, de ha jobban van menedzselve a keret, és jobban pörögnek a srácok, megnyerhettük volna.. De a fociban ugye nincs HA.
mobile írta:illetve az egész szezonban nem fújtak ellenetek tizenegyest, és ti így is bíróztok.
Ti meg 9 vagy mennyi lesgólt kaptatok, köztük olyan meccsen is, amikor 1 góllal nyertetek, és szintén bíróztok. Minden szurkolótábor bírózik szerintem, csak sose reálisan nézi, hanem csak azt, amit a másik oldal javára tévednek. Ezért se szeretem a bírózást, kollektíve pocsék az egész játékvezetés szerintem, de ha elég jó a csapat, akkor az ellenünk irányuló tévedések nem befolyásolják a végeredményt - és ezért is tűnik úgy, hogy minket nyomnak a bírók, mert ugyanúgy tévednek a javunkra is közben. szerk.: Mármint a győztes időszakokban, most meg nálatok.
Amúgy Alba 11-ese..

Ennél röhejesebbet talán akkor láttam, amikor anno Gio beugrott a 16-oson belülre, és azt is befújták.