Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Ezzel a szurkolók nagy többsége így van, föleg amikor ilyen szoros a bajnokság. Mindkét oldal jogosan érezheti azt, hogy ha azon ez egy meccsen a kicsik ellen jobban koncentrálnak akkor most ök a bajnokok. Nüanszok döntenek csak, és természetes, hogy nem tudnak a játékosok minden kis meccsre felpörögni.palesz77 írta:...
Nagyrészt egyetértek palesszal. Meglátásom szerint leginkább azért hangzik el ennyiszer, hogy mi vesztettük el, mert olyan pályákon, olyan ellenfelek győztünk le, ahonnan nem 3 ponttal szoktak távozni vagy éppen pontot rabolni. És ennek ellenére "csupán" 90 pontot sikerült összeszorgoskodni. Ebben viszont valljuk be van igazság Ha ennyi rangadót sikerült behúzni a közvetlen riválisoktól, és ti is összesen 1 pontot tudtatok szerezni tőlünk, ami valljuk a két meccs alapján inkább rátok nézve hízelgő, akkor ennyi ponttal befejezve igenis csalódás.palesz77 írta:
Ferninek, és a többi Madrid drukkernek szól ez meg, bár csak saját meglátás lesz ez is. De szerintem azért írja itt a többség azt, hogy mi vesztettük el a bajnokságot, mert ugye ez egy Barcelona fórum. És a szurkoló hajlamos a saját csapatától csúcsformát várni, ha pedig ez nem jön össze, akkor az a játékosok/edző/bárki hibája, de a végeredménye összességében mindig az, hogy nem adtak 100%-ot ki a srácok a pályán, ezért pontot/kupát buktunk. Amikor viszont mindent kiadnak, akkor azért döntő többségben hozzuk a meccseket az utóbbi években, ezt még ti is beláthatjátok. Ezért lehet, hogy "lekicsinylőnek" hat, ha valaki leírja ezt a "mi buktuk el" dolgot", de szerintem javarészt ennyi áll mögötte, hogy nem úgy kapott ki a csapat, hogy beleadta a tudása legjavát, és az ennyire volt elég. Ez amúgy minden tábornál felfedezhető, rengeteg Madridos véleményt is lehetett olvasni tavaly is, miszerint előnyt adtatok a bajnokságban nekünk, meg megnyerettétek a bajnokságot, idén megnyerettétek velünk a kupát a kieséssel, Clásicot is csak egy kitámadó, 10 emberrel felálló Madrid ellen tudtuk hozni, stbstb. Ez a szurkolók velejárója, szerintem pl ha a Madrid kikapna a BL döntőben 1 góllal úgy, hogy mindenki a legrosszabb formáját hozza, benned is feljönne, hogy ezt megnyerhettétek volna, ha jobban játszotok..
Itt nem bíróról volt szó, hanem egy Malaga védő előzékenységérőlmobile írta:
illetve az egész szezonban nem fújtak ellenetek tizenegyest, és ti így is bíróztok.
Ti meg 9 vagy mennyi lesgólt kaptatok, köztük olyan meccsen is, amikor 1 góllal nyertetek, és szintén bíróztok. Minden szurkolótábor bírózik szerintem, csak sose reálisan nézi, hanem csak azt, amit a másik oldal javára tévednek. Ezért se szeretem a bírózást, kollektíve pocsék az egész játékvezetés szerintem, de ha elég jó a csapat, akkor az ellenünk irányuló tévedések nem befolyásolják a végeredményt - és ezért is tűnik úgy, hogy minket nyomnak a bírók, mert ugyanúgy tévednek a javunkra is közben. szerk.: Mármint a győztes időszakokban, most meg nálatok.mobile írta:illetve az egész szezonban nem fújtak ellenetek tizenegyest, és ti így is bíróztok.
És ha a Real kikap malagán és ti fordítotok ezekkel:Motaro írta:Felesleges hetet-havat összehordanod, a Malaga meccs kapcsán idelinkelt videót elemezgesd inkább
Ha ez esetleg nekem szólt, én csak a magas lóról papoló trollnak válaszoltam. Ő bemásolt egy szezonvégi pontszámokat tartalmazó táblázatot, hogy rácáfoljon egy harmadik fórumozó állítására. A táblázatból azonban nem derült ki az, amit mondani akart.ferninho írta: Ti magyaráztok mindent meg osztotok szorzotok meg gyököt vontok az elmúlt x év bajnoki pontjaiból, hogy ti vesztettétek el meg a többi hülyeség.
Ti magyaráztok mindent meg osztotok szorzotok meg gyököt vontok az elmúlt x év bajnoki pontjaiból, hogy ti vesztettétek el meg a többi hülyeség.Motaro írta:Tehát az, hogy egy játékos hajt, gólt szeretne lőni, az habfehér szemüvegen keresztül ugyanolyan "nem fair", mint a videón látható figura, aki az ötösön előzékenyen átlépi a lasztit, hogy CR ziccerbe kerülhessen![]()
hihetetlen, hogy mindent meg lehet magyarázni
S.Agüero írta:Más:
https://www.facebook.com/KDPfootball/vi ... 732295385/" target="_blank
Ennél átlátszóbban nehéz lett volna leadni a meccset...

Ez most kajak így van, vagy csak szivatás?MessiNeymarSuarez írta:https://www.facebook.com/TheBarcelonaBi ... 554472193/
Modricék feje, amikor megtudták hogy a trófeát a következő szezon indulásakor kapják meg...![]()
Milyen idióta új szabály ez amugy megint?
Ennyi erővel sok játékosnak, lásd Sandro meg duplázott erővel tolta végig, pedig neki se volt semmilyen tétje, az mennyivel fairebb?Subinho írta:Sztem Perez nem fizetett a Malagának, egyszerűen néhányan rühellik a Barcát és mindent megtettek, hogy meglegyen a meccs. Nem kell mindenki, csak pár ember, így nem olyan látványos, mint az egész csapat. Gyönyörűen csinálták. A Malagának nem volt jelentősége az eredménynek, de néhány embernek igen. Sajnos pl az Espanol is pont ezt csinálta volna...
Az keményS.Agüero írta:Más:

Én nem hiszek a kollektív meccs leadásokban, de ez a csávó... Ez azért tényleg több mint hihetetlenS.Agüero írta:Más:
Jaja, kár hogy csak a csapat egyik felének szóltak.S.Agüero írta:Más:
csokis lett a habfehér gatyó zola felvetésérepalesz77 írta: Azt mondta már nem jön, én elhittem.![]()
Azt mondta már nem jön, én elhittem.Nero. írta:Palesz mind tudjuk hogy jószívű és szerény srác vagy pont mint Iniesta de szerintem itt az ideje hogy elkezd kipakolni innen a provokáló 8 elemiseket.