Barça vs. Real - El Clásico
Hát igen, nekik jobb kispadjuk van, mint nekünk.
De ha megnézitek, a Realnak sincs semmi taktikája, egyszerűen az akarat győz.
Csak ívelgetik be a labdákat, mint az őrültek. Még félpályáról is az megy, semmi más.
De ha megnézitek, a Realnak sincs semmi taktikája, egyszerűen az akarat győz.
Csak ívelgetik be a labdákat, mint az őrültek. Még félpályáról is az megy, semmi más.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Malaga, Celta, Depor, Sporting sem sétagalopp idegenben. Utolsó fordulókig nyitott lesz ez. Mikor már lépni nem fog tudni senki elég kellemetlen ellenfelek jönnek mindenkinek.crixus írta:Kb. Bár én ezt már a Depor elleni meccs után is mondtam. A Real innentől max ellenünk fog botlani, a többit simán lehozzák. Nekünk meg még ott az Espanyol és a Las Palmas elleni idegenbeli és a Villareal is. Saját magunknak köszönhetjük. Lucho a saját búcsúszezonját kente szépen el.visca el barca írta:hát akkor kb ennyi volt a bajnokság, nem is baj, lehet ezerrel a BL-re koncentrálni
Persze majd az is számít ki hol foglal helyet a táblázaton adott időben és mennyire lesz fontos neki a meccs.

Na, Kroos Pepét szépen kipontozta 
Hát igen, ennyit számít, hogy kik voltak az ellenfelek: Realnak egy nulla csapat, ATMA-nak meg a 7.

Hát igen, ennyit számít, hogy kik voltak az ellenfelek: Realnak egy nulla csapat, ATMA-nak meg a 7.
akik folyton arra panaszkodnak, hogy miert rotal es pihentet lucho remelem nezik ezt a meccset
konkret sebesseg kulonbseg van a ket csapat kozott, es minden parharcot a realosok nyernek, talan egy vagy a mostanival egyutt ketto helyzete volt az atmanak. mikozben a real ebben az evben nem arrol hires, hogy lefocizna az ellenfeleit, most megis
igen, kilehet talalni, a feherek szinte osszes jatekosa pihent hetkozben, mig az atmasok kozul senki se, ennyit szamit ://
konkret sebesseg kulonbseg van a ket csapat kozott, es minden parharcot a realosok nyernek, talan egy vagy a mostanival egyutt ketto helyzete volt az atmanak. mikozben a real ebben az evben nem arrol hires, hogy lefocizna az ellenfeleit, most megis
igen, kilehet talalni, a feherek szinte osszes jatekosa pihent hetkozben, mig az atmasok kozul senki se, ennyit szamit ://
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Torres mit hagyott ki!
Ez az első normális támadásuk, ami ziccer is volt.
Ez az első normális támadásuk, ami ziccer is volt.
Még mindig sok van hátra.visca el barca írta:hát akkor kb ennyi volt a bajnokság, nem is baj, lehet ezerrel a BL-re koncentrálni
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Kb. Bár én ezt már a Depor elleni meccs után is mondtam. A Real innentől max ellenünk fog botlani, a többit simán lehozzák. Nekünk meg még ott az Espanyol és a Las Palmas elleni idegenbeli és a Villareal is. Saját magunknak köszönhetjük. Lucho a saját búcsúszezonját kente szépen el.visca el barca írta:hát akkor kb ennyi volt a bajnokság, nem is baj, lehet ezerrel a BL-re koncentrálni
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Jinxmester.visca el barca írta:hát akkor kb ennyi volt a bajnokság, nem is baj, lehet ezerrel a BL-re koncentrálni

Nincs már ugyan sok hátra, de biztos vagyok benne, hogy ha magunkra figyelünk és 91-93 pontot gyűjtünk ott leszünk a tűz közelében és szerintem ezzel meg is nyerjük. Megkockáztatom ha úgy alakul lehet "bajnokságon kívüli" Celta-Real fog dönteni, de ez még odébb van. RM-nek is nekünk is kemény az Április, okosan menedzselve és forgatva a csapatot be kell húzni a meccseket és akkor jók leszünk. Nyilván Madridban nyernünk kell.
Viszont valami egészen elképesztően jók pontrúgásokban, mindegyik veszélyesen jön. Ronaldo meg láthattuk mekkorát ugrik, simán lefejelte az amúgy kiváló Godínt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2017.04.08. 17:30:39-kor.

Azért én többet vártam tőlük. Ennyire semmit nem játszani...
Kb mint mi a PSG ellen.
Kb mint mi a PSG ellen.
- visca el barca
- Presidente del Barça
hát akkor kb ennyi volt a bajnokság, nem is baj, lehet ezerrel a BL-re koncentrálni
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Két nagy helyzete volt eddig a Realnak, az ATMA-nak meg nem volt ilyen
egy-két ATMA játékos nagyon lazára veszi a figurát, nagyon könnyelműen játszanak.
Ennyi volt...
Hát szerintem így már nagyon nehéz lesz a bajnokságot megnyerni.
És az biztos, hogy nagyot lök ez a győzelem a Realon.
az ATMA-ban egyszerűen nem érezni azt, hogy itt akar valamit is.
egy-két ATMA játékos nagyon lazára veszi a figurát, nagyon könnyelműen játszanak.
Ennyi volt...
Hát szerintem így már nagyon nehéz lesz a bajnokságot megnyerni.
És az biztos, hogy nagyot lök ez a győzelem a Realon.
az ATMA-ban egyszerűen nem érezni azt, hogy itt akar valamit is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2017.04.08. 17:25:36-kor.
- visca el barca
- Presidente del Barça
jah sajnos látni hogy a relnak sokkal fontosabb ez a meccs, az atleti csak lötyög a pályán,, ahogy csaba irta, kb annyi a vendégek támadójátéka, hogy elől 2-3-an tötyörésznek majd lesz valami alapon. kétlem, hogy kihúzzák, de hátha.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Azt azért megnyugtató látni, hogy egyik Madridi csapatnak se megy. A legegyszerűbb passzokat is képesek elrontani. Simán benne van az Atma győzelme is, de érezni, hogy nekik a döntetlen is megfelelő
94:39 6 - 1
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Akarni biztos, hogy jobban akar a RM, nekik fontosabb a meccs. Eddig olyan amilyenre számítani lehetett, pont az akarás miatt gondolom úgy, hogy majd bepattan egy valakiről és behúzza a RM.

Én sem érzem az ATMA-ban, hogy nagyon harapnának.
A Realon viszont érezni az akarást.
Ramos megint nagyot hibázott, hozza a formáját.
Jó lenne, ha ez így maradna a következő hetekben.
A Realon viszont érezni az akarást.
Ramos megint nagyot hibázott, hozza a formáját.
Jó lenne, ha ez így maradna a következő hetekben.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Utóbbi tíz percben kétszer is rendesen elcsúsztak, mondjuk gólt lőni így is nehéz nekik.
Előtte az Atleticot éreztem jobbnak, kontrollálták a meccset, lehetőségük is volt.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
kb mintha emberhátrányban játszana az atma.
Állnak 7en hátul, Carrasco-Torres-Griezman meg csináljon elől amit akar.
Az a Gabi meg írtó gyenge, nem értem hogy oda miért nem szerzett Simeone valakit már évekkel ezelőtt.
Állnak 7en hátul, Carrasco-Torres-Griezman meg csináljon elől amit akar.
Az a Gabi meg írtó gyenge, nem értem hogy oda miért nem szerzett Simeone valakit már évekkel ezelőtt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Bajnokságban már nem nagyon mozoghatnak előrébb. De meglátjuk, szerintem Simeone nem gondolkozna melyiket szeretné megnyerni a mait, vagy az angolok ellenit. Az nekik fontosabb, de nem fognak feltett kézzel felmenni nyilván.visca el barca írta:mér'? a real nem készül a BL-re? 1000x nehezebb meccsük lesz...Bob_Marley írta:Sportingban nagyobb potenciált látok. Atletico inkább a BL-re fog készülni. Jó formában vannak a matracosok, de a Real erőből szerintem behúzza. Sporting viszont életéért küzd és lankadhat majd a figyelmük, mert jön a BL, pihentetniük is kell.
Griziben mindig lehet bízni.

- visca el barca
- Presidente del Barça
mér'? a real nem készül a BL-re? 1000x nehezebb meccsük lesz...Bob_Marley írta:Sportingban nagyobb potenciált látok. Atletico inkább a BL-re fog készülni. Jó formában vannak a matracosok, de a Real erőből szerintem behúzza. Sporting viszont életéért küzd és lankadhat majd a figyelmük, mert jön a BL, pihentetniük is kell.

-
- Entrenador del Barça
Jogos. Kicsit elnéztem! 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Sportingban nagyobb potenciált látok. Atletico inkább a BL-re fog készülni. Jó formában vannak a matracosok, de a Real erőből szerintem behúzza. Sporting viszont életéért küzd és lankadhat majd a figyelmük, mert jön a BL, pihentetniük is kell.

- Veidt_madridista
- Madridista