Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben igazán fejlődhetnénk.visca el barca írta:nem is ez az érdekes, hanem az, hogy majd 100000 millióé' fogják eladni....PCsabi írta:Állítólag James megy a ManUnited-be nyáron.
Nagyon is jó helyen lesz ott szerintem. Itt mindhárom résztvevő nyerhet. Bale mehetne vele kézen fogva.PCsabi írta:Állítólag James megy a ManUnited-be nyáron.
nem is ez az érdekes, hanem az, hogy majd 100000 millióé' fogják eladni....PCsabi írta:Állítólag James megy a ManUnited-be nyáron.
Överbös esetet kivéve, ha az említett meccseken kiesünk, pont ezek kerültek volna terítékre szerintem, amiket Mihu írt, mindig a győztes javára ítélt hibák maradnak fent, ahogy most is a Madridnál.Mihu, azzal, h itt bizonygatod, h mennyit tévedtek ellenünk kb az jön le, h érzed Te is, h valamai nem stimmelt azért azokon a meccseken.
Mi ebben számodra a vicces?Zolee23 írta:Van abban valami megmosolyogtató hogy Barca fórumon Real szurkolókkal kell vitatkozni, magyarázkodni.
Csak tudod ez a mostani helyzet már nem ok, hanem okozat. 8 éve hallgatjuk ezeket a bírói döntéseket, és ti csak és kizárólag ennek tudjátok be, hogy BL-eket nyertünk. Ha nálunk sem voltak megjegyezve, hogy előtte minket szívattak le a bírók, akkor engedtessék már meg, hogy nálatok is el legyenek felejtve...ferninho írta:Na mert a kamu Bayern 11est, Vidal szándékos könyököst meg az öngól előtti lest hol említik?Mihu írta:
Ezeket nem említi senki, csak azt, hogy minket betoltak a döntőkbe.
Ehelyett csak az megy, hogy Casemirót ki kellett volna állítani meg a lesgólok, az hogy előtte mik voltak lényegtelen.
Vagy pl Griezmann szabálytalan 11es gólja, amivel visszajöttek a meccsbe.
Ez ilyen, el kell fogadni.
Aki nyer, annak fel vannak ezek hozva, a többi el van felejtve.
Amiket itt linkelgetsz már 99%ban el van felejtve mind, csak az marad meg az emberekben, amit szeretnének, hogy megmaradjon. Ezzel a Real-Bayernnel is ez lesz majd a helyzet.
Övrebo Övrebo fog maradni, Kassai Kassai csinálhat bármit az ember, én tudom mi hogy történt, ti is tudjátok mi hogy történt, aki meg akar úgyis beleköt bármibe
Na mert a kamu Bayern 11est, Vidal szándékos könyököst meg az öngól előtti lest hol említik?Mihu írta:
Ezeket nem említi senki, csak azt, hogy minket betoltak a döntőkbe.
Jaj ne már légyszi, legalább egy Barcás ne...recrea írta:Én őszintén úgy gondolom, h szépen csendben meghúzhatjuk magunkat a bírózás terén, mert a négyből három BL győzelmünknél is meg lettünk általuk segítve, de legalábbis elég sok kétes eset merült fel.Vakmacska írta:Számomra nem az fáj, hogy megnyerik a BL-t. Valahogy vegyes érzés ez. Tulajdonképpen az AHOGY-on van a hangsúly. Ha tavaly nem nyertek volna (ott is besegített ugye a lesgól), meg most a BM elleni továbbjutás...szerintem sokaknak ez fáj, vagy birizgálja a csőrét, miközben mi még mindig kapjuk az övrebőzést, meg a tv-ben a szakértők azóta is a PSG visszavágóval vannak elfoglalva, hogy minket hogy tolt a bíró. a kettőből egyet megérdemel a Real, szó se róla, de így a kettőt szerintem nem.
A bajnokság meg más tészta, azt mi szúrtuk el, hála a túlrotált csapatnak.
Én őszintén úgy gondolom, h szépen csendben meghúzhatjuk magunkat a bírózás terén, mert a négyből három BL győzelmünknél is meg lettünk általuk segítve, de legalábbis elég sok kétes eset merült fel.Vakmacska írta:Számomra nem az fáj, hogy megnyerik a BL-t. Valahogy vegyes érzés ez. Tulajdonképpen az AHOGY-on van a hangsúly. Ha tavaly nem nyertek volna (ott is besegített ugye a lesgól), meg most a BM elleni továbbjutás...szerintem sokaknak ez fáj, vagy birizgálja a csőrét, miközben mi még mindig kapjuk az övrebőzést, meg a tv-ben a szakértők azóta is a PSG visszavágóval vannak elfoglalva, hogy minket hogy tolt a bíró. a kettőből egyet megérdemel a Real, szó se róla, de így a kettőt szerintem nem.
Egyetértek. Ha nem bohóckodjuk el a kötelezőket, sima lett volna. Az ATMA-Real-Sevilla trió ellen parádés lett a mérleg ebben a bajnokságban, cserébe Alavésekkel, Deporokkal, Betisekkel bakizunk. Ez a bosszantó.Vakmacska írta:
A Malaga elnöke is kapott kemény 5000 euros büntetést vagy mennyit...recrea írta:Nem.vinszentvega írta:Azért félve kérdezem, hogy azok után amit a Malaga tulajdonosa és edzője, valamint az Isco, bajnoki címe után megkeresendő 'jutalom' -féle összeesküvés elméletek, ha tényleg bejönnek, ergo kikap a Malaga, akkor kell-e illetve lehet-e bármilyen jogi útra vinni a dolgot?
az iscos dolog ha jól tudom, akkor nem összeesküvés-elmélet, tényleg van ilyen a szerződésben. amúgy vicces lesz nézni ahogy lefekszenek, pedig az egyik legjobb formában lévő csapat most a ligában. (azt már csak halkan jegyzem meg, hogy lefekvés nélkül is simán kikapnának)vinszentvega írta:Azért félve kérdezem, hogy azok után amit a Malaga tulajdonosa és edzője, valamint az Isco, bajnoki címe után megkeresendő 'jutalom' -féle összeesküvés elméletek, ha tényleg bejönnek, ergo kikap a Malaga, akkor kell-e illetve lehet-e bármilyen jogi útra vinni a dolgot?
Nem.vinszentvega írta:Azért félve kérdezem, hogy azok után amit a Malaga tulajdonosa és edzője, valamint az Isco, bajnoki címe után megkeresendő 'jutalom' -féle összeesküvés elméletek, ha tényleg bejönnek, ergo kikap a Malaga, akkor kell-e illetve lehet-e bármilyen jogi útra vinni a dolgot?
Azért, mert egyszer odabököd, hogy ''tisztelet a kivételnek'', attól még durva általánosítás amiket írsz. Elsősorban a fogalmazásra gondolok. Vannak itt bőven olyanok akik megéltek gyengébb időszakokat és igazán tudják értékelni az elmúlt évek sikereit. Ezek az emberek azok, akik nem irogatnak magas lóról a másik oldalra, amikor épp megy a szekér, mert pontosan tudják, hogy nem tart örökké...Kerlon el Blanco írta:Elmúlt 10 evetek értékelhető egyedül, szóval nem tudom, hogy kinek nyílt ki igazán a csipaja. Jöttök itt ilyen 3 ziccert hagyott ki a Sevilla szöveggel. Bezzeg gondolom nektek minden meccsetek sima győzelem volt.
Továbbra is csak az érem egyik oldalát látjátok.