Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Számomra azok voltak a legédesebbek, mikor a bírók sorra tévedtek a kárunkra, nem adtak meg tiziket, stb, és mégis behúztuk a meccseket. Mikor megmutatták, hogy úgy is tudnak nyerni.LG írta:Elég nagy közhely, és én nem is tartom igaznak. Vannak meccsek, melyekről még évek, évtizedek elteltével is viták mennek, nem alaptalanul. Én pl. szurkolóként nem tudok ugyanúgy örülni egy ilyen győzelemnek, mint egy tiszta küzdelemben megnyert meccsnek, és egy ilyen vereséget is jóval nehezebb megemészteni.daffy írta:
Magyarázkodni meg a vesztesek szoktak,de a győzelmet nem kell,a vereséget nem lehet.
Embere válogatja. Engem nem érdekel. Azt tudjuk,hogy ki nyerte a bl-t 10 éve,de azt nem tudom felidézni,hogy hogy születtek a gólok. A történelmen úgysem lehet változtatni és olyanon pörögni,ami már megtörtént és lezárult,nagyon butaságnak tartom. De ha ez esik jól,hogy havonta ugyanazokat a köröket futják itt és ott is,akkor egészség. Óvodás dolog szerintem a másikra mutogatni vicsorogva és bizonygatni,hogy de a másik csapat a ganébb,a szerencsésebb,stb. Mind egyforma. Ha nem lenne,nem ezen a szinten lenne.LG írta:Elég nagy közhely, és én nem is tartom igaznak. Vannak meccsek, melyekről még évek, évtizedek elteltével is viták mennek, nem alaptalanul. Én pl. szurkolóként nem tudok ugyanúgy örülni egy ilyen győzelemnek, mint egy tiszta küzdelemben megnyert meccsnek, és egy ilyen vereséget is jóval nehezebb megemészteni.daffy írta:
Magyarázkodni meg a vesztesek szoktak,de a győzelmet nem kell,a vereséget nem lehet.
Ez mondjuk még mindig nem változtat azon a tényen, hogy a topic neve Barca vs. Real....Zolee23 írta: Nekem eszembe nem jutna a rivális oldalra regisztrálni. Főleg hogy a többség provokálni jön/megy át. Én egy Barca fórumon értelmes Barca drukkerekkel vitatkoznék szívesen.
De lehet hogy kevés a szabadidőm.
Nekem eszembe nem jutna a rivális oldalra regisztrálni. Főleg hogy a többség provokálni jön/megy át. Én egy Barca fórumon értelmes Barca drukkerekkel vitatkoznék szívesen.recrea írta: Mi ebben számodra a vicces?
Én sokkal szívesebben vitatkoznék értelmes Real drukkerekkel itt, mint néhány Barcás bezzegezését, sírás-rívását vagy szidását olvassam.
Mihu, azzal, h itt bizonygatod, h mennyit tévedtek ellenünk kb az jön le, h érzed Te is, h valamai nem stimmelt azért azokon a meccseken.
Amúgy 2006-ban Shevcsenko tök szabályos góljára gondoltam.
Az pedig nem jó példa. Az egy idegenbeli 1:0-ás győzelem után max csak meccsnullt jelentett volna, ráadásul volt még hátra bőven a meccsből, nyerhettünk volna simán. Akkora tolásnak azt messze nem gondolnám.recrea írta: Amúgy 2006-ban Shevcsenko tök szabályos góljára gondoltam.
Elég nagy közhely, és én nem is tartom igaznak. Vannak meccsek, melyekről még évek, évtizedek elteltével is viták mennek, nem alaptalanul. Én pl. szurkolóként nem tudok ugyanúgy örülni egy ilyen győzelemnek, mint egy tiszta küzdelemben megnyert meccsnek, és egy ilyen vereséget is jóval nehezebb megemészteni.daffy írta:
De ki mondja, hogy azok az ítéletek, amikről beszél itt mindenki 8 éve, azok nem voltak hibás ítéletek? Aki azt mondja, hogy pl. Piqué kezezése a Chelsea ellen nem volt tizi, az teljesen vak. De szerintem egyébként ilyen ember nincs a földön.recrea írta: Mihu, azzal, h itt bizonygatod, h mennyit tévedtek ellenünk kb az jön le, h érzed Te is, h valamai nem stimmelt azért azokon a meccseken.
Amúgy 2006-ban Shevcsenko tök szabályos góljára gondoltam.
Ebben igazán fejlődhetnénk.visca el barca írta:nem is ez az érdekes, hanem az, hogy majd 100000 millióé' fogják eladni....PCsabi írta:Állítólag James megy a ManUnited-be nyáron.
Nagyon is jó helyen lesz ott szerintem. Itt mindhárom résztvevő nyerhet. Bale mehetne vele kézen fogva.PCsabi írta:Állítólag James megy a ManUnited-be nyáron.
nem is ez az érdekes, hanem az, hogy majd 100000 millióé' fogják eladni....PCsabi írta:Állítólag James megy a ManUnited-be nyáron.
Överbös esetet kivéve, ha az említett meccseken kiesünk, pont ezek kerültek volna terítékre szerintem, amiket Mihu írt, mindig a győztes javára ítélt hibák maradnak fent, ahogy most is a Madridnál.Mihu, azzal, h itt bizonygatod, h mennyit tévedtek ellenünk kb az jön le, h érzed Te is, h valamai nem stimmelt azért azokon a meccseken.
Mi ebben számodra a vicces?Zolee23 írta:Van abban valami megmosolyogtató hogy Barca fórumon Real szurkolókkal kell vitatkozni, magyarázkodni.
Csak tudod ez a mostani helyzet már nem ok, hanem okozat. 8 éve hallgatjuk ezeket a bírói döntéseket, és ti csak és kizárólag ennek tudjátok be, hogy BL-eket nyertünk. Ha nálunk sem voltak megjegyezve, hogy előtte minket szívattak le a bírók, akkor engedtessék már meg, hogy nálatok is el legyenek felejtve...ferninho írta:Na mert a kamu Bayern 11est, Vidal szándékos könyököst meg az öngól előtti lest hol említik?Mihu írta:
Ezeket nem említi senki, csak azt, hogy minket betoltak a döntőkbe.
Ehelyett csak az megy, hogy Casemirót ki kellett volna állítani meg a lesgólok, az hogy előtte mik voltak lényegtelen.
Vagy pl Griezmann szabálytalan 11es gólja, amivel visszajöttek a meccsbe.
Ez ilyen, el kell fogadni.
Aki nyer, annak fel vannak ezek hozva, a többi el van felejtve.
Amiket itt linkelgetsz már 99%ban el van felejtve mind, csak az marad meg az emberekben, amit szeretnének, hogy megmaradjon. Ezzel a Real-Bayernnel is ez lesz majd a helyzet.
Övrebo Övrebo fog maradni, Kassai Kassai csinálhat bármit az ember, én tudom mi hogy történt, ti is tudjátok mi hogy történt, aki meg akar úgyis beleköt bármibe
Na mert a kamu Bayern 11est, Vidal szándékos könyököst meg az öngól előtti lest hol említik?Mihu írta:
Ezeket nem említi senki, csak azt, hogy minket betoltak a döntőkbe.
Jaj ne már légyszi, legalább egy Barcás ne...recrea írta:Én őszintén úgy gondolom, h szépen csendben meghúzhatjuk magunkat a bírózás terén, mert a négyből három BL győzelmünknél is meg lettünk általuk segítve, de legalábbis elég sok kétes eset merült fel.Vakmacska írta:Számomra nem az fáj, hogy megnyerik a BL-t. Valahogy vegyes érzés ez. Tulajdonképpen az AHOGY-on van a hangsúly. Ha tavaly nem nyertek volna (ott is besegített ugye a lesgól), meg most a BM elleni továbbjutás...szerintem sokaknak ez fáj, vagy birizgálja a csőrét, miközben mi még mindig kapjuk az övrebőzést, meg a tv-ben a szakértők azóta is a PSG visszavágóval vannak elfoglalva, hogy minket hogy tolt a bíró. a kettőből egyet megérdemel a Real, szó se róla, de így a kettőt szerintem nem.
A bajnokság meg más tészta, azt mi szúrtuk el, hála a túlrotált csapatnak.
Én őszintén úgy gondolom, h szépen csendben meghúzhatjuk magunkat a bírózás terén, mert a négyből három BL győzelmünknél is meg lettünk általuk segítve, de legalábbis elég sok kétes eset merült fel.Vakmacska írta:Számomra nem az fáj, hogy megnyerik a BL-t. Valahogy vegyes érzés ez. Tulajdonképpen az AHOGY-on van a hangsúly. Ha tavaly nem nyertek volna (ott is besegített ugye a lesgól), meg most a BM elleni továbbjutás...szerintem sokaknak ez fáj, vagy birizgálja a csőrét, miközben mi még mindig kapjuk az övrebőzést, meg a tv-ben a szakértők azóta is a PSG visszavágóval vannak elfoglalva, hogy minket hogy tolt a bíró. a kettőből egyet megérdemel a Real, szó se róla, de így a kettőt szerintem nem.
Egyetértek. Ha nem bohóckodjuk el a kötelezőket, sima lett volna. Az ATMA-Real-Sevilla trió ellen parádés lett a mérleg ebben a bajnokságban, cserébe Alavésekkel, Deporokkal, Betisekkel bakizunk. Ez a bosszantó.Vakmacska írta: