ntibi67 írta:F perez
Ide jössz bírózni meg adócsalózni,mire gondolsz,virágszírmokat szórjunk a lábad elé?
A való életben sem fogadom el más véleményét,ha nem értek vele egyet.
Ezt a Messi az isten meg a Barca mindenek fölött dolgot velem kapcsolatban meg honnan vetted?
Messze vagy Te a vita partnertől
Ez a duma meg a szűklátókörűségről elég érdekes a Te szádból!Gondolod Te kevésbé vagy részre hajló a saját csapatod irányában?
Figyelj én nem kitalált dolgokat írtam le, nem értem mi a probléma avval, ha leírom hogy adót csalt valaki, ha tényleg azt csinálta. De most komolyan Ronaldo "optimalizált" én ettől nem sértődök meg és mondom a másiknak, hogy menjen innen.
A véleményem nem is kell elfogadni, neked is van egy álláspontod ezzel nincs semmi baj. Én ezen megint csak nem sértődök meg és köszönök el tőled.
Az pedig szerintem szűklátókörűség, ha csak a barcások véleményére vagy kíváncsi és igen, én úgy gondolom, hogy annak ellenére, hogy realos vagyok ugyan úgy elfogadom, hogyha ti vagy bármelyik másik csapat jobbak, mint mi. Elismerem, hogy ívelgetős [auto_cenzúra] a focink, hogy beadásból szerzünk gólokat, sőt azt is, hogy ti kombinatívabb focit játszotok a földön. Ja és ezért is néztem át ide és elárulom még más csapatok fórumára is azért nézek, mert kíváncsi vagyok ők hogy gondolják és nem fogok megsértődni, ha leszarozzák a játékunkat, ha tényleg az.
Szóval lehet, hogy kicsit nyers a stílusom, de avval, hogy valakire akiről kiderül, hogy adót csal ezt leírom (legyen az Ronaldo akár) szerintem nem baj.
Na mindegy, nekem nem állt szándékomba itt ellenségeskedni vagy megbántani akárkit is. Hogyha ez mégis sikerült akkor elnézést. Gondoltam attól hogy valaki barcás még kíváncsi lehet egy realos véleményre, de ahogy nézem nem nagyon vevők itt rá az emberek, uh a lelkibéke megtartása érdekében ígérem a továbbiakban visszafogom magam. peace