2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hasonlóan látom! Szerintem igy, hogy a Madridnak van előnye, még jobbak is az esélyeink. Mert lehet olyan mentalitásban futnak ki, mint ősszel, tehát elsősorban a vereséget akarják majd elkerülni, ezért visszaállnak védekezni. Akkor lehet esélyük. Ha ránk rontanak, akkor viszont kb. ugyanaz várható, mint a PSG elleni odavágón, vagy a Juve ellen, 2-3-4 góllal megkussoltatnak bennünket.Felesleges sztem azt ecsetelni, ha csúcsformában lennénk..... DE nem vagyunk, így viszont jelenleg az ver meg minket aki akar. Ez a valóság jelenleg. Csúcsforma biztos nem lesz, ilyen rövid idő alatt biztos nem. Így viszont aggasztó a classico. Nagyon is.
Felesleges sztem azt ecsetelni, ha csúcsformában lennénk..... DE nem vagyunk, így viszont jelenleg az ver meg minket aki akar. Ez a valóság jelenleg. Csúcsforma biztos nem lesz, ilyen rövid idő alatt biztos nem. Így viszont aggasztó a classico. Nagyon is.S.Agüero írta:Ez igaz, engem csak az zavar, hogy ha a két csapat csúcsformában van, bőven jobbak vagyunk szerintem.Azért vezetnek, mert jobbak.
Kross akkor kapus?markionni írta:Kozuk sincs Kroos posztjahoz es szerepkorehez.S.Agüero írta:Thiago, Verratti mindenképp a mostani állapotokból. De mondjuk Modric vagy Ini, ha csúcsformában van, akkor őket is elé helyezném. Más kérdés, hogy egyiknek sem igazán konstans már a játéka az utóbbi időben.
Kozuk sincs Kroos posztjahoz es szerepkorehez.S.Agüero írta:Thiago, Verratti mindenképp a mostani állapotokból. De mondjuk Modric vagy Ini, ha csúcsformában van, akkor őket is elé helyezném. Más kérdés, hogy egyiknek sem igazán konstans már a játéka az utóbbi időben.
Ezzel így egyet is értek, ezért is írtam, hogy nem feltétlen Casemiro. Nzonzi és Fabinho nálam az a kettő (Bakayoko kiment), aki sokat dobna rajtunk fizikálisan is és előre fele is jók.csababarca írta:Arra utaltam, hogy ha választhatnék egy Casermiro-Isco-Coutinho, vagy egy Busi-Verratti/Matuidi-Thiago kp között, egyértelmű hogy melyik választanám.
Fiktív dolog, de hátha így átjön a véleményem ezen játékosokról.
Én személy szerint kb 3 éve ezt magyarázom, és tartom is, hogy a mi kp-nk gondjai egy izomemberrel nem szűnnek meg.
Egy erős fizikumú emberrel, aki agilis és mer ütközni, nehéz elnyomni, viszont támadásban is tud extra lenni, a MI kp-nk egészen máshogy működhetne, és sikeresebb lehetne.
De lehet tévedek.
Busi mellé felesleges egy csak ütköző kp, egyszerűen akkor előrefele dadogna a játék, és megint az lenne, hogy Messinek kell hátralépkednie labdáért. Ha meg Messi hátrajön labdáért, elől nem vagyunk meg.
En erre csak azt tudom mondani, hogy felesleges adnod a szelsosegek velemenyere. Nyilvan aki objektiv az tudja mit jelentett Xavi a Barcanak. Latjuk is manapsag mennyire hianyzik.csababarca írta:én adom ezt, csak érdekes amikor Xavi ugyanezt megcsinálta, talán még jobban, éveken át, akkor középszernek volt beállítva, meg ment a Guti jobb szöveg.markionni írta: Vilagon. Zseni az ember, egy gep. Sokan nem is tudjak hogy mennyit szamit ha van egy jatekosod aki 98%ban megtalalja a legoptimalisabb megoldast. Voltak meccsek amikor kulon csak az o megoldasait nezegettem. Hihetetlen, hogy elobb meglatja hogy hova kell tenni a labdat mint en a tv elott ulve.
de amúgy igaz, nem véletlen szerettem volna anno őt ide, aztán nem minket választott.
én adom ezt, csak érdekes amikor Xavi ugyanezt megcsinálta, talán még jobban, éveken át, akkor középszernek volt beállítva, meg ment a Guti jobb szöveg.markionni írta: Vilagon. Zseni az ember, egy gep. Sokan nem is tudjak hogy mennyit szamit ha van egy jatekosod aki 98%ban megtalalja a legoptimalisabb megoldast. Voltak meccsek amikor kulon csak az o megoldasait nezegettem. Hihetetlen, hogy elobb meglatja hogy hova kell tenni a labdat mint en a tv elott ulve.
Vilagon. Zseni az ember, egy gep. Sokan nem is tudjak hogy mennyit szamit ha van egy jatekosod aki 98%ban megtalalja a legoptimalisabb megoldast. Voltak meccsek amikor kulon csak az o megoldasait nezegettem. Hihetetlen, hogy elobb meglatja hogy hova kell tenni a labdat mint en a tv elott ulve.S.Agüero írta:A keretben?Kroos megy ugye alap. Top1
Nem is Case helyere kene betolni Iscot. Modric nagyon visszaesett, mind vedekezesben mind tamadasban le tudna hozni azt amit a horvat lehoz jelenleg, sot meg valamit adna is az elorejateknak, mert Modric az utobbi idoben eleg bizonytalan es szinte csak a biztonsagi megoldasokba megy bele. Nem bir o mar ennyi meccset ilyen szinten.Nero. írta:Casemiro nem egy Ronaldinho, de a Real pont azota javult fel (Atletico 0-1) hogy Zidane berakta a kezdobe. Zidane elso sorbol nezte vegig (Makelele) hogy mit jelent egy vkp jelenlete vagy hianya, es neki pont a brazilra van szuksege mert Perez barkit megvett volna neki. Modric, CR vagy Bale elobb fog kikerulni a Real kezdobol mint a pitbull, ameddig a francia vezeti oket.
Isconak hiaba volt jo meccse megint, nem fer be a Real kezdobe tovabbra se es ebben is igaza van Zizunak.
Bob_Marley írta:Pedig hosszútávon pont hogy kijön belőlük, hogy fizikálisan előttünk vannak, ez nagy hiba szerintem. Mind erőnlétben mind Casemiro féle emberben javulnunk kellene. Iniestán látszódik leginkább szerintem, hogy nincs kondi, Juve ellen legtöbbet futotta, két hétig nem játszik....