daffy írta:Leon írta:Utoljára a Nyunnyiós korszakban(12-13) nem vártam ennyire a Klasszikust. Elnézve az idegenbeli katasztrófális formánkat akár történelmi zakót is kinézek, azaz 4-5gólos pofont.

Semmit nem számított eddig sem a forma a klasszikuson. Akkor sem értettem,amikor az utóbbi években a barcások madrid alázást vizionáltak és nem lett,úgy most sem értem vereségvárást. Szerintem itt a döntetlentől bármelyik csapat 3 gólos sikeréig bármi lehetséges. Egyedül a kevés gólt nem tudom elképzelni.
Azért pl. a 6-2, 5-0, 4-0-nál már a meccs előtt érezni lehetett, hogy nagy formában vagyunk, de amikor ti nyertetek 4-1-re, még 2007 tavaszán (öregszünk rendesen, már 10 éve volt!

) sem volt túl nagy meglepetés.
Voltak persze meglepetések is, nálam ilyen volt a tavalyi 1-0-ás győzelmetek. Nem is értem mi történt a csapattal, de arra pár meccsre elfelejtettünk focizni. 2014 tavaszán meg sima vereséget vártam, ehhez képest arra az meccsre a semmiből összekapta magát a csapat, és győztünk, egy őrült, szoros, és magas színvonalú meccsen. Ott Ramos a mi javunkra döntött.
Most két lehetőséget látok, gyáva taktikával álltok ki, és akkor vmelyik csapat nyer 1-el, vagy x, vagy pedig bátran letámadtok minket, akkor szvsz sima Real siker várható.