csababarca írta:De emlékezz vissza nálunk mi volt a triplázás előtt, januárban indultunk be, mégis jött a tripla, és továbbra is korszakos barcáról beszéltünk. Ők kiestek ugye egy hiba miatt tavaly a kupából, blt behúzták (így vagy úgy de az övék), és a bajnokságban is nagyot meneteltek.
Én azt gondolom hogy túl misztifikálják a BL győzelmet. Átlagban is és a madridisták is.
Szerintem az hogy hegemóniáról (korszakról beszéljek) ahhoz az kell hogy a Bajnoki cím mellett hozzanak BL-t. Mert ellentmondásos hogy a Real európa legjobbja de a Barca Spanyolország legjobbja. Túl sok faktor dönt összehasonlítás esetében. Jobban érzem benne a szerencse faktort mint a bajnokság esetében. Ez nem arányos azzal hogy a Bajnokság értékesebb, de a BL szerintem nem egy predesztinált fogalom arra hogy te vagy a legjobb és kész. (Chelsea Di Matteo??)
Cruyff dream teamje sem triplázott, mégis korszakos csapat,
De dupláztak... ( A kupa amolyan cseresznye a tejszínhabra.)
a galaktikusok sem tripláztak
Nekik inkább az áruk volt galaktikus mintsem a teljesítményük. (Túlzással persze)
De az egy másfajta korszak.
Amikor zsinórban nyertek 5 bek-et akkor sem tripláztak
Ez egy korszak ez tény de jelenleg nem nyertek zsinórban 5-öt, és nem Tripláztak, nem nyertek 5 bajnokit. Ennél azért több kell nekem Nem mondtam hogy csak a tripla tesz valakit korszakossá.
Az Inter egye triplázott, de őszintén ki nevezi őket korszakos csapatnak? Míg Ancelotti milánját például sokkal többen annak tartják nagy valószínűséggel.
Szerintem igenis korszakos olasz csapat volt az Inter a maga bajnoki menetelésével. És szépen zárták le a korszakukat egy triplával. Szerintem a jelenlegi Juventusnál amit agyon ajnároznak, ennél többet mutattak akkor.
Hangsúlyozom nyilván nem fekete-fehér az hogy mitől korszakos egy csapat, de semelyik fent említett tényezőnek nem érzem hogy megfelelne a Real Madrid mostani csapata.