Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Innen mar nyilvan, 0-1nel azert nem volt ennyire egyertelmu, bar itt ugye eleg sokaknak Madrid-fobiajuk van es 2 honapja mar a ligat is nekik adta itt az emberek 70%a plusz a BLnel is vegso eselyeskent emlitik oket ami szamomra megdobbento.csababarca írta:mostmár leírhatjuk engedelmeddel, hogy behúzzák? Vagy még nem szabad? Szólj ha engedélyezed.
Nero. írta: Te ezt mar a 20. percbe tudod, ahogy sokan a forumon azt is hogy az aprilisi klasszikus dont el mindent. Hiszen azon a meccsen 9 pontot osztanak, nem harmat mint mindegyik mason.![]()
Ez az Eibar ellenünk is rém gyenge volt... Lényeg, hogy mi hozzuk a meccseinket és akkor nem lesz gond.Messias2 írta:Úgy látszik, bejön amit írtam. Tükörsima meccs.
Te ezt mar a 20. percbe tudod, ahogy sokan a forumon azt is hogy az aprilisi klasszikus dont el mindent. Hiszen azon a meccsen 9 pontot osztanak, nem harmat mint mindegyik mason.hdavid írta:na reál behúzza, uh muszáj nyerni ma este!
Mondjuk ez az utóbbi időben nekünk is erősségünk. Leganes vagy Atleti ellen is gyengén játszottunk, és mégis be tudtuk húzni a végén mind2 meccset.csababarca írta: Rivaldo11, én pont abban láttam az erősségüket, amit leírtál. Hogy gyengén játszva is hozták a meccseket, most már akadozik ez is, de elmúlt két meccsen úgy szereztek 4 pontot, hogy minusz 2vel álltak mindkétszer...szóval ez azért az erősségüket is mutatja.
Igen, de ez a játékuktól független jelenség, a küzdés, meg hogy kaparnak, az tény. Futballban vannak sokkal jobbak náluk, nem véletlen, hogy én leginkább a 2000-es évek Bayernjéhez hasonlítom őket, akik miután Effenbergék már kifutottak, játékuk sem igen volt már, mégis nehéz volt legyőzni őket. De ha nekik kell csúnya szóval "csinálni a játékot", ahhoz kevesek már.csababarca írta: Rivaldo11, én pont abban láttam az erősségüket, amit leírtál. Hogy gyengén játszva is hozták a meccseket, most már akadozik ez is, de elmúlt két meccsen úgy szereztek 4 pontot, hogy minusz 2vel álltak mindkétszer...szóval ez azért az erősségüket is mutatja. És ha hozzáveszem, hogy volt jópár meccsük, ahonnan vert helyzetből felálltak, akkor érthető amit írok.
Messias2 írta:Annyira várja mindenki, hogy ma pontokat vesztenek, általában ilyenkor szokták simán elintézni az adott csapatot. Ráadásul CR hiánya számukra pozitív fejlemény.
Annyira irigylem tőled,hogy 2-3 hónapra előre látszLG írta:A 06/07-es szezon tényleg emlékeztet az ideire, ha a Real teljesítményét nézzük. A miénk viszont inkább a 12/13-ra. A kicsik ellen tudunk meggyőzőek lenni, a jobbak ellen szenvedünk, a legjobbak ellen esélytelenek vagyunk. Szerintem inkább a Realon múlik a dolog, vesztett pontokban még van előnyük, a Klasszikust otthon játszák. Ha fel merik vállalni a bátor futballt agresszív letámadással, akkor szerintem be is húzzák.Rivaldo11 írta:Fejben tényleg ott vannak, nagyon tűzbe tudják hozni magukat, kb mint a 2006-07-es szezonban Capello idején. A játék akkor is gyenge volt, számtalan alkalommal álltak a bukta szélén, de kiküzdötték maguknak a bajnoki címet. Most mint írtam, kifutóban lévő emberkékre építenek, játékuk sincs igazán, de fejben most is ott vannak. Ez jelenti az igazi erősségüket, illetve az, hogy a nagy derbikre még össze tudják kapni magukat.
Amúgy a Real sem olyan erős, idén szinte biztosra veszem, hogy nem spanyol BL győztes lesz.
A 06/07-es szezon tényleg emlékeztet az ideire, ha a Real teljesítményét nézzük. A miénk viszont inkább a 12/13-ra. A kicsik ellen tudunk meggyőzőek lenni, a jobbak ellen szenvedünk, a legjobbak ellen esélytelenek vagyunk. Szerintem inkább a Realon múlik a dolog, vesztett pontokban még van előnyük, a Klasszikust otthon játszák. Ha fel merik vállalni a bátor futballt agresszív letámadással, akkor szerintem be is húzzák.Rivaldo11 írta:Fejben tényleg ott vannak, nagyon tűzbe tudják hozni magukat, kb mint a 2006-07-es szezonban Capello idején. A játék akkor is gyenge volt, számtalan alkalommal álltak a bukta szélén, de kiküzdötték maguknak a bajnoki címet. Most mint írtam, kifutóban lévő emberkékre építenek, játékuk sincs igazán, de fejben most is ott vannak. Ez jelenti az igazi erősségüket, illetve az, hogy a nagy derbikre még össze tudják kapni magukat.
nem szégyellem: egy vagyok azok közül......sőt: most is azt gondolom, hogy "brutál" erősek! a mostani pontvesztéseik előtt ugyanúgy értetlenül állok, mint a saját buktáink előtt legfeljebb a mieink fájnak az övékének meg örülök.Rivaldo11 írta:Azért annak örlök, hogy bebizonyosodott, nem azoknak volt igazuk, akik szerint ez a madrid "brutál erős". Még a veretlenségi szériájuknál is látszott, hogy bizony rengeteg a gondjuk. És ha a Ronaldo-Modric páros kifut, nagyon nagy bajban lesznek.
A klasszikus döntő lehet, ha addig madridék nem buknak további pontokat, és mi is hozzuk amit kell.
Sok mindenben egyet értünk, de a Ronaldo-kérdésben nem. Pont, hogy az a baj a palival hogy már nagyon kifutott. Érdemes megnézni odaát hogy pörög a topicja annak ellenére hogy megint lőtt 2 gólt. Mezőnyben már teljesen homály a portugál nagyon régóta. Persze nekünk ez csak jó mert őt még legalább 2-3 évig játszatni fogják.Rivaldo11 írta:Azért annak örlök, hogy bebizonyosodott, nem azoknak volt igazuk, akik szerint ez a madrid "brutál erős". Még a veretlenségi szériájuknál is látszott, hogy bizony rengeteg a gondjuk. És ha a Ronaldo-Modric páros kifut, nagyon nagy bajban lesznek.
A klasszikus döntő lehet, ha addig madridék nem buknak további pontokat, és mi is hozzuk amit kell.