Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A bajnokság+kupa kombó azért meglett (bár sokan keveselték ezt, de pl. a Realnak ez a dupla valamikor 20 éve jött össze utoljára) az Atletico ellen meg mindenkinek csak a szívás van de azért kiváncsi lettem volna ha Rizzoli a végén megadja azt a teljesen jogos tizit. De egyébként igen tavaly volt egy látványos áramszünetünk.csababarca írta:Leírtad a tavalyi szezonunkat:DNero. írta:Nekem amugy az az érzésem hogy majd egyszer fog megszakadni a Real szériája, de akkor "nagyon." Gondolok itt arra hogy egy hónapon belül kiesnek a BLből és a bajnoki előnyüket is pikk-pakk leadják. Ez kifejezetten jellemző rájuk.
Ezt én is elképzelhetőnek tartom, a nagy sorozatokat nagy megzuhanások szokták követni, erre hoztam is fel lejjebb példákat a távolabbi és a közelmúltból is.Nero. írta:Nekem amugy az az érzésem hogy majd egyszer fog megszakadni a Real szériája, de akkor "nagyon." Gondolok itt arra hogy egy hónapon belül kiesnek a BLből és a bajnoki előnyüket is pikk-pakk leadják. Ez kifejezetten jellemző rájuk.
Kérdés, tudatosan csinálják-e, vagy az aktuális ellenfeleik kényszerítik rájuk az akaratukat.TripleH írta:Viszont, így, hogy nem akarják 80%ban birtokolni a labdát, hogy sokkal jobban kinyílnak az ellenfelek.
Egyébként én is örülnék ha lenne egy ennyire biztos emberünk szögleteknél mint Ramos, de a mi szögleteink általában sok veszélyt sajnos nem jelentenek.S.Agüero írta:De amikor az ellenfél vezet, akkor nem nyílnak ki, beállnak védekezni, ezek meg begyötrik valahogy egy beadásból vagy szögletből, hihetetlen.
Leírtad a tavalyi szezonunkat:DNero. írta:Nekem amugy az az érzésem hogy majd egyszer fog megszakadni a Real szériája, de akkor "nagyon." Gondolok itt arra hogy egy hónapon belül kiesnek a BLből és a bajnoki előnyüket is pikk-pakk leadják. Ez kifejezetten jellemző rájuk.
Most.Nero. írta:Mikor tiltják már ki?
És? Nem feltétlen kell uralni a meccset ahhoz, hogy győzzenek. Leicester se azért lett bajnok, mert dominálták a meccseket, hanem mert beküzdötték a gólokat - köztük sok szépet, aláírom. Atma 13/14 szintén. Lehet, hogy nem szemet gyönyörködtető a játékuk, mégis ők lőtték a legtöbb gólt a bajnokságban. Felesleges ezt túlpörögni szerintem, mi is fogjuk még lehet ilyen játékkal vezetni a tabellát..MessiNeymarSuarez írta:Pont itt a lényeg, ahogy leírtad:
3 gólból 2 beadásból-beívelésből született, ami vagy rögzített helyzetből, vagy pedig úgy hogy oldalt megvert valaki 1-2 embert és beadott, nem pedig olyanokból jönnek a gólok, hogy erősen uralja a Real Madrid a játékot, és stabil mezőnyfölényben dominanciával és sorra lövöldözi a kapura a labdákat és nagyobbnál nagyobb helyzetek vannak a meccsen
Ha az első az kidolgozott helyzet volt, akkor most felállok és hazamegyek.1. gólunk: Morata remekül eltalálja
2. gólunk: Lucas megver 2 embert szélen, a beadását befejeli Mariano
3. gólunk: szöglet után Ramos befejeli
Mikor tiltják már ki?randomguy írta:Nem unod még?JCruyff írta:...
Nem gáz, de hosszú távon nem lehet csak erre építeni. Ha így lenne, akkor West Brom uralná az európai focit.ferninho írta: De most mi ez az új hülye duma, hogy beadásból lőtt gól az gáz?
Ennyi a lényeg, az idő majd eldönti ezt a dolgot, kár lenne több szót pazarolni a témára, szerintem eléggé ki lett már vesézve.De mindegy, majd kiderül hogy meddig tart ki ez a forma.
De most mi ez az új hülye duma, hogy beadásból lőtt gól az gáz?MessiNeymarSuarez írta:Pont itt a lényeg, ahogy leírtad:
3 gólból 2 beadásból-beívelésből született, ami vagy rögzített helyzetből, vagy pedig úgy hogy oldalt megvert valaki 1-2 embert és beadott, nem pedig olyanokból jönnek a gólok, hogy erősen uralja a Real Madrid a játékot, és stabil mezőnyfölényben dominanciával és sorra lövöldözi a kapura a labdákat és nagyobbnál nagyobb helyzetek vannak a meccsen
Ami engem illet, én több mérkőzésre is emlékszem ahol köze nem volt az ellenfélnek a játékhoz. Köztük a városi derbire, vagy arra az Alavés ellenire akitől ti kikaptatok. De mindegy, majd kiderül hogy meddig tart ki ez a forma.S.Agüero írta: Csak az akarás játék nélkül nem lesz kifizetődő hosszútávon.
Csak az akarás játék nélkül nem lesz kifizetődő hosszútávon.Csak a győzelmeket és a díjakat nem a domináns focira osztogatják. Én is szívesen elfogadnám ha hozzátok hasonlóan 5 meg 6 gólokkal simáznánk mindenkit és úgy lennénk bajnokok, de ettől semmivel nem érnek kevesebbet az ilyen győzelmek. A történelemben meg nem egy és nem két élcsapat volt már akik nem a domináns focijuk, hanem a küzdeni akarásuk voltak sikeresek elsősorban. SAF féle Manchester, 2010-es Inter és még lehetne sorolni. A győztes mentalitás ezerszer fontosabb mint hogy hány százalékban van nálad a labda. Számomra Cruyff az egyik top alakja a futballnak, de az ő elképzelései nagyon kevés keretre alkalmazhatóak, sőt jelenleg a világ egyik csapatára sem kb. Nem csak ebből áll a világ.
Az lehet, hogy szerencsések, de amíg mi kikaptunk a cserékkel az Alaves ellen, addig ők nyertek a Depor ellen, még ha nem is sokkal. Pont ez az az a plusz, ami a bajnoki címekhez kell.Messias2 írta: Akkor hagyjuk a statokat.
Aki nézi a Madrid meccseket, az tudja, hogy a szerencsének nagyobb szerepe van ebben a veretlenségi sorozatban, mint egy átlagos jó formában lévő csapatnál lenni szokott.
De hosszú távon ez úgyis kiegyenlítődik, ezért adok még mindig nagyobb esélyt magunknak a bajnokság megnyerésére.
Igaz, de ne feledd, hogy ők nem nyertek zsinórban két bajnokságot, éhesebbek mint mi, és most ez épp elég a hat pontos diffire.csababarca írta:Nem tudom, de megvertük őket? Nem.Rivaldo11 írta: De mégis...mi a frásztól bitang erős?Merthogy a focijukkal ezt nagyon nagyon nem támasszák alá...A brutál erős csapatnak kb lövése nem volt ellenünk a gól után , azt sem tudták kb hol a labda.
Pedig igaz amit írsz,de mégsem tudjuk.
Valami gát van az ellenfelekben ellenük, kis hit,vagy nem tudom.
De tényleg állandóan sérüléseik vannak, persze másoknak is,de tegnap is csikókkal küzdöttek, és fordították meg.
Nekünk ezek nem mennek most ebben a szezonban, gondolj az itthoni pontvesztéseinkre, amiből épp elég sok volt.
Akkor hagyjuk a statokat.Veidt_madridista írta: Statokat én is tudok mutatni. 35 mérkőzés óta tartó veretlenség, 75%-os győzelmi ráta, 2 megnyert trófea, mindössze 2 vereség Zidane érkezése óta, klubrekordok megdöntése, legjobb edzői teljesítmény az első x hónapban a csapat történelmében. Szerencse?
Nem tudom, de megvertük őket? Nem.Rivaldo11 írta: De mégis...mi a frásztól bitang erős?Merthogy a focijukkal ezt nagyon nagyon nem támasszák alá...A brutál erős csapatnak kb lövése nem volt ellenünk a gól után , azt sem tudták kb hol a labda.
Csak a győzelmeket és a díjakat nem a domináns focira osztogatják. Én is szívesen elfogadnám ha hozzátok hasonlóan 5 meg 6 gólokkal simáznánk mindenkit és úgy lennénk bajnokok, de ettől semmivel nem érnek kevesebbet az ilyen győzelmek. A történelemben meg nem egy és nem két élcsapat volt már akik nem a domináns focijuk, hanem a küzdeni akarásuk voltak sikeresek elsősorban. SAF féle Manchester, 2010-es Inter és még lehetne sorolni. A győztes mentalitás ezerszer fontosabb mint hogy hány százalékban van nálad a labda. Számomra Cruyff az egyik top alakja a futballnak, de az ő elképzelései nagyon kevés keretre alkalmazhatóak, sőt jelenleg a világ egyik csapatára sem kb. Nem csak ebből áll a világ.S.Agüero írta: Ők most vannak formában, ennél jobban nem fognak játszani. Mikor volt utoljára olyan, hogy huzamosabb ideig szép, látványos játékkal húzták be a meccseiket simán? Esetleg kontrafocival sikerült ez nekik, de tőlük aztán lehet várni a domináns focit.
Tavasszal sem voltak semmivel sem jobbak egyébként, főleg a BL-ben.
Statokat én is tudok mutatni. 35 mérkőzés óta tartó veretlenség, 75%-os győzelmi ráta, 2 megnyert trófea, mindössze 2 vereség Zidane érkezése óta, klubrekordok megdöntése, legjobb edzői teljesítmény az első x hónapban a csapat történelmében. Szerencse?Messias2 írta: Az egyéni villanások, és a Zidane által hozott több tonna mákos tészta áll a dolgok hátterében.
Hogy a mákkal ne csak a levegőbe beszéljek, itt egy xG stat az idei La Liga szezonról (mostani forduló még nincs benne)
De mégis...mi a frásztól bitang erős?csababarca írta:Bitang erős a real, tavaly is mondtam ősszel,csak akkor a kókler összehozta nekünk a dolgokat.
Zidane motiválja őket, egy top csapathoz, top játékosokhoz ez a legnagyobb kulcs.
Idén is ha nem jön közbe semmi, nevetve nyerik a BL-t.