Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Nero.
Llegenda del Barça

2017.01.29. 20:56:44

Nagyon kene legalább egy X a Socitól, de szerintem nem lesz meg. Mindegy, majd mások verik őket.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.01.29. 20:55:23

Pedro is csinalta amugy, de o kb azert, hogy kilatszodjon egyaltalan a hatso sorbol.. :D En se ertem, hogy ilyen magassaggal miert jo ez neki, de o tudja.

Eddig amugy jobb a Real, bar bennuk sincs egyelore sok atutoero. De ha nem valtozik sokat a meccs kepe, szerintem behuzzak azert.
MatyiG
Adminisztrátor

2017.01.29. 20:51:28

MQuCsabi írta:Erősíti a vádlikat... :-D
Jogos. :mrgreen:

Ez bosszant fel, hogy ezt a gyenge Realt nem bírjuk megelőzni a bajnokságban, el sem hiszem. :?
Másik meg az, hogy CR hogy lehet négyszeres aranylasztis.

Csababarca, igen, tudom, költői kérdés volt. :P :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.01.29. 20:50:55

S.Agüero írta:Közben kezdődik a Real meccse is.

CR miért lábujjhegyen áll minden csapatfotónál? :mrgreen:
Egyszerű a válasz, frusztrálja ha magasabb nála valaki.
Magasabb=jobb az ő felfogása szerint.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.01.29. 20:50:19

S.Agüero írta:Közben kezdődik a Real meccse is.

Lehet, mikor senki nem látja, mindig magassarkúban járkál, és ezt a lábtartást szokta meg. :wink:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2017.01.29. 20:46:18

Erősíti a vádlikat... :-D
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2017.01.29. 20:44:16

Közben kezdődik a Real meccse is.

csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.01.29. 19:27:26

ntibi67 írta:Jól elment a téma a játékvezetői hibáktól az elfogult közvetítésig....csak hogy az egyik befolyásoló tényező a másik nem...
Nem sokat lehet arról sem beszélni, igazából ami ma volt, arról felesleges, mert ezt nem tartom játékvezetői hibának.
Elnézni egy 10 centis lest, egy szabálytalanságot, azok bírói hibák.
A mai valami egészen más volt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ntibi67
Capitá del Barça

2017.01.29. 19:15:20

Jól elment a téma a játékvezetői hibáktól az elfogult közvetítésig....csak hogy az egyik befolyásoló tényező a másik nem...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.01.29. 18:58:42

Pont egy ilyen blogger miatt törtem ki múltkor nevetésben, már nem emlékszem a nevére de brutális ámokfutást rendezett. De majd megnézem máskor változtattak e, de nem olyan régen 1 éve is még csak arról szóltak a műsoraik hogy nevetgéltek egymáson.
De lehet változtattak ezen már, mert konkretan elkapcsolasi faktorokkal voltak tele a musorok minden elemében.
Veidt_madridista
Madridista

2017.01.29. 18:53:18

csababarca írta:Azóta találtátok ki hogy színvonalasabb a digi mióta Sallói vagy Bánki Dodi rohangált örömében Cé aranylabdája miatt.
Ugyan olyan színvonaltalan banda az is, kezdve az előbb említett két beszédhibassal, folytatva Juhárékkal, meg a többi értelmessel.
Semmivel sem különbek azok sem.

Egyiket sem nézem amúgy, ha tudom hogy 5kor kezdődik egy meccs, akkor pontban akkor odakapcsolok, félidőben meg el, aztán ennyi.
De egyik sem jobb, csak nektek tetszik ha szidnak minket, meg örömködnek a madridnak, nekünk fordítva.
Számomra nem az ott dolgozó emberek teszik színvonalassá a műsort, hanem az adások szerkezeti felépítése és a csatorna arculata. Rengetegszer hívnak be bloggereket (Peet, Kompany, McDeere, stb), újságírókat, vagy például nemrég indult a Szélkakas nevű műsor ami a francia focival foglalkozik. Ide meghívták MO legjobb ilyen témájú oldalának szerkesztőjét is, pontosabban videochat volt, de mindegy. Amíg náluk volt a PL akkor is minden fordulóban volt egy több mint 2 órás műsor, ahol minden meccset részletesen elemeztek, volt egy exjátékvezető is aki minden kétes ítéletnél elmondta a véleményét (nem Puhl-szinten). Vagy ott van a Teljes terjedelem, egy [auto_cenzúra] podcast amit szintén Digisek csinálnak. Egyébként meg erről nem is hallottam, hogy C Aranylabdájánál rohangáltak, nem is érdekel :D
És akkor nézd meg a SportTV-t. Ha nem a nagy hármas játékosairól van szó akkor rendszeresen mondanak rossz nevet vagy ejtik ki rosszul, hatalmas blődségek jellemzik az egész műsort (pl. múltkor valamelyik nagyokos mondta hogy Bale mostanában elég kevés gólt lő, csak azt felejtette el hogy november óta sérült. felkészületlen kóklerek), a digitális táblát élő adásban nem tudják kezelni.. és még lehetne sorolni.
(egyébként a Madrid-imádat már csak azért sem állja meg a helyét, mert a Sevilla elleni kupameccseket minősíthetetlen és bicskanyitogatóan elfogult stílusban közvetítette Monoki).
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2017.01.29. 18:43:28

Azóta találtátok ki hogy színvonalasabb a digi mióta Sallói vagy Bánki Dodi rohangált örömében Cé aranylabdája miatt.
Ugyan olyan színvonaltalan banda az is, kezdve az előbb említett két beszédhibassal, folytatva Juhárékkal, meg a többi értelmessel.
Semmivel sem különbek azok sem.

Egyiket sem nézem amúgy, ha tudom hogy 5kor kezdődik egy meccs, akkor pontban akkor odakapcsolok, félidőben meg el, aztán ennyi.
De egyik sem jobb, csak nektek tetszik ha szidnak minket, meg örömködnek a madridnak, nekünk fordítva.
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.01.29. 18:30:56

Veidt_madridista írta:
ntibi67 írta:Szeletív az emlékezeted,pedig mondjuk a Malaga elleni Ramos lesgól nem volt túl régen...
Igen, de itt 1-1 ítéletről van szó csak, nem arról hogy egész meccseket elcsalnak. Ilyen jellegű tévedések a kárunkra is történtek bőven, csak azok negyed annyi reflektorfényt sem kapnak. Ugyanez a helyzet bármilyen más nagy csapat esetében.
Csak az a baj, hogy 1-1 ilyen téves ítéleten is sokat lehet nyerni. Azt én nem állitom, hogy benneteket pártolnának, de a tévedésekből összességében szvsz ti jöttök ki jobban a szezonban, persze ezt lemérni nagyon nehéz, de én most igy látom, és nem gondolom, hogy én lennék itt legelvakultabb Barcás.

Este nagyon remélem, hogy nem lesz szerepe a játékvezetőnek a győzelmetekben, azért azt már soknak érezném mára...
ntibi67
Capitá del Barça

2017.01.29. 18:18:46

Mondjuk a megjegyzésemet,amúgy sem egy önmagát is elfogultnak valló real szurkolónak szántam..
Veidt_madridista
Madridista

2017.01.29. 18:17:42

ntibi67 írta:Szeletív az emlékezeted,pedig mondjuk a Malaga elleni Ramos lesgól nem volt túl régen...
Igen, de itt 1-1 ítéletről van szó csak, nem arról hogy egész meccseket elcsalnak. Ilyen jellegű tévedések a kárunkra is történtek bőven, csak azok negyed annyi reflektorfényt sem kapnak. Ugyanez a helyzet bármilyen más nagy csapat esetében.
Kép
ntibi67
Capitá del Barça

2017.01.29. 18:15:42

Szeletív az emlékezeted,pedig mondjuk a Malaga elleni Ramos lesgól nem volt túl régen...
Veidt_madridista
Madridista

2017.01.29. 17:43:50

Igen, talán az elfogultság is bennem van, de szerintem ha valaki semleges szemmel, pusztán szakmai oldalról közelíti meg a dolgokat, akkor nyilvánvaló hogy elképesztő sületlenségeket mondtak már. Zombori pl az évértékelőben mondta hogy Zidane-nak semmilyen szerepe nem volt a három megnyert kupában...
Én alapból nevetségesnek tartom hogy ilyen kaliberű emberek szakértenek, Várhidi is 10-ből 9 helyen megbukott, játékosként meg főleg az NB3-ban vitézkedett... állítom, hogy néhány magyar blogger ezerszer jobban ért a dolgokhoz, mint ezek a megélhetési emberek. Ebből a szempontból sztem sokkal jobbak és rugalmasabbak a Digi műsorai.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2017.01.29. 17:39:29

Veidt_madridista írta:Zomborival és Várhidivel az élen.
mondjuk az elmúlt pár évben minket dicsőítettek, nem is véletlenül, nem csoda h utáljátok őket.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Veidt_madridista
Madridista

2017.01.29. 17:35:08

ntibi67 írta:Természetesen nem vagyunk szakértők játékvezetésből,de van nekünk egy Puhl Sanyink,aki elég jó elemzéseket szokot tartani a hétfői harmadik félidőben.Ott azért tisztán látszik a tendencia,hogy a mérkőzéseket befolyásoló bírói döntések erősen a Barcát súlytják míg a realt segítik.Persze ezt úgy is lehet kommentálni,hogy gyenge a spanyol játékvezetés színvonala,vagy úgy is,hogy nagyon kell már a királyi gárdának a bajnoki cím.
Hány olyan mérkőzés volt ahol jelentős bírói segítséget kapott a Madrid? Én egy ilyenre emlékszem, az egyik Sevilla elleni mérkőzésre. Ez volt egyedül az, ahol a mezőnyben is többször kaptuk meg a vitatható szituációkat. Sehol máshol nem múlt ezen. Puhlt meg remélem nem gondolod komolyan, az az ember az ékes példája annak, hogy hogyan kell tönkretenni egy viszonylag jó hírnevet rövid idő alatt. Nem szoktam nézni a sporttv műsorait, de a fülembe jutott hogy egyszer pl azt mondta hogy Modric nem különösebben fontos játékosa a csapatnak. De már jópárszor mondott olyat is, ami ellentétben áll a szabálykönyvben leírtakkal. Akik ilyen műsorban szerepelnek, azok 95%-ban alapból fogalmatlanok. Zomborival és Várhidivel az élen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Veidt_madridista 2017.01.29. 17:40:30-kor.
Kép
ntibi67
Capitá del Barça

2017.01.29. 17:17:02

Természetesen nem vagyunk szakértők játékvezetésből,de van nekünk egy Puhl Sanyink,aki elég jó elemzéseket szokot tartani a hétfői harmadik félidőben.Ott azért tisztán látszik a tendencia,hogy a mérkőzéseket befolyásoló bírói döntések erősen a Barcát súlytják míg a realt segítik.Persze ezt úgy is lehet kommentálni,hogy gyenge a spanyol játékvezetés színvonala,vagy úgy is,hogy nagyon kell már a királyi gárdának a bajnoki cím.
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.01.28. 11:23:38

MessiNeymarSuarez írta:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=590E6F03

Najo :lol: :lol:
Ha jól olvastam valahol, azt is hozzátette hogy" De ez megérthető" :twisted: :D
Csak nehogy a végén tényleg ők jöjjenek ki jól belőle. Nekünk ez min. +2 rangadó, míg a Sevilla és a Real már csak a Bajnokságra és a BL-re koncentrálhat, és lássuk be, ezek tényleg jóval értékesebb a kupánál. Nehogy az legyen, mint 2014-ben, ott is sokáig mentünk a tripláért, azért a végén hoppon maradtunk. A Real meg jól jön ki ilyenekből, 14-ben az utolsó bajnokikat feladták a Kupa, BL dupláért, tavaly a Kupa miatt nem kellett fájnia a fejüknek, most már idén sem. Most annyival nehezebb dolguk van, hogy ők vezetik a Ligát. Tavaly komoly hátrányból jöhettek vissza az esélytelenek nyugalmával, hiszen egy korábban már szinte elbukott Bajnoki címért küzdöttek, veszteni valójuk nem volt. Most viszont van bőségesen, vesztett pontokat tekintve 8 pontos előnyük is volt, most 5 van, még mindig rajtuk van a nagyobb nyomás. Hozzáadva a hanyatló formájukat és sérültjeiket, itt akár februárban komolyabb összeomlás is lehet. Ha viszont túl élik ezt az időszakot a BL-ben, és a Bajnokságban is versenyben maradnak, az nagy mentális erőt adhat nekik a hajrára.

Meg persze rajtunk is múlik, de most már mintha kezdenénk egyre jobb formába lendülni, én bizakodó vagyok.

Aztán még ott van a Sevilla is, az Atletico megmutatta már, hogy aki ilyen sokáig versenyben van a két naggyal, azzal számolni kell.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.01.28. 10:53:27

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=590E6F03

Najo :lol: :lol:
Ha jól olvastam valahol, azt is hozzátette hogy" De ez megérthető" :twisted: :D
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2017.01.26. 15:28:26

Sok minden igaz a realra, de hogy ez a brigád korszakos csapat lenne? Ahhoz futballozni, dominálni, a nagy derbiket egyértelműen uralni kellene -nem megnyerni, mert minden meccset nem lehet-de ez közel sincs így. A korszakos csapatoknak mindig is volt egy játékukból fakadó védjegyük. A mai madridnak van ilyen? Mondjuk nem Ramos fejeseire gondoltam. Ez a csapat dominálni sem tud úgy igazán mondjuk egy közepesnél erősebb ellenféllel szemben-ahogy azt egy korszakos csapatnak kéne. Picit arra a bayernre emlékeztetnek, akik 2001-es bl siker után még hosszú ideig a spiccen voltak az öregedőfélben lévő, kifelé menő játékosaikkal. Egyre élvezhetetlenebb focit játszottak, de nyerni azért tudtak. A korszakos jelző viszont rájuk sem illett...
Rivaldo-A Legnagyobb.
recrea
Llegenda del Barça

2017.01.26. 13:49:19

TripleH írta:
Varatrix írta:
Szerintem Ronaldo miatt maradnak fent egyedül, és nem kevés játékos neve miatta fog fent maradni, nem azért mert csapatként voltak jók.

És Messi árnyéka is hósszú ideig kísérteni foglya a Barcát, csak annyi a különbség hogy az Argentin mellett több név is beírta magát. (Xavi, Iniesta)
Az összes korszakos csapat, gyakorlatilag 1 ember "legendája" köré szokott kerekítve lenni. Mindig van egy olyan, aki 100x többet van emlegetve mint a többi akinek ugyan olyan érdemei vannak.
Erre rengeteg ellenpélda van...Cruyff csapata, galaktikus Madrid, 30 évvel ezelőtti Milan, az említett Inter, Bayern.
TripleH
Entrenador del Barça

2017.01.26. 13:40:12

Varatrix írta:
Szerintem Ronaldo miatt maradnak fent egyedül, és nem kevés játékos neve miatta fog fent maradni, nem azért mert csapatként voltak jók.

És Messi árnyéka is hósszú ideig kísérteni foglya a Barcát, csak annyi a különbség hogy az Argentin mellett több név is beírta magát. (Xavi, Iniesta)
Az összes korszakos csapat, gyakorlatilag 1 ember "legendája" köré szokott kerekítve lenni. Mindig van egy olyan, aki 100x többet van emlegetve mint a többi akinek ugyan olyan érdemei vannak.
Válasz küldése