Kovbal88 írta:hedora írta:Azt gondolom, ha az Atma nyer akkor az a (foci szégyene), bármennyire is szimpatikus a hozzáállásuk a küzdeni akarásuk, számomra ez nem futball.
Ha a másik oldalt nézem:
Már már azon voltam, kivételt teszek és ink. a Reálnak drukkolok mint az "antifocinak", de hát megint az jól fésült Rinyaldó nyilatkozatok... képes még most is a Barcával foglalkozni, igazi idiotizmus és irigység, no comment..
Szóval annyira unszimpatikus a banda hogy oda jutottam, passzolom a BL döntőt, jól kicseszek magammal és nézem a NÓTA TV-n, Kis Grófo felemelkedését, hazánk zenei zuhatagában:)
Szinte minden szavad fáj!
A Real is egy igencsak kontrajátékot játszó csapat! Legfeljebb kiscsapatok ellen hozza a támadó focit!
Hogy jutottak el a döntőbe? Roma ellen, egy adok-kapokból jobban jöttek ki, aztán egy 2-0 vereség után, éppen annyival verik a Wolfburgot, ami elég a továbbjutáshoz.
Majd az City ellen is két meccsen egy gyenge egy nullás eredmény. Ami éppen elég a továbbjutáshoz.
Na ez a csapat tényleg Bl címet érdemel.
Míg az Atletico, Barca, Bayern vonalon 10 emberrel megszenvedett a sikerért.
A kontrajáték és az antifoci nem egészen ugyan az!
Úgy jutottak el a döntőbe hogy nyertek és 2 év múlva a kutyát nem érdekli hogy is volt ez. azt meg ne hogy kitaláld a Real egy sz...r csapat, sötét oldal stb, de ami jár az jár és azért mert valaki fanatikus, még el lehet sportszerűen ismerni a másik felet!
Kontrajáték pontosan az amit a Real általában ellenünk csinál, milyen hatékonysággal az már más kérdés, anti foci meg az, 90 percből 45 fetreng, időt húz, betonfalat épít 12 méterre a kaputól, nálam okosabbak írták(betolták a 16-oson belülre a szurkolói buszt) hát én nem szeretnék ilyen csapatnak drukkolni), remélem érzed a kettő közötti különbséget..
Nem kell itt semmit megmagyarázni, Ők ott vannak mi meg nem, ennyi.... Izgalmas mérkőzésen nyerjen a szebb foci és akkor mindenki elégedett lehet hovatartozástól függetlenül...
Valaki írta: "Nem is értem hogyan lehet a Realnak drukkolni"... úgy lehet hogy a foci nem a gyűlöletről szól!
Hidd el én sem szeretem Őket, sőőőt... de , ez nem azt jelenti utálkozni akarok, sok haverom van aki Real drukker és nem akarjuk egymást sza...á verni egy el classico után, napi szinten 10-15 víber üzenet megy "osztás ", jókat nevetünk stb, de ennyi és nem több, ha meg valaki éppen jobb passzban van, hát így alakult..az egész Spanyol bajnokság erről szól 40 éve..Volt idő amikor nem voltunk ilyen "előkelő, fényes" helyzetben ,de nem lettem Reaál drukker

Belefér a fanatizmus, belefér az osztás stb, de amikor az ember már gyűlölettel gondol a riválisra, akkor ott abba kell hagyni és szurkolni a hoki válogatottnak:)))))
Az sem véletlen: Atma felhozza a tehetségeket amihez nagyon értenek, de aztán menekülnek onnan, első alkalommal igazolnak a náthába... el tudom képzelni: számukra gyötrelem ez a játék!
Azt leszögezném, nem az Atma mint csapat ellen beszélek, hanem amit a mostani tréner képvisel és nagyon nem szeretném hogy 10 év múlva ilyen csapatokat kellene néznem amikor fáradtan, elnyűtten van egy kib.. ott hétvégém és élvezhetném a focit a tv előtt...