Leicester + CSKAS.Agüero írta:Jövő évi első kalaposak :
RM, Barca, Bayern, PSG, Juve, Leicester, CSZKA, Benfica.

Leicester + CSKAS.Agüero írta:Jövő évi első kalaposak :
RM, Barca, Bayern, PSG, Juve, Leicester, CSZKA, Benfica.
Nos, ha az hiba, hogy lesről lőttek mellőle gólt, ám legyen. Azért az a srác sokszor volt jó helyen és blokkolt, vagy szerelt kényes szituban.Bob_Marley írta:Attól függetlenül, hogy nagy blokkjai meg szerelései voltak, de nálam Savics semmiképp sem lehet kiemelendő, mert egy kupadöntőn nem lehet hibázni. És Ramos góljában nyakig benne volt. Nagyon könnyen elvesztett egy párharcot és lambadázott Ramos körül.
Lehet mondani rájuk bármit, de ez egy nagyon komoly társaság. Ha lenne a földön egy kis igazság akkor már a második BL címüket ünnepelnék.MessiNeymarSuarez írta:"Juanfran went over to the Atletico fans to apologise after missing his penalty. They gave him a standing ovation...
Sensible fans who know how to respect their players and their contributions. "
Ez ám az igazi szurkolás![]()
Nem pedig a fütyülés.
Mentségére szóljon,hogy les volt.Bob_Marley írta:Attól függetlenül, hogy nagy blokkjai meg szerelései voltak, de nálam Savics semmiképp sem lehet kiemelendő, mert egy kupadöntőn nem lehet hibázni. És Ramos góljában nyakig benne volt. Nagyon könnyen elvesztett egy párharcot és lambadázott Ramos körül.
Igen, volt néhány bizonytalansága, egyikért nagy árat fizettek. Én inkább most is Godint tudnám kiemelni az Atletico védelméből.Bob_Marley írta:Attól függetlenül, hogy nagy blokkjai meg szerelései voltak, de nálam Savics semmiképp sem lehet kiemelendő, mert egy kupadöntőn nem lehet hibázni. És Ramos góljában nyakig benne volt. Nagyon könnyen elvesztett egy párharcot és lambadázott Ramos körül.
Palesz77 írta:
Szerintem arra célzott, hogy általában egy kis fricskát mindig a végére odanyomsz a Realnak. Ez is nyilván a Casillas ügynek szólt a végén, nem csak légből kapott volt..![]()
Ők teljesen jól látták a dolgot.visca el barca írta: - de az igazi kedvencek 6 óra tájban futottak be. én nem tudom h mostanában költöztek-e a környékre, de elég sokat hallok 7végente óbégatni két kispestes formát: két ócska **** csapat, nézhetetlen fo**al, egyszer jönnének el kispestre mindkettő úgy telibe lenne ******, hogy csak pislognának napokig![]()
Szerintem arra célzott, hogy általában egy kis fricskát mindig a végére odanyomsz a Realnak. Ez is nyilván a Casillas ügynek szólt a végén, nem csak légből kapott volt..MessiNeymarSuarez írta:Nem mondtam szerintem most semmi rosszat.![]()
visca el barca írta:- de az igazi kedvencek 6 óra tájban futottak be.
Nem mondtam szerintem most semmi rosszat.Petr írta:OFF:Halál komolyan kérdezem minden személyeskedés nélkül, ezt miért kell? Minden harmadik posztod végére odabiggyesztesz egy hasonlót.MessiNeymarSuarez írta:Ez ám az igazi szurkolás![]()
Nem pedig a fütyülés.
Halál komolyan kérdezem minden személyeskedés nélkül, ezt miért kell? Minden harmadik posztod végére odabiggyesztesz egy hasonlót.MessiNeymarSuarez írta:Ez ám az igazi szurkolás![]()
Nem pedig a fütyülés.
Nem feltétlenül csak a mai meccsre gondoltam, hanem az egész sorozatukra. "Kőkemény" ellenfelek egész sora, majd az első épkézláb ellenfélnél ajándékgól 15 perc után.Veidt_madridista írta:Nem latom hogy ez a ket dolog hogyan kapcsolodik ahhoz hogy az Atletico kihagyta a helyzeteit.herlius írta:pénz és a hírnév.
Igazából az a szomorú, hogy komoly ziccere egy se volt az Atmának szerintem egész meccsen. Pedig a második félidőtől eléggé domináltak, de nem igazán tudták, hogy mi a teendő. Carrasco megindulásai jók voltak általában, aztán amúgy keresték a rést, csak aztán ha volt is, sose tette be senki a labdát szinte..Veidt_madridista írta:hogy az Atletico kihagyta a helyzeteit.