Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont most akartam én is ezt kérdezni, hogy mi volt, aki látta? Az eddig szenvedő Valencia (hét közben a Gent ellen kaptak ki) rúg ötöt a Balaídosban? Mustafi is betalált, hozni kell.Alcantara írta:A Celta úgy látom csak nekünk tartogatott félelmetes formát.
A Valencia lemosta őket Vigóban.
Valóban érdekes megfigyelni, most hogy hallgatnak ezek a személyek.Nero. írta:Amúgy kik voltak azok akik a múltkor még madridistának neveztek, mert szerintem nem fúj nekik a bíró? A büntetők körül ment a vita. Már most kaptunk annyit idén, mint a tavalyi szezonban összesen.
A Madriddal most nem foglalkoznék, de ha már büntető, akkor több színtiszta, elnézhetetlen büntetőt nem kapunk meg, mint ahányat egyáltalán befújnak...Nero. írta:Amúgy kik voltak azok akik a múltkor még madridistának neveztek, mert szerintem nem fúj nekik a bíró? A büntetők körül ment a vita. Már most kaptunk annyit idén, mint a tavalyi szezonban összesen.
Találd meg az üres területet.visca el barca írta:griezmann gólját elnézve milyen egyszerű ez a focifuss gyorsabban mint az ellenél és lődd be
Nem eltűnt, csak az Atleticoban ott ahol én mondtam most a Tiago-Gabi kettős játszik, és mivel ők egyáltalán nem tudnak szélen játszani, ezért Koke kerül oda. De a poszt megvan attól még ugyanúgy, csak nem ő tölti be - mondjuk lehet nem olyan néven, funkció marad attól még, csak "modernizálva" van.Bob_Marley írta:ezért írtam, hogy a felállások miatt és a játék felfogások miatt az irányítói szerepkör eltűnik.
Bob_Marley írta:most draftolok, 200 a pulzusom.
Irgalmatlanul várom az EB-t.kristop írta:griezmannaz a sebesség, ahogy elindult, atyaég.
4-3-3-ban valamelyik középső, 4-2-3-1-ben valamelyik hátsó, de 4-4-2-ben is az egyik középső posztot kéne megkapniuk szerintem, nem a szélsőt - ha másért nem is, hát a fizikális adottságaik miatt. Nem klasszikus irányítóra gondolok amúgy, lehet megint rosszul fejeztem ki magam. De nekik elsősorban a jó passzjátékuk az erősségük a nagy mezőnymunka mellé, ezt meg nem a szélen tudják leginkább kamatoztatni, hanem középen, ahol mozgathatják a csapatot, gyorsan továbbtehetik, vagy megnyújthatják a széleket, segíthetik a labdakihozatalt, kérhetik-adhatják folyamatosan. Szélen fele annyit vannak játékban. Ez olyan, mintha Xavit raktuk volna ki 4-4-2-ben szélre anno, vagy Verratti és Gündogan nem - relatíve - középen játszanának. Koke játéka sínyli ezt meg eddig idén nagyon, nem volt még egy igazán jó meccse se a szezonban, mert többet van a vonal mellett, mint a pálya közepe fele.Bob_Marley írta:De továbbra is az irányító középpályás megy ki a divatból és máshol kell rájuk számítani. 4-3-3, 4-2-3-1, 4-1-2-1-2 felállások a "divatok", egyik sem irányítót követel.
Na, ezt elkiabáltam (legalább Nolito).S.Agüero írta:Ő nem a Sevillában van?brownieheaven írta:
1-2 már amúgy.
Ő nem a Sevillában van?brownieheaven írta:Na, közbe nagyon úgy néz ki, hogy a Villareal leikszel a Celtával, ami most a lehető legjobb, így a Real meg a Barca áll az élre, majd jövőhéten a Celta remélhetőleg elveri a Madridot a Balaídosban
Ráadásul Denis szép gólt lőtt
https://www.youtube.com/watch?v=HLJ50tVbFDE" target="_blank
Óriási ötlet vakrandit csinálni egy futballmérkőzésből, kb. mint akik szelfibottal akarnak meccsre járni.Xanthor írta:A Getafe megtalálta a módját a nézőszám növelésének. Elindították a "Getafinder" Tinder-re hajazó app-jukat, amivel a stadion különböző helységeiben lehet "összejönni" a kölcsönösen szimpatikus Getafe drukkerekkel. Teljesen normális.
A reklám:
https://www.youtube.com/watch?v=6cxxdTruzNc" target="_blank
Azért ez így elég durva....Xanthor írta:A Getafe megtalálta a módját a nézőszám növelésének. Elindították a "Getafinder" Tinder-re hajazó app-jukat, amivel a stadion különböző helységeiben lehet "összejönni" a kölcsönösen szimpatikus Getafe drukkerekkel. Teljesen normális.
A reklám:
https://www.youtube.com/watch?v=6cxxdTruzNc" target="_blank