Messias2 írta:Pont az ilyeneket hiányolom Rakétától
Stílusából adódóan tőle ilyeneket nem lehet várni, ezek a megindulások Ini sajátosságai inkább. De hogy Robira visszatérjünk, valóban volt több ilyenje is, nagyon érzi ezeket, most meg még területe is volt, hogy begyorsuljon..
Ha tartani tudja ezt az önbizalomszintet, és 1-2 rosszabb meccs sem kell majd után újra összerakni fejben, akkor még meg is ragadhat a csapatnál komolyabb szereppel szerintem. Amit nem hittem volna, anno komáltam, aztán amint elkezdte az önbizalom hiányos játékát tolni, a világ végére kívántam - magyarul az első szezonja felkészülése alatt kedveltem csak kb

-, de az idei év legnagyobb kellemes meglepetése lett. Ő a legnagyobb nyertese a FIFA bannak, és a sérüléshullámunknak, az egyszer biztos..
mvik írta:ja és tegnap mekkora labdát adott Rakiticnek a meccs elején csak a horvát elbaszarintotta a ziccert

.
Utána még Suáreznek is adott egy nagy labdát, csak az épphogy les volt. De ahhoz is kellett a meglátás, és a bátorság a kivitelezéshez, úgyhogy nálam azért is járt a piros pont neki.