Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
PCsabi írta:Roma have sacked manager Rudi Garcia. (Source: @OfficialASRoma)
Spalletti?
Palermo szerintem nagyon jó válsztás, mivel Zamparini híres arról, hogy ilyenn fiatal játékosokat úgymond "felfuttat". Gondoljunk csak Dybalará, Pastoréra vagy Cavanira. Ennek fényében azt gondolom, hogy meg fogja kapni a lehetőséget, hogy bizonyítson.nzxtpo írta:Na végül hivatalos lett a Balogh transzfer, 2.2m € +2,8m€ a fizetési a következő 4,5 évre. Sok szerencsét neki. Ha ennyi pénzt kiadtak érte, talán nem fogják kölcsönadni, remélem ezt a félévet minimum ott tölti náluk, és tud bizonyítani. Izmot bőven lehet rá pakolni, viszont a gól mutatója nem a legjobb itthon sem, úgyhogy kíváncsian várom mi sül ki belőle.
Csak ne járjon úgy mint pár Olaszországba kikerülő játékosunk, akik aztán alsóbb osztályokban sem tudtak megragadni.nzxtpo írta:Na végül hivatalos lett a Balogh transzfer, 2.2m € +2,8m€ a fizetési a következő 4,5 évre. Sok szerencsét neki. Ha ennyi pénzt kiadtak érte, talán nem fogják kölcsönadni, remélem ezt a félévet minimum ott tölti náluk, és tud bizonyítani. Izmot bőven lehet rá pakolni, viszont a gól mutatója nem a legjobb itthon sem, úgyhogy kíváncsian várom mi sül ki belőle.
Tiszta 11-es volt. Elcsúszott Miranda és ráesett a támadóra és még le is rántotta.zola8787 írta:Az Inter elleni 11-es milyen szitu volt srácok? Már mindent beleképzelek, hogy eddig az összes idegenbeli csapat nyert és az a 95. percben lőtt tizi kííííícsit gyanús.
Ez egy idióta...PCsabi írta:KATTBob_Marley írta:Melo
KATTBob_Marley írta:Melo
Az a gólpassz eszméletlenül szép volt, le a kalappal..kristop írta:pogba utolsó két meccsén
a torino ellen
a blben
de perverzeknek itt a meccsről az összes megmozdulása.
Még hogy MAtS túl fiatal..visca el barca írta:az milyen komoly h egy 16 éves kölyök védi a milan kapuját
A többi kapus sérült vagy mi?visca el barca írta:az milyen komoly h egy 16 éves kölyök védi a milan kapuját
Ezt mondom, idén nincs formában, az utolsó passzokat rendre rontotta ukránok ellen is. Ennél azért játszott már sokszor lényegesen jobban is, csak sosem hosszabb ideig. Pedig olyankor elég jó tud lenni - bár a stílusából adódóan szerintem akkor se kedvelnéd.Bob_Marley írta:Isco-t hagyjuk, engem legutóbb totál kiakasztott az ukránok ellen ezért lehet még inkább negatívan vagyok vele elfogult, de én tőle meg azon kívül, hogy rátekeredik a labdára mást nem látok.
Modric, Kroos, Gündogan, Verratti, Motta, Matuidi, Koke, Schweinie, Yaya. Most így full hasra ütés szerűen, nagyjából hasonló poszton játszók, akiket én "szintnek" tartok, mégis illik rájuk a leírásod - sőt, nálam ők javarészt elitek (néhányan csak voltak). Egyszerűen Khedirától én még nem láttam olyan teljesítményt klubszinten, ami alapján kedvelném. De majd EB-n megnézem még jobban magamnak - bár szerintem Gündi fog helyette játszani.Bob_Marley írta:Ez az elit meg olyan dolog, hogy egy csapatba Khedirák is kellenek és főleg hogy ő nem fog éppen hisztizni meg mutogatni ha éppen nem kap labdát, hanem csinálja tovább és megszerzi magának.
Persze, ebbe is van valami, bár José meg az ő módszerei.. Modricot se akarta játszatni elég sokáig, pedig talán a legjobb ma a poszton. Na de mindegy, nekem nem kell a Madridisták véleménye ahhoz, hogy ne lássam jól játszani klubszinten évekig. Engem még nem nyűgözött le egyszer se, Pogbáért ott sokan oda meg vissza vannak, mégse kedvelem őt se. Ezzel csak arra célzok, hogy magamtól sikerült ezt a véleményt alkotni, nem kellett külső befolyás hozzá..Nero. írta:Akkor én meg mondhatnám, hogy nem véletlenül volt alapember Mourinhonál, vagy Löwnél még akkor is amikor a Madridba már nem fért be mert a nagynevű sztárokat kellett játszatni.
Khedirát én is hasonlóan ítélem meg, a német válogatottban mindig is kiváló teljesítményt hozott, szóval annyira rossz játékos nem lehet, csak a madridistáknál divat lett a fikázása, itt meg sokan átvették tőle.Nero. írta:Khedira az egyik legalulértékeltebb játékos a mai fociban Busquets mellett. Biztos vagyok benne, hogyha tavaly Madridba beteszik Kroos mellé akkor nem trófea nélkül zárják a szezont.
Juve lassan elkezdhetne nyerni ha bajnokok akarnak lenni.
Elég sok játékost fel lehetne sorolni, akinek nem jött be a madrid kaland. Cambiasso, Sneijder, Robben... miután eligazoltak elég tisztességes pályafutást le tudtak hozni.Játszott ő ott eleget, nem véletlen, hogy nem számított rá Ancelotti. Lehet csak a Reallal nem volt meg a kémia - mint Bale esetében -, nem tudom, de hogy ott nem nyújtott semmi jót, az egyszer biztos -
Nem ótvarok, szimplán az én szememben messze vannak az elittől, és az infóim a két szép szememnek hála szereztem.Bob_Marley írta:Nem tudom honnan veszed ezeket a beidegződéseket, hogy Morata meg Khedira pl ótvar gyenge játékos lenne
...
És amúgy pl Isco meg a túlértékelt kategória, ha már Madrid.
Játszott ő ott eleget, nem véletlen, hogy nem számított rá Ancelotti. Lehet csak a Reallal nem volt meg a kémia - mint Bale esetében -, nem tudom, de hogy ott nem nyújtott semmi jót, az egyszer biztos - ettől eltekintve..Nero. írta:Khedira az egyik legalulértékeltebb játékos a mai fociban Busquets mellett. Biztos vagyok benne, hogyha tavaly Madridba beteszik Kroos mellé akkor nem trófea nélkül zárják a szezont.