Bob_Marley írta:Szerintem sem lesz nagy változás és nem is érzem indokoltnak. Van egy játékunk, azt kell megoldani, hogy az minél jobban működjön. Annyi, hogy simán eltudom képzelni, hogy Busquets-Mascherano-Rakitic középpálya és elől pedig Iniesta van. Felállásban nem hiszem, hogy lesz változás marad a 4-3-3. Ez amúgy is játék a számokkal, mert támadásban sokszor 4-2-4 míg védekezésben 3-4-3 is előfordul a feladatkörök a lényeg, egy megerősített középpálya logikus lenne. Vagy ezt a Mascherano-Busquets (láttuk, hogy ez nagyon jól tud működni) előre Iniesta felállást tudom elképzelni vagy pedig a klasszikus forgatókönyvet Munir/Sandro és 60-ik percben csere.
Pont azon gondolkoztam amikor reggel láttam a híreket, hogy Messi több mint valószínű, hogy nem lesz 100%-os:
-hasznosabb lenne átállni egy 2 csatáros rendszerre, és plusz egy játékost berakni a középpályára, mint Sandrot vagy Munirt kezdetni, amit kétféleképpen is megtehetne LE.
az egyik az általan linkelt:
http://lineupbuilder.com/?sk=9b0t
a másikban pedig ugyanúgy 3-5-2, csak két védekezőkp-ás, akár Masch-Busi, így kicsit talán stabilabbak lennénk középen, de Ini-nek kevesebbet kellene hátrafele gondolkoznia, és több energiája maradna a támadásokra.
Attól tartok nem így lesz, és nézhetjük Sandrot vagy Munirt szenvedni.