Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A legfőbb különbség az ő és a mi védelmünk között, hogy nem követnek el olyan amatőr hibákat, mint mi. Nézzük a Celta elleni két meccset. Három olyan gólt kaptunk egyéni hibából, amiért a megye 3-ban is leszedik a védők fejét. Utolsó emberként úgy eladnia a labdát, hogy gyakorlatilag egy fél pályán keresztül gyalogolhat a kapuig a támadó az megengedhetetlen. És ez csak egy meccs volt. Kb. az utóbbi másfél év alatt volt összesen annyi EGYÉNI hiba, mint az eddigi pár forduló alatt. A Bl-ről nem is beszélve.mess2009 írta: egyébként sem szeretem dícsérni az ellenfeleinket, a Realt meg különösen nem. meg tudnám indokolni miért olyan jó a védelmük de nem teszem, az eredményeik és a játékuk sajnos önmagáért beszél. az hogy nem egyformán látjuk, normális.
egyébként sem szeretem dícsérni az ellenfeleinket, a Realt meg különösen nem. meg tudnám indokolni miért olyan jó a védelmük de nem teszem, az eredményeik és a játékuk sajnos önmagáért beszél. az hogy nem egyformán látjuk, normális.MR. TROMORT777 írta:Mitől lett olyan jó ez RM védelem hirtelen? Mert 9 meccsen csak 3 gólt kaptak? Ja, akkor az Atma a 2. legjobb mert ők 8 meccsen 4et kaptak csak... Ne túlozzunk már, még alig tart a szezon, igazán nagy megmérettetéseik nem voltak. Celta is kidolgozott egy rakás helyzetet ellenük, más kérdés, hogy kihagyták őket.mess2009 írta:
szerintem, pedig éppen,hogy nincs túl fújva.inkább azt mondanám, hogy itt az orrunk előtt összeállt a világ egyik legjobb védelme (ha nem a legjobb!) de végül is az is elég sommás amit te mondasz: ..." jobb mint a miénk..."ennyi akár elég is lehet egy zakóhoz Messi nélkül a Bernabeuban. egyetértek Ivánnal, még időben vagyunk, de illene összekapni magukat a legényeinknek és belőni a formánkat.
Navas: jó kapus és jól is védett tegnap de érdekes a celtás gyerek is kinyomott három biztos ziccert és senki nem említi....bennem nem alszik a "kisördög" ezekhez a hatalmas bravúrokhoz hozzá kell tenni a gyenge (lassú, nem eléggé helyezett, kapusba lőtt,...stb) lövéseket is.
Nem a Real védelem lett az etalon, hanem csak felértékelődik annak fényében, hogy a miénk elég gyenge jelenleg. De ebből rögtön arra következtetni, hogy övék a legjobb védelem az számomra érthetetlen. Majd ezeket akkor mondjuk ha tavasszal is képesek lesznek erősebb ellenfelek ellen is jól védekezni.
Abban esett el, hogy ő rúgott bele a védőbe.Leon írta:Oscar díjas alakítás,természetesen Cuncitól:![]()
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... re-2445957" target="_blank
Mitől lett olyan jó ez RM védelem hirtelen? Mert 9 meccsen csak 3 gólt kaptak? Ja, akkor az Atma a 2. legjobb mert ők 8 meccsen 4et kaptak csak... Ne túlozzunk már, még alig tart a szezon, igazán nagy megmérettetéseik nem voltak. Celta is kidolgozott egy rakás helyzetet ellenük, más kérdés, hogy kihagyták őket.mess2009 írta:
szerintem, pedig éppen,hogy nincs túl fújva.inkább azt mondanám, hogy itt az orrunk előtt összeállt a világ egyik legjobb védelme (ha nem a legjobb!) de végül is az is elég sommás amit te mondasz: ..." jobb mint a miénk..."ennyi akár elég is lehet egy zakóhoz Messi nélkül a Bernabeuban. egyetértek Ivánnal, még időben vagyunk, de illene összekapni magukat a legényeinknek és belőni a formánkat.
Navas: jó kapus és jól is védett tegnap de érdekes a celtás gyerek is kinyomott három biztos ziccert és senki nem említi....bennem nem alszik a "kisördög" ezekhez a hatalmas bravúrokhoz hozzá kell tenni a gyenge (lassú, nem eléggé helyezett, kapusba lőtt,...stb) lövéseket is.
szerintem, pedig éppen,hogy nincs túl fújva.inkább azt mondanám, hogy itt az orrunk előtt összeállt a világ egyik legjobb védelme (ha nem a legjobb!) de végül is az is elég sommás amit te mondasz: ..." jobb mint a miénk..."ennyi akár elég is lehet egy zakóhoz Messi nélkül a Bernabeuban. egyetértek Ivánnal, még időben vagyunk, de illene összekapni magukat a legényeinknek és belőni a formánkat.MessiNeymarSuarez írta:Meccs embere: Navas
Hihetetleneket védett megint.
Amúgy szerintem túl van túlvan fújva ez a "Realnak milyen jó a védelme".
Persze jobbak mint a miénk,de Ramosék is sokszor akkorát tudnak bakizni hogy hihetetlen.
Rengeteg góltól mentette meg őket Navas, pedig sokszor volt parás a helyzet nem csak 1 meccsen.
Kíváncsi lettem volna hogy mi lett volna 11 ember ellen végig, mert első félidőt nagyon elrontotta a Celta, utána második félidő közepén éledt fel.
Hát, kb. annyi játékideje lenne, mint Pedronak az előző szezonban.MessiNeymarSuarez írta: Szerintem bőven lenne játékideje alapesetben is.
Enyhe irónia volt a részemről. Nyilvánvaló hogy se Munir, se Sandro nem közelítik meg azt a szintet, amit egy cserejátékosnak. Barcában megkell. Ellenben Nolito nagyon nagy és okos húzás lehetne. Mint már mondtam, anno Guardiola nen akarta elengedni. Nem véletlen.LG írta:Na, azért eddig Munir meg Sandro nagyon-nagyon messze vannak Nolito teljesítményétől. Utóbbi mára a liga legjobb támadói közé tartozik, előbbieknek alig volt 1-2 jó meccse.Nero. írta:Nolito? Többen megénekelték már, hogy ezt a szintet Munir vagy Sandro is lehozza, ráadásul nekünk nem fér bele az ő fizetése.
Na, azért eddig Munir meg Sandro nagyon-nagyon messze vannak Nolito teljesítményétől. Utóbbi mára a liga legjobb támadói közé tartozik, előbbieknek alig volt 1-2 jó meccse.Nero. írta:Nolito? Többen megénekelték már, hogy ezt a szintet Munir vagy Sandro is lehozza, ráadásul nekünk nem fér bele az ő fizetése.
Jelenleg szót elfelejtetted.csababarca írta:Spanyolország legjobb csapata...régen megnyitottam vlaami humoroldalt,vagy felcsaptam a Mórickát,mostmár elég ha feljövök ide,mindig van valami![]()
0-2, mi meg leálltunk velük bohóckodni, ezek meg B-vel feltörlik a padlót. Szép.