Alfa írta:
Senki se mondta , hogy ez egy okos lépés sőt kilehet jelenteni , hogy ez egy öngyilkos taktika a Barca ellen . Az már ízlés kérdése , hogy ki az aki szerint becsülendő , hogy nem adják fel az elveiket és ki az aki szerint hülyeség és inkább álljanak be 10 emberrel a saját 16-osuk elé. Én nagyon nem szeretem azokat a csapatokat akiknek az a céljuk , hogy minél kevesebb gólt kapva kapjanak ki és már a meccs elejétől várjak a hármas sípszót . Persze egy Barca ellen alapvetően ez a célravezető taktika , és így néha ha szerencséjük van ezeknek a csapatoknak , akkor egy-egy pontot sikerül szerezniük. A "buszozós" csapatokat elítélni nem tudom , de nagyon elismerem azokat a csapatokat akik a másik utat választják.
Tudnak ők stílusosan jól focizni, de tegnap baromira nem ilyet toltak. Itt nem arról van szó, hogy várja valaki a hármas sípszót, hanem hogy van-e valami szervezettségre utaló játékuk, aminek lehet eredménye. Én elismerem őket, de ne vicceljünk már....Tegnap összehoztak két tizenegyest, mellé még kettőt belehetett volna fújni és akkora területeket hagytak hogy anyahajóval lehetett volna közlekedni a pályán. Kapus odaadja Businak, de a kedvencem tényleg a második büntető volt, ott mire gondolt a védő? Hátrafele nyúlva beakaszt és nem esik el a támadó? Vagy volt olyan mikor négy védő összefutott.

Ez nálam minden volt, de nem tudatos játék. Ilyen kb tényleg a grundon van, hogy menjünk ki aztán mozgunk egy jót. Az hogy labdát birtokolnak azt eddig is lehetett tudni, s ezt nem adják fel. Itt nem is erről van szó, hanem arról, hogy a 0-hoz közelítő szerevezettséget és futballra emlékeztető dolgot mutattak be. Szerethető csapat, mert ésszel tudnak játszani, de tegnap mi volt abban az ész, hogy rohannak előre majd eszetlenül rohannak hátra (szinte szó szerint össze-vissza)és huszadjára is szabálytalankodnak a tizenhatoson belül.
És tegnap ehhez mi meg még partnerek is voltunk. Rég nem láttam ilyen buta meccset sajnos.
veb:
Van még a RM-ig, s ha csak azt veszem, hogy tavaly meg gól nélkül mentünk és kaptuk a gólokat lehet most ellentettje lesz. Az biztos, hogy olyan hibák nem férnek bele, mint amiket elkövetünk, de hogy 3-4 gólokat kapnánk? Én nem hiszem, mert vannak azért náluk gondok. Atletico is szenved és mégis tudott ellenük jó játékot hozni, mi is képesek vagyunk rá.