Élő közvetítések
hogy alba milyen szinten GYENGE*, arra nincsenek szavak.
karomkodas nincs kipontozva se.. palesz77 voltam
karomkodas nincs kipontozva se.. palesz77 voltam
- Leon
- Director del Fútbol
Pont időben kezdenek beindulni a kalsszisaink! 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Lali eldönti miközben kevesebben vagyunk, szép munka. 

- sneco7
- Capitá del Barça
Ezért utáltam mindig is a bírókat, azt hagyják, hogy össze-vissza rúgdosódjon egy-egy játékos/csapat, ha meg beszólnak nekik jön a piros lap....persze nem szabad szidni senkit,de ezt sosem tartottam egyenlő mércének.
Suárez ma úgy használja ki a helyzeteit, ahogy tőle elvárnánk azt hiszem
Suárez ma úgy használja ki a helyzeteit, ahogy tőle elvárnánk azt hiszem

-
- Jugador del Barça
Hihetetlen , hogy Masch is ilyen fegyelmezetlen..... újabb kp-t veszítünk el .....
Közben Lajosssss

Közben Lajosssss

-
- Director del Fútbol
ott a hattrick

Verma meg dísznek van a padon, gondolom.palesz77 írta:3-4-3-at tolunk mar, gondolom ezert jott Matyi - elotte nem figyeltem hogy toltuk, de emiatt logikusnak tunik. Aki amugy jol szallt be.

Na, közben Masch Piquezett egyet.

Suarez mekkora, nagyon szép.

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Lajos Király
Lajos Király
fk yeah, legalább izgulni nem kell GG Suárez. 

SUAREZZZZZZZZ!!!
TRIPLA!!! 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Már megint piros...
Persze amikor odaát Ramosék ordítanak fél centiről a bírónak az teljesen normális, vagy ha Ronci a tökét fogdosva kérdezi a bírótól ordítva hogy" kzereted/kedveled?" az teljesen normális...
SUAREEEZ!!!!!

Persze amikor odaát Ramosék ordítanak fél centiről a bírónak az teljesen normális, vagy ha Ronci a tökét fogdosva kérdezi a bírótól ordítva hogy" kzereted/kedveled?" az teljesen normális...

SUAREEEZ!!!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2015.10.25. 19:58:43-kor.
Ez mi volt?
osztánmirementapiros? 
Lajosssssssssssssssssssssssssssssss

Lajosssssssssssssssssssssssssssssss

piri?????
mesterhármas
mesterhármas
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2015.10.25. 19:57:35-kor.
És a spori komolyan leküldi.
Édes istenem...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ZBarca 2015.10.25. 19:57:11-kor.

Ohhh bakki.. Nem baj legalább pihen végre 90 percet legközelebb.
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Csak izgulni kell a végén? 

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

Nincsenek kint a meccsen az Eibar szurkolok, az akkor úgy fain lehet a csapatnak. 

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
3-4-3-at tolunk mar, gondolom ezert jott Matyi - elotte nem figyeltem hogy toltuk, de emiatt logikusnak tunik. Aki amugy jol szallt be.
Nem tudom lattam-e mar ilyen meccset amugy, ahol ennyi szabalytalansag van.. Nem volt meg szerintem 3 megszakitas nelkuli perc.
Nem tudom lattam-e mar ilyen meccset amugy, ahol ennyi szabalytalansag van.. Nem volt meg szerintem 3 megszakitas nelkuli perc.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Valóban ott elcsúszott, de javuló tendenciát mutat és remélhetőleg kezd kijönni kicsit a lelki gödörből, most is hatalmas volt a becsúszása. Beadása nem sikerült, de a sprint már olyan, hogy bizakodásra ad okot.sneco7 írta:Aztán meg gyönyörűen adott be...Bob_Marley írta:Mathieu új beceneve TGV, természetesen első osztály DOHÁNYZÓ.
Most egy kicsit megint visszaestünk, de kicsit több mint tíz perc, ezt fél lábbal is le kell hozni okosba.

Ezt lőhette volna Mathieu, ballábas szög volt. Farkas Norbi rögtön vágta, h miért áll ő is ott. 

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
most bekkelésre játszunk?
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Bob. Amíg nincs közte kettő, ne altassanak a srácok, mert az elmúlt években megtanultunk milyen bukni egy simának tűnő meccset. Az a baj, hogy neked van igazad, és nekem kell elfogadnom, hogy idén már annak is örülni kell, hogy dominálunk egy Eibar ellen. Már nem idegeskedek egyébként, csak nevetek. Majd lesz jobb. 

"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!"