Chino írta:
Tegnap megpróbált egy új felállást azzal, hogy Init feljebb tolta kötetlenebb szerepkörben, gondolom a Real ellen készülve, ami szerintem életképes lehetne, csak nem derült ki mert Rakitic lesérült. Ezzel sok terhet levenne Ini válláról, nem kellene annyit védekeznie, jobban koncentrálhatna a támadásépítésre, és Neymarnak is megmaradna a terület. Viszont ezt nem hiszem, hogy meglépné a Real ellen úgy, hogy még élesben egyszer sem próbálta plusz kérdés, hogy Rakitic felépül-e addigra.
Nagyon necces meccs lesz, idegenben, nálunk hullafáradt emberek, plusz sérültek. Messi hiánya egymaga kiteszi a Real 2 kulcsmberéét. Jó lenne, ha helyrejönne és legalább a padra le tudna ülni, de ez sajnos az álom kategória.
Én úgy láttam Iniesta pozíciója nem változott hanem a kulcs Roberto-Alves mozgása volt és ez volt némiképp más mint a megszokott. Illetve Robert próbált mélységből belépni a támadásokba jobb oldalt, de nem szélső támadót játszva hanem középről indulva kifelé megnyitva a területet. Aztán Munir beállásával ez megváltozott és ő sokkal inkább szélről játszott
Szerintem is hasonló várható a RM ellen is, Munirékat nem "meri" betenni és ezért sem volt akkora pihentetés tegnap, mert össze kell szoktatni a mozgásokat hiszen Roberto nem szélső játékos, ahhoz nem elég gyors hogy valóban szélsőt tudjon betölteni.
Benzema meg jól nyomja, zsarolás, közúti kihágás, drog csempészés.....Nyilván egyelőre mindent vizsgálnak, de ez így elég szép kis lajstrom rövid időn belül.