Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elso felido nagyon gyenge volt reszunkrol, mSN se volt jo - Munir legalabb igeretes volt -, a kozeppalya pedig rengeteg parcarcot veszitett, bar Businak es Ininek voltak jo idoszakai. Masodikra Neymar felporgette magat, a jatekunk is kicsit javult, Munir osszehozott egy tizit, SR gyenge volt. Kb ennyi szerintem, plusz amit a statokbol latni lehet..Nero. írta:Sajnos nem láttam a meccset. Valaki írna pár sort, hogy mi volt? Ahogy látom csak a 60ba jött az első. Szenvedtünk?
Igazad van, elnéztem, elnézést.palesz77 írta:Kétlem, hogy akkor felküldjük ezt a kezdőt..Bob_Marley írta:Szerintem sem lesz változás elől jövőhétre sem
Ez szerintem attól is függ, h milyen felállásban küldi fel majd a kpt. Mert ha pl. Masch éspalesz77 írta: Így már 99% szerintem, hogy ez a védelem fog kezdeni a Clásicon is.
Bezony eltiltott.Reklamálásért kapta a pirosat és mellé 2 meccses eltiltást.csababarca írta:Mascherano eltiltott?
Igen, Clasicora már visszatérhet.csababarca írta:Mascherano eltiltott?
Így már 99% szerintem, hogy ez a védelem fog kezdeni a Clásicon is. Remélem Matyi felpörög teljesen, és nem a tavaly őszi Villarreal elleni énjét láthatjuk majd..Messias2 írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - SergiRoberto Busquets Iniesta - Munir Suarez Neymar
Alapkezdő. Vermának jobban örültem volna a kezdőben, mert én mindenképp vele kezdenék a védelem tengelyében a Clasicon, és az ilyen meccseken újra belerázódhatna a játékba. Úgy lászik Lucho kezdi letenni a voksát Munir mellett, aminek viszont örülök.
Jó kis kezdő . Egyedül Matyit szerepeltetését nem értemMessias2 írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mathieu Alba - SergiRoberto Busquets Iniesta - Munir Suarez Neymar
Alapkezdő. Vermának jobban örültem volna a kezdőben, mert én mindenképp vele kezdenék a védelem tengelyében a Clasicon, és az ilyen meccseken újra belerázódhatna a játékba. Úgy lászik Lucho kezdi letenni a voksát Munir mellett, aminek viszont örülök.
igazából tök mind1 melyik kezd, idén valószínűleg ez lesz az utolsó esélye . messi felépül + jön egy csatár télen, + ott lesz arda is... hacsak nem sérül meg egyszerre 2 csatárunk, nem hinném h idén kapnának még számottevő perceket...mess2009 írta:ami a Sandro-Munir párost illeti nem kiabálom el de nekem úgy tűnik, hogy Munír lehet a befutó a játékpercei és a valós teljesítménye alapján is.
ne reménykedj! a Barca ellen mindenki felszívja magát, most meg még különösen élhet az emlék, hogy el lehet kapni bennünket..visca el barca írta:remélem nem lesz túl nehéz meccs... a villarreal az utolsó két idegenbeli meccsén ne lőtt gólt, és helyzetes sem sok volt (levante, las palmas)
kezdőnek egyértelmű h a legerősebb kell, nem kellenek most sem pados, sem tini játékosok.
Az eddigiek után már nem mertem ebben reménykedni, úgyhogy ez egyelőre kellemes meglepetés. Remélhetőleg a keretbe is bekerül majd Samper, aztán a kezdőcsapat kihirdetéséig álmodozhatok egy Samper - Busquets - Iniesta hármasról a középpályán.Erxy írta:Rakitic serulese miatt kell ugye valaki, a tegnapi edzesen ott volt mindenki ak szamitasba johet azon a poszton, ugy tunik Samper nyert
Tanulnak is a mestertől..Erxy írta:Gumbau mellett Samper is az elso csapattal edz most, jo esellyel ott lesz a holnapi keretben![]()
![]()
Tessék, itt kedvedre válogathatsz..ZBarca írta:Jól látom, hogy holnap játszunk? Pedig már készültem, hogy ma újra láthatjuk a srácokat.