Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ide-oda tévedtek ezt írtam. A reklamálás dolgot hányszor akarjuk elsütni miután csupán két embert szórtak ki közülünk elég rövid időn belül.MessiNeymarSuarez írta: Mert elég zavaró,főleg hogy Iniesta meg sárgát kap reklamálásért.
(Lassan tényleg az lesz hogy instant pirossal kiállítják Neymarékat hogy véletlen se játszhassanak a következő meccseken)
Mert elég zavaró,főleg hogy Iniesta meg sárgát kap reklamálásért.Bob_Marley írta:Többet foglalkozol a bírókkal mint a meccsel.MessiNeymarSuarez írta:Suarezt kicsit sem buktatták mikor beindult elég jó helyzetnél az a lényeg![]()
![]()
Előtte meg Marionak osztott egy sárgát a félpályánál mikor test-test elleni párharcban volt. Ide-oda tévednek, megszokott.
Nem volt ez rossz, megvoltak a lehetőségek, de a sárgák remekül tolják. Be fog egyszer pattanni remélhetőleg.
Alvest is kilehet emelni, labdákat szerez, nagyon aktív.
Többet foglalkozol a bírókkal mint a meccsel.MessiNeymarSuarez írta:Suarezt kicsit sem buktatták mikor beindult elég jó helyzetnél az a lényeg![]()
![]()
Neki és Neymarnak sem megy. 2 húzó ember rossz teljesítményét már megérzi a csapat.palesz77 írta:SR a gyenge szerintem ma, minden parbajt elveszitett az elmult 15 percben szinte.
Ő azért lesz örökké megosztó személyiség mert amúgy úgy tűnik semmit nem csinál miközben rengeteget. Most is a semmiből "véletlen" telibe rúgja az ellenfé, miért? Mert két lépéssel hamarabb gondolkozik mint bárki a pályán és előre tudta hol fog menni a labda és belépett a passzsávba.Yokozuna írta:Busqets szerintem nulla, és Munir labdába sem ér, mint Suarez.