Ez már művészet, hogy egy olyan részből, ami úgy kezdődik, hogy leomlik a fal, és özönlenek a zombik, ismét sikerült Talking Deadet csinálni. Morgan részei kínosan rosszak, Carol ennél nagyobb badass volt eddig, na mindegy. De ez, hogy egymással szarakodnak, és akkor közben meg kiszabadul a gyerek, mert rá miért is figyelnének. Vicc. Új orvost is kell majd keresni asszem, onnan nehéz lesz kijutnia a csajnak, főleg hogy élő csalinak ment csak ki.. Morgan remélem átmegy gyilokgépbe majd, vagy száműzik/meghal, mert amit leművel az szörnyen irritáló.. Pedig tőle vártuk, hogy új színt visz a sorozatba..
Carl 2.0 szintén irritáló, a kisöccse még jobban, remélem majd sikítozni kezd a sok zombi között, és megölik emiatt az anyját, az úgy illene a képbe, még több drámát kaphatnánk az arcunkba..
Az legalább kiderült, hogy ki szólt bele a walkitalkiba Glennéknek, hogy segítség. Remélem ideérnek hamarosan, aztán leparkolnak a kocsival a bejárat előtt, és egy 45 percen keresztül lelkiznek a kocsiban..
Ahhoz meg még azért külön gratulálok a készítőknek, hogy Maggie nagyjából 6 létrafokot 5 perc alatt tett meg, hogy ezáltal hihetetlen izgalmakat éljünk át, hogy vajh leesik-e.. Gondolom senki nem számított arra, hogy némi bénázás után felmászik. Köszönöm az íróknak ezt a felettébb váratlan fordulatot, az ilyen jelenetek nélkül úgy látszik nem lehet megcsinálni egy részt se. Természetesen Glennék is pont Maggiet pillantják meg elsőre a várós átlós túloldalából - ott akartak bemászni -, de ezen már fenn sem akadtam.
A legnagyobb pozitívum az volt, hogy 50 perc után végre kitalálták, hogy az első részekben elsütött nyerő taktikát újra előhúzzák.. Nem is értem az évek alatt miért nem jutott ez még eszükbe többször.
Na meg a zene a záró jelenetsor alatt, az nagyon pazar volt, aki tudja mi volt az, az linkelhetné!
Én erősen gondolkozok, hogy megvárom míg vége az évadnak, aztán egybe bedarálom, úgy jobban szoktak tetszeni a sorozatok..