Bob_Marley írta:
Nyilván van olyan eshetőség, hogy valami bravúr kategória, s egy jó becsúszás, de egész egyszerűen gyorsan jött a dolog és úgy kellett korrigálni, hogy közben több emberre figyelt mert ha pl nem jön a passz visszafelé, akkor neki az első passz utáni emberre ki kellett volna lépni, mert akkor Alba átvehette volna a támadót és Pique is és neki a labdás körül kellett volna szűkíteni a területet. De jött a kényszerítő és akkor megint más helyzetbe került és a kiugratás pedig két ember köz ment miközben a támadó előre fele a védő hátra fele megy, nagyon nehéz ezt kivédekezni szerintem.
Nem kellett volna semm bravúr kategória, amikor visszanézett akkor indult a labda, a helyezkedése és az előnye is sokkal jobb volt, mint Kekonak és senki más nem volt kb 20-25 méteres körzetben. Amellett végig a labda felé mozgott. Nekem totál úgy tűnt, mintha ő is támadó lenne és elengedi a társnak a labdát. Van egy jó kameraállás a kapu mögül, ami megmutatja, hogy simán elengedte a labdát, és nem kellett volna egy becsúszás, amire mondhatni, hogy idő kell hozzá. Még ha akkor veszi észre, amikor mellé ér a labda olyan előnyben van a támadóval szemben, hogy ha megmozdítja a lábát is ő éri el.
Ráadásul egy ilyen rutinos védő követi el az ilyen hibákat.
Az meg külön érdekes volt, hogy Rakitic jött vissza Bastón-nal, aztán szépen ott hagyja és elkezd kocogni. Szerintem ő is azt hitte, hogy Masch megoldja, esetleg, hogy úgyis gól lesz, mert egyszerűen nem tudok mást elképzelni.
Illetve Busquets is kocog visszafelé, aztán csak akkor gyorsít rá, mikor Bravoról odapattan a támadóhoz. Szerintem ő is azt hitte, hogy ezt megoldják a védők, mert olyan előnyben voltak.
Ez az a káosz amit említettem. Mindenki rohangált össze-vissza.