2015.11.20. 15:10:14
Olvasva ezeket a híreket azért nem ugyanaz, mint Alvesnél vagy Mazinho papánál. Persze lehet, hogy több pénz is mögötte áll, de itt most nem a jobb fizetési kondíciókról van szó. Nem azt hallani, hogy ha jobb ajánlatot kap akkor elmegy, hanem valamiféle "kényszerűség", ami nem feltétlenül változna, ha mondjuk 18 millás szerződést kapna. Persze lehet, hogy ez csak parasztvakítás és burkoltan nyomásgyakorlás a klub felé.
Ugyanakkor én nem vagyok jogász, de ettől függetlenül nem értem miért oldódna meg a probléma, ha eligazolna. Tegyük fel elmegy a PSG-be, mert elmeszelik őket itt, attól miért oldódna meg a probléma? Ha valaki ehhez többet ért elmagyarázhatná, hogy ilyenkor minden teljesen elévül és a többi EU-s országban minden rendben lesz?
Arról nem is beszélve, hogy egy-két dologért még a Brazíliában elkövetett "stiklikért" van gáz.
Az az igazság, hogy a legrosszabbkor jönnek elő ezek a dolgok. Eddig minden rendben volt, egyre jobban játszott, az ilyen dolgok pedig fejben könnyen visszavethetik. Remélem ez nem fog kihatni a teljesítményére és képes lesz csak a focira koncentrálni, mert hatalmas szükség van rá, jobban mint valaha. Kár, hogy nem egy-két hét után jön elő ez az egész.
Holnap nagy szükség lesz egy 100%-os Neymarra, mert még Messi nincs olyan állapotban, hogy átvegye a stafétát.
Forca Barca!!!!