Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alcantara írta:Csak úgy megkérdezem: Mitől "áll megint a bál"?
Van egy szenzációhajhász NSO írás, amihez agyhalottak kommentelnek?
Rálépett a lábára és akkor mi van? Ettől miért állna a bál?
Megye III-tól felfelé ez megesik minden meccsen, csak egyrészt azt nem közvetítik, másrészt nem mindenhol roskadnak annyira össze, mint a derék Valencia védő.
Ebben a sportágban bőven benne van.
Az , hogy Suarez csinálta ugyanolyan, mintha Vak II. Jóska csinálta volna Nyírbátorban.
Egy-egy elleni párharcban nem kell félteni sem a védőt, sem a támadót. bennük van minden csibészség.
Hatalmas gólt vert, szerintem szebb volt mint a múlt heti. Igaz, hogy nem vet a legjobb fényt a kapusra, ha onnan gólt kap, de azért izomból felküldte a feje fölé, elég nehéz lereagálni. A sors iróniája pedig, hogy nem is komoly helyzetből lőttünk gólt, sokkal nagyobb lehetőségeink voltak, amiket elszórakoztunk.palesz77 írta:Most jöttem csak meccs után fórumra, de azt hittem azért valaki megemlíti, hogy milyen szép gólt lőtt. Les vagy sem, Abdennourt így lepattintani magáról, majd felverni a rövidbe.. Nem volt csúnya. Amúgy nem volt toppon ő se, nem sokan voltak igazából, de a gólért jár neki a pacsi, mentett 1 pontot ezzel legalább.
? A kezén a sebre gondolsz? Az attól volt, hogy beesett Suárez alá, ő meg nem látta és rálépett. Harapásról én nem tudok semmit..Nero. írta:Azt ugye nem mondjátok komoly hogy megharapta Abdenourt? Hihetetlen, hogy nem tud erről az ostoba dologról leszokni. Ha ez igaz ég az arcom miatt.
Igen, a kapus benne volt, de Messi érkezett a túloldalon és ismerve a játékunkat, joggal készülhetett a kapus a beadásra. Szerintem ezért is helyezkedett úgy, hogy esetlegesen bele tudjon kapni az átadásba. Suarez jól ismerte fel a helyzetet és onnan, jobbal kifejezetten nehéz gólt lőtt...recrea írta:Szerintem vastagon benne volt a kapus, onnan a rövidbe gólt kapni ilyen szinten szerintem cink. Üdvözítő, h már tényleg nem kell neki 3-4 helyzet a gólhoz.palesz77 írta:Most jöttem csak meccs után fórumra, de azt hittem azért valaki megemlíti, hogy milyen szép gólt lőtt. Les vagy sem, Abdennourt így lepattintani magáról, majd felverni a rövidbe.. Nem volt csúnya. Amúgy nem volt toppon ő se, nem sokan voltak igazából, de a gólért jár neki a pacsi, mentett 1 pontot ezzel legalább.
Szerintem vastagon benne volt a kapus, onnan a rövidbe gólt kapni ilyen szinten szerintem cink. Üdvözítő, h már tényleg nem kell neki 3-4 helyzet a gólhoz.palesz77 írta:Most jöttem csak meccs után fórumra, de azt hittem azért valaki megemlíti, hogy milyen szép gólt lőtt. Les vagy sem, Abdennourt így lepattintani magáról, majd felverni a rövidbe.. Nem volt csúnya. Amúgy nem volt toppon ő se, nem sokan voltak igazából, de a gólért jár neki a pacsi, mentett 1 pontot ezzel legalább.
Egy igazi vadállat nem ad ennyi gólpasszt.Marco írta:Most jutottam gépközelbe és megint meg kell dicsérnem. Fantasztikus gól, fantasztikus befejezés. Egy igazi vadállat.
Remélem azért ez a Bale nagyobb klasszis irónia volt....visca el barca írta:62 meccs 49 gól 23 assist.
bár a napokban láttam egy videót, ahol 1-2-3 éve vmi szurklo megkérdezte perezt h miért nem akarta megvenni, ő meg megmondta h azért mert nem jó játékos.
mondjuk bél sztem is nagyobb klasszis, de hát ő más dimenzió.
Látom tényleg nekem kell..csababarca írta:Ezeknek te szoktál utánanézni,úgyhogy hajrá, hátha rábukkansz egy két nagyon érdekes hőtérképre is!!!![]()
6. meccs volt zsinórban.palesz77 írta:Egesz jo formaban van mostansag..Hanyadik meccs ota lo folyamatosan golt?