2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én azt írtam, hogy a RM előtt vagyunk 4 pontal és nem az atma előtt, de nem értem miért kéne elfelejteni, hogy másfél éve tart a ban és vannak sérültek is? Igen is tényező, az hogy így is a tabella élén vagyunk inkább az érdemel szót. Ráadásul magamat fogom ismételni, de 38 győzelemmel még senki nem nyert bajnokságot, olyan nincs, hogy valahol ne veszítsünk pontot.Stalkyard írta:Egyébként aki azzal jön most, hogy még transfer ban és sérüléshullám után is 4 pont az előnyünk, az esetleg ránézhetne a tabellára, mivel 2 ponttal van mögöttünk az Atlético.
Jó, hogy ezt említed, én sem értettem Alba miért tartatta játékban a labdát a hazai játékossal. Beállt volna mögé, a védő kifedezte volna kirúgásra, mi meg visszazárunk... Mindegy, nagy tragédia nem történt, továbbra is az élen vagyunk, és voltunk Bilbaóban, Athleticónál, Vigóban, Sevillában, Realnál, Valenciában! Nem sok nehéz idegenbeli terep maradt, remélem tavasszal egy bővebb kerettel ki is használja a csapat ezt.mess2009 írta: ami a kapott gólt illeti nem a védelmet hibáztatnám, az egy fent eladott labdából indult miközben Alba ott ragadt....
Nem szokásom ezt írni főleg nem Bob kommentjeire (semmi személyesBob_Marley írta:Csak pozitivan, nehez palyarol hoztunk egy pontot. Ez is sokat jelenthet a vegen.
Így van, gyorsan köpjük le őket, és hozzunk fel gyors 2 belső védőt a B-ből... Szánalmas mikor egy X után így megy a köpködés. Ez nem a bundás, ahol minden évben a Bayern a főesélyes és ha nem csukott szemmel mennek ki a pályára, akkor azt be is húzzák, itt nem a salátás tálért megy a harc.Yokozuna írta:Piqué Masc kisiskolások!
Basszus, ha Messinek nincs kedve focizni, miért nem ül le a padra?Yokozuna írta:Nincs cserénk. Vegyük észre. És ez a gól. Piqué Masc kisiskolások! Nem lehet félgőzzel még egy ilyen gyenge csapatot sem legyőzni. Messi formája aggasztó, jobb lenne nélküle egyelőre.
Na, az ilyenek nagyon fel tudnak cseszni. És ha a védőink egyetlen hiba miatt vanank elővéve, akkor mit üzensz a három sztárnak ott elöl? Ott ki lehet hagyni 6 ziccert, mehet a seggrepacsi a következő meccsen is, lényeg, hogy jól érezzék magukat, meg Messi sétálhasson két kocogás között. De ha az egész meccsen jól működő védelem egyszer hibázik, na olyat nem lehet.Yokozuna írta:. És ez a gól. Piqué Masc kisiskolások!