Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Köszi szépen!Petr írta:Jó lett, mindössze két dolgot hiányolok a videóból: a labda nélküli mozgást és a megfontoltságot - igazából ezt minden focis videóból, szóval ne vedd magadra -.
u.i.: Legközelebb akár csokorba is szedhetnéd a mozdulatokat és aszerint elosztani a videóban. Például: labdaszerzés, labdatartás, kulcspassz, gólpassz, stb. Láttam, hogy most is hasonlóan volt, de szerintem érted mire gondolok.
Köszi nagyon jók. Ha esetleg úgy tervezed , hogy mostantól minden meccs után felraksz ilyen képeket azt en nagyon megköszönném es támogatnámGauchomester írta:Bayer Leverkusen - Barcelona 1-1
A mérkőzés összefoglalója (97 Mb - 5 min.)
A mérkőzés képekben
Több éve már minden meccs után összeszedek minden normális minőségű képet, amennyit tudok. AS, El Mundo, Marca, goal.com, neymarjr.net, blaugranas.com, The Sun.Deus írta: Hol találtad ezeket a képeket?
Köszi ezeket a képeket, baromi jó minőségűek.Gauchomester írta:Bayer Leverkusen - Barcelona 1-1
A mérkőzés képekben
Gauchomester írta:Bayer Leverkusen - Barcelona 1-1
A mérkőzés képekben
Dr.Dre írta:Speciel régóta keresek már olyan képet, ami nagyfelbontású, és Mascherano van rajta Csapatkapitányként. Ha esetleg van olyanod...
Nagyon jók! Én támogatom ezt az ötletetGauchomester írta:
Nem tudom, vajon szabad-e ilyen formában betenni egy galériányi képet, amennyiben nem, úgy a moderátorok elnézését kérem, és töröljék ezt a hozzászólást![]()
Nem 720p, de megbízható és bőven jó minőség. Meg még ismerem ezt, de ez egyre kevésbé jó.Gauchomester írta:Aki esetleg hasonló cipőben jár, mint én kérem írjon pár linket, ami megbízható, és jó minőségű dolgokat lehet letölteni a csapat éppen aktuális meccseiről.
Előre is köszönöm!
Pep, Laudrup.recrea írta:Érdemes ezt az összefoglalót megnézni, néha előveszem és megmosolygom
https://m.youtube.com/watch?v=WiR-xCy6eo8