Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Normandia
Director del Fútbol

2016.02.21. 15:42:11

Messias2 írta:Én nagyon optimista vagyok a meccsel kapcsolatban. Szerintem már 1. meccsen el fog dőlni a továbbjutás, olyasmi meccsre számítok, mint 1 éve a City ellen. Kb. hasonló erősségű csapat az Arsenal is, hasonló edzővel, hasonló játékfelfogással. Számunkra ez nagyon kedvező. Ha az MSN felpörög, erődemonstrációra lehet számítani.
Ráadásul az Arsenalnál szerintem most a bajnokság élvezi a pioritást, most valóban reális esélyük van a győzelemre. BL-ről ez nem mondható el.
Én egy x-re számítok, vagy egy szorosabb vereségre. Annak ellenére, hogy adom amit írsz, azért egy meccsre jók tudnak lenni az Ágyúsok, már csak a közönségük miatt is oda fogják tenni magukat. Az is igaz, ha harapni fog az MSN, akkor simán nyerhetünk is. Mégis az x-et érzem valamiért.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Messias2
Director del Fútbol

2016.02.21. 15:03:07

Én nagyon optimista vagyok a meccsel kapcsolatban. Szerintem már 1. meccsen el fog dőlni a továbbjutás, olyasmi meccsre számítok, mint 1 éve a City ellen. Kb. hasonló erősségű csapat az Arsenal is, hasonló edzővel, hasonló játékfelfogással. Számunkra ez nagyon kedvező. Ha az MSN felpörög, erődemonstrációra lehet számítani.
Ráadásul az Arsenalnál szerintem most a bajnokság élvezi a prioritást, most valóban reális esélyük van a győzelemre. BL-ről ez nem mondható el.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messias2 2016.02.21. 17:32:28-kor.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
TripleH
Entrenador del Barça

2016.02.21. 13:58:08

palesz77 írta:Habár csak 2 nap van hátra, de egy kis felmérő szavazást kiírtam.

Squad (vs Arsenal): Ter Stegen, Bravo, Masip, Vidal, Alves, Pique, Mascherano, Vermaelen, Mathieu, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Sergi Roberto, Iniesta, Munir, Messi, Suarez, Neymar

Ez meg a keret. Meglepetés nincs, gondolom a gálakezdő lép majd pályára. Dani a nagy meccsekre azért fel szokott pörögni, remélem most is sikerül majd neki. Arda meg eltiltott még a legutolsó Atleticos meccse miatt, azért nincs keretben - mielőtt valaki megkérdezné. :D
Pedig de szép lenne címvédés helyett kizáratni magunk a blből. :D
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.02.21. 13:38:40

Habár csak 2 nap van hátra, de egy kis felmérő szavazást kiírtam.

Squad (vs Arsenal): Ter Stegen, Bravo, Masip, Vidal, Alves, Pique, Mascherano, Vermaelen, Mathieu, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Sergi Roberto, Iniesta, Munir, Messi, Suarez, Neymar

Ez meg a keret. Meglepetés nincs, gondolom a gálakezdő lép majd pályára. Dani a nagy meccsekre azért fel szokott pörögni, remélem most is sikerül majd neki. Arda meg eltiltott még a legutolsó Atleticos meccse miatt, azért nincs keretben - mielőtt valaki megkérdezné. :D
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.02.20. 19:11:51

https://www.youtube.com/watch?v=75rMKfdStdM" target="_blank

Hátakkor hangolódjunk az Arsenal ellen.... =D> :lol: :D
Kash
Entrenador del Barça

2016.02.16. 14:43:45

Nagy arc az "öreg" :D
Bár az ő felsorolása nem volt túl magabiztos, csak aztán nehogy beleszaladjanak egy méretes késbe :mrgreen:
https://www.facebook.com/SPORTbible/vid ... 651846558/" target="_blank
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2015.12.10. 19:55:10

LE beáldozta ezt a meccset a fiatalok szoktatására és az egyébként biztos kezdők pihentetése érdekében.
Az nyilvánvaló, hogy a fiataloknak ez ìgy sok(k) volt meg nekünk is, akik néztük ezt a szenvedést. Sampernek voltak nagyon jó és nagyon rossz periódusai, Munir egy 00 volt, igaz nem a helyén játszott, Sandró barátunk továbbra se nyújt olyat, amiért LE gondolkodóba esne. Gumbau egy lépegető exkavátorra hasonlìtott, körülményes és lassú, nagyon nem idevaló. A néger gyerek meg az elején még meglepett, de a második f.időre lenullázta magát és a cseréje indokolt volt. Az egy Rakétán kìvül nem volt ész a középpályán. A labdákat nem hogy megtartani, de továbbìtani sem igen tudták, ennyire pontatlan, elképzelés és szinvonaltalanság nélküli játékra nem is emlékszem.
Nyilvánvaló, hogy egy egy fiatalt nem feltétlenül ìgy kell beépìteni egy csapatba, mert ez nekik sem jó.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
mess2009
Director del Fútbol

2015.12.10. 13:21:20

Chino írta:
mvik írta:üdv. hát ez siralmas meccs volt, de
Nem igazán értem ezeket a megnyilvánulásokat. A kezdőnkből volt három játékos fent (közülük ráadásul Alba iszonyat gyengén játszott), akikből ráadásul egyet le is cserélt LE. A csapat majd, fele fiatalokból állt. Munir, Sandro, Kaptoum, Samper, Cámara, de még akár Bartra is idevehető valamennyire. De ott volt a már kihalófélben lévő Adriano, aki ráadásul nem is a posztján játszott. És egy olyan ellenféllel játszottunk idegenben (!) ami nem egy gyenge társaság, plusz élet-halál kérdés volt nekik a győzelem. Nem tudom ki mit várt.

.
pedig egyszerű. a srác (mvik) igaz kissé sommásan megmondta, hogy milyen volt a meccs, te pedig pontosan és részletesen meg is indokoltad. :)
Rinku
Director del Fútbol

2015.12.10. 13:12:48

nzxtpo írta:Gyerekek nem tudom ki mit várt ettől a meccstől, de ennél sokkal jobb nem is lehetett volna. Nagyon hosszú szezon előtt állunk, nyakunkon a Klub VB :!: Minden egyes játékperc amit a túlterhelt kulcsjátékosaink a padon vagy a lelátón tölthetnek aranyat fog érni a végjátékban. Nálam ez Luchonak hatalmas plusz, tudja, hogy hol kell kiadni magunkból a maximumot, nem pazarol felesleges energiákat tét nélküli meccseken.

Alapvető elvárás egy szurkolótól, hogy minden meccset nyerjünk meg, de aki azt akarta, hogy teljes csapattal gálázzunk egyet mi is, az csak rövidtávban gondolkozik, nem pedig hosszúban.
Én speciel azt, hogy aki keveset játszik, az rakja oda magát, mintha az élete után menne -> kb. a teljes keret belehalt volna a tegnapi teljesítménybe. Látszik, hogy Munir és Sandro zöldfülűek, egyszerűen nem értik ezt a gyors passzos, feladós, megiramodós tájékot, amit játszik a csapat. Visszafelé passzolnak, visszafelé cseleznek. Meg tudom érteni, hogy be vannak rezelve, én szerintem állni nem bírnék, ha milliók néznék minden egyes lépésemet, de ez akkor is kevés. Olyan gyámoltalan volt tegnap ez a Leverkusen, hogy nem tudtam, hogy jó meccset nézek e, mert ugyebár ők ezzel az x-szel ki is estek. Szóval ha valamikor, akkor most is lehetett volna mutogatni magunkból ezt-azt, ha már keveset játszunk, meg bizonyítani akarunk.
Adriano sem nagyon villogott, jóformán senki. Kell a vérfrissítés néhány posztra és kellene egy rutinos csere támadó is. Csak szerezz valakit, aki tényleg be is válna meg akarna zömmel a padon ülni. Bízom benne, hogy Turant fel lehet tenni csatárnak, ha gáz van. Mert így Munir meg Sandro íííí vékony.
Football, bloody hell. /SAF/
palesz77

2015.12.10. 12:57:07

Nyilvan senki nem vart egy Roma ellenihez hasonlo galat, de nalam azert az alap lenne egy Barca meccsen - kezdotol fuggetlenul -, hogy ketszer egymas utan ki tudjuk hozni a labdat legalabb a sajat terfelunkrol, hiba nelkul. Hat sajnos ez nem nagyon jott ossze..:D

Plusz ami a legtobbeket zavar szerintem az a cseresor minosege. Camara kozeppalyas, de jobban szallt be balhatvednek, mint ahogy Adriano jatszott. A tamadosornak momentuma nem volt, ami nem csak azert volt, mert rossz helyen jatszottak a sracok - bar azert egy normalis leosztasban ennel 100%, hogy tobbet tudtak volna hozzaadni a meccshez -, Munirral nem tudom mi volt, de a szimpla passzok sem mentek tegnap. Bartra meg sajnos megint hullamzo volt, pedig Lucho bizalmanak elnyeresehez ez nem fer bele.. Samper volt egyedul szerintem az, aki a cserek kozul bizonyitotta, hogy lehet ra szamitani, Kaptoum meg azt, hogy majd a jovoben..

Munirekra lehet raferne egy kolcson, mert habar en nagyon komalom oket, de januartol meg ennyi lehetoseguk se lesz, es teljesen megallnak a fejlodesben majd, ha itt maradnak. Ha igazolunk valakit, akkor ugyis le lehet hozni a szezont a Vidal-Arda-Nolito(?) sorral, Munirek nem jatszananak szinte semmit. Lucho meg mar tobbszor is kijelentette, hogy igazolni akar, a vezetoseget meg lehet a tegnapi meggyozte, hogy tenyleg kene.. Szoval az o erdekukben remelem a klub is hasonlo otletben gondolkozik egy erkezo eseten, mert ha fejlodnek, minimum kiegeszitonek jok lehetnenek szerintem. De ahhoz fejlodni kell, ahhoz meg kellenek a percek..
nzxtpo
Capitá del Barça

2015.12.10. 12:26:44

Gyerekek nem tudom ki mit várt ettől a meccstől, de ennél sokkal jobb nem is lehetett volna. Nagyon hosszú szezon előtt állunk, nyakunkon a Klub VB :!: Minden egyes játékperc amit a túlterhelt kulcsjátékosaink a padon vagy a lelátón tölthetnek aranyat fog érni a végjátékban. Nálam ez Luchonak hatalmas plusz, tudja, hogy hol kell kiadni magunkból a maximumot, nem pazarol felesleges energiákat tét nélküli meccseken.

Alapvető elvárás egy szurkolótól, hogy minden meccset nyerjünk meg, de aki azt akarta, hogy teljes csapattal gálázzunk egyet mi is, az csak rövidtávban gondolkozik, nem pedig hosszúban.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
noname
Llegenda del Barça

2015.12.10. 10:00:42

Hát. Az ilyen meccs jó arra h ki legyenek próbálva a fiatalok. Sajnos akikről eddig is tudtuk h nem biztos h van helyük, azok továbbra is ugyanezt bizonyítják.
Sandro, Munir - erőtlen. Volt egy biztató meccsük a kupában, de most, amikor a nagyok közt is bizonyítani kéne, akkor konkrétan semmit se mutattak. Munir tudom h idegen poszton játszott, de ha nem olvasom el a felállást a meccs elején, észre se veszem ha pályán van. Sandro pedig. Ez nem az ő szintje. Amíg egy sokadosztályú csapat ellen gyors, erős és technikás, addig egy valóban jó csapat ellen rendszerint erősebb és gyorsabb volt a védője és a technikája is kevésnek bizonyult.
Adriano - kiégett
Gumbau :arrow: :lol:
Bartra - sose lesz kezdő. Egy olyan meccsen ahol semmi idegeskedni valója nem volt, ahol akár bepiálva is játszhatott volna, nos, még egy ilyen meccsen is volt 2-3 olyan hibája, ami rendes esetben gólt eredményez. Ott van kontrasztnak Vermaelen, aki jobban lesz*ta a meccset(keveset futott magához képest), mégis sokkal biztosabb pont volt a védelemben.
Kaptoum nem tűnik nekem tehetségtelennek, de nagyon görcsös, róla még nem mondanék le. Mindig próbál gyorsan megindulni, nagyon bizonyítani akar, de nem méri fel jól, hogy mikor lehet és mikor nem. Vannak mozdulatai, amikről süt a tehetség, aztán meg hosszan szökteti magát. Szerintem még egy ideig nem kéne a felhozatallal foglalkoznia, éretlen ő még ehhez. 1-2 év múlva sokkal inkább.

Pozitívumok:
Messi játszott, igazából nem is volt rossz, főleg úgy h kb Rakitic volt az egyetlen, akivel összejátszhatott.
Rakitic továbbra se felejtette el milyen az, amikor szabadabb szerepkörben játszhat.
Samper: érdemes lenne felhozni. A teljesítménye nem kiemelkedő, de nyugodt lélekkel raknám be akár védekező akár osztogató kp posztra h másokat lehessen pihentetni.
Ter Stegen: összeszedte magát. 8)

Igazából az ilyen meccsek jók arra h következtetéseket vonjunk le. Samper túl jó a harmadosztályhoz, vagy fel kell hozni, vagy kölcsön kell adni. Munir, Sandro...Tényleg kéne télen egy igazolás. Bárki legyen is az, jobban járunk vele. Amit ők nyújtanak azt egy reaktivált Larsson is megtenné. Kaptoumot sokan temetik, de korai az még. 19 éves és olyan poszton játszik, ahol kell a rutin. SR ugye a jó példa. Hamarabb tudom a jövőben elképzelni egy középcsapat kezdőjében vagy padján, de van egy olyan érzésem h ha összeállnak a fejében a dolgok, még mutathat szépeket.
A Fifa egy szégyen
Chino
Llegenda del Barça

2015.12.10. 09:17:11

mvik írta:üdv. hát ez siralmas meccs volt, de
Nem igazán értem ezeket a megnyilvánulásokat. A kezdőnkből volt három játékos fent (közülük ráadásul Alba iszonyat gyengén játszott), akikből ráadásul egyet le is cserélt LE. A csapat majd, fele fiatalokból állt. Munir, Sandro, Kaptoum, Samper, Cámara, de még akár Bartra is idevehető valamennyire. De ott volt a már kihalófélben lévő Adriano, aki ráadásul nem is a posztján játszott. És egy olyan ellenféllel játszottunk idegenben (!) ami nem egy gyenge társaság, plusz élet-halál kérdés volt nekik a győzelem. Nem tudom ki mit várt.

A Munir-Sandro párosról azért nem mondanék ilyen radikális véleményt, mert ez inkább LE hibája. Munirt kitette a balosra, Sandrot a jobbosra, aminek semmi értelme nem volt. Az egy dolog, hogy alapból mindketten középen a legjobbak, de ha azt nem lehet akkor pedig pont a másik oldalon kellene, hogy legyenek. Ráadásul eddig is így volt többnyire, nem értem miért változtatott Lucho. Munir Messivel cserélgetve a helyét sokkal jobb lehetett volna.
Gömbit viszont tényleg felejtsék már el,, még a B-ben is mínusz egy ember.

A kp-n nem nagyon tudtuk kihozni a labdát, ami várható volt. Egy agresszívan letámadó ellenfél ellen egy Samper-Kaptoum páros nem elég, ez nem a másod/harmadosztály. A kh-k is azért tűntek gyengébbnek és pontatlanabbnak, mert egyszerűen nem volt hova tenni a labdát. Azért általában egy Busi és Ini (SR) van ott, akiknek azérrt bátran oda lehet adni, kis passzokkal ki tudják játszani az ellenfelet vagy tenni tovább a felfutó embernek/szélsőknek. Itt kb. lepasszolták és készülhettek egyből védekezni. Összességében azt kaptam amit vártam, Sampernek örülök, illetve MAtS teljesítményének. A fanyalgóknak remélem egy kicsit bizonyított, előbbit többször fel lehetne hozni kisebb csapatok ellen rotálni Busit, mert ő is túl van terhelve.
Messi is sokat járt vissza sokat mozgott, az különösen tetszett, mikor Kaptoum-mal érkeztek e labdára és ő rűgta el, aztán bocsánatot kért a kicsitől.A sok kihagyott helyzet mellett azért meg kell említeni, hogy a góljukban Fortuna erősen közrejátszott.
Forca Barca!!!!
Samper
Director del Fútbol

2015.12.10. 05:35:46

MessiNeymarSuarez írta: Nálam a meccs embere Ter Stegen, egyre jobban vissza nyeri szerencsére az önbizalmát, nagyokat mentett ma,Tottiék jöhetnek neki egy pacsival.
Samper játéka tetszetős hellyel-közzel.
Képtelen vagyok felfogni, hogy ha Adrianonak, Douglesnek, Bartranak, Sandronak és Munirnak van helye az A keretben, akkor Sampernek hogyhogy nincs!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.12.09. 23:14:14

Mindegy, ilyen meccsek is kellenek néha.
Ráadásul 1-1 ilyen meccs után mégjobban boldoggá tesz minket egy szép játékkal kivívott győzelem.

Nálam a meccs embere Ter Stegen, egyre jobban vissza nyeri szerencsére az önbizalmát, nagyokat mentett ma,Tottiék jöhetnek neki egy pacsival.
Samper játéka tetszetős hellyel-közzel.
TripleH
Entrenador del Barça

2015.12.09. 23:04:25

kristop írta:ha kaptoum nem lett volna ma, akkor azt mondom hatalmas harc lett volna a meccs legrosszabbja címért, de így azért elég könnyű a döntés :? számunkra tök felesleges meccs, rosszabbnál rosszabb teljesítményekkel, sampernek volt néhány jó megmozdulása, de ennél azért bőven többet tud szerintem. romás vagyok, de ez a bayer simán hamarabb érdemelt volna továbbjutást, mint ők, mindkét meccsen szétszívattak minket.
Áhh azért nem kellett versenyezni, Gumbau a pályán volt....
kristop
Entrenador del Barça

2015.12.09. 23:01:07

ha kaptoum nem lett volna ma, akkor azt mondom hatalmas harc lett volna a meccs legrosszabbja címért, de így azért elég könnyű a döntés :? számunkra tök felesleges meccs, rosszabbnál rosszabb teljesítményekkel, sampernek volt néhány jó megmozdulása, de ennél azért bőven többet tud szerintem. romás vagyok, de ez a bayer simán hamarabb érdemelt volna továbbjutást, mint ők, mindkét meccsen szétszívattak minket.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
mvik
Jugador d'estrella

2015.12.09. 22:52:14

üdv. hát ez siralmas meccs volt, de ilyen is kell h a fiatalok had játszanak. azért pár dologra rávilágított a mai meccs: 1. Sampernek a nagyoknál a helye, 2. h Gumbau menjen el inkább vonatkerék pumpálónak mert a focihoz semmi köze, 3. Kaptoum és Cámara ígéretes tehetség. ja és Munir rohadtul nem való balszélsőnek mert hihetetlenül gyengén játszott, de úgy egyébként azt nem értem h miért kellett a nyáron a két legnagyobb csatártehetségünket eladni és Munirt meg Sandrot megtartani, jó tény hogy Deulofeunak van egy kis arca, de nagyon nagy tehetség, na meg Adama is, láttam tavaly 2 kupameccsen meg egy pár Barca B meccsen és nagyon ügyes gyerek, mégse kapta meg egyik se a lehetőséget h bizonyítson a nagyoknál.
mvik
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2015.12.09. 22:50:34

Huh! Ez a meccs nem volt egyszerű. Örülök, hogy vége lett. Próbálok objektív maradni, és nem "idegből" írni. Szóval kezdeném azzal, hogy Ter Stegen volt ma a MOM. Nagyon jól védett, kicsit sajnálom, hogy gólt kapott, mert ott tényleg tehetetlen volt. A rutinosak közül Messinek ez pont arra volt jó, hogy kicsit játékba lendüljön, bár nem hiszem, hogy ez segített neki ebben. :-) Rakitic gólpassza, és egy-két labdája forintos volt. Verma nem volt rossz. Jordi engem kicsit idegesített, mert többet beszélt mint focizott. Bartranak nagyon kapkodós a játéka. Adriano...nos igen. Sokadjára nem tetszett az a mit mutatott. Remélem télen megy, mert nagyon nem ide való már. Munirnak momentuma sem volt, Sandronak kb volt 2. Egyik sem túl meggyőző. Oké, hogy egy nem túl acélos középpálya volt mögöttük, de azért egy labdát illene tudni átvenni. Samperben van tehetség bőven. Nála látok esélyt arra, hogy nagy karriert fusson be nálunk. Gumbaut meg nagyon nem szeretném bántani, de tényleg nem értem mit keres akár csak a B csapatban. A srác nagyon nem focista, még a magyar nb1-ben is feltűnne lassúsága.
mess2009
Director del Fútbol

2015.12.09. 22:48:41

tét nélküli meccsen idegenben a döntetlen nem lenne rossz, csak hát.....az a helyzet, hogy a németek fociztak, mi meg bekkeltünk és futkostunk... volt 3-4 olyan helyzet amikor már nem rajtunk múlott. TerStegen és Samper viszont tetszett, azt mondjuk nem tudom, hogy Messi egy ilyen meccsen milyen ritmust tud felvenni? de bízzuk ezt LE.-re.
első helyen megyünk tovább ez itt a lényeg.
palesz77

2015.12.09. 22:46:47

Na, ezt is letudtuk.. Sok minden nem derult ki a meccsbol, max annyi, hogy MAtS jo kapus. Samper volt egyedul dicserheto szerintem rajta kivul, talan Verma meg befer, de o is sokat hibazott. Bartra bejatszotta magat 5. szamu vedonek ismet szerintem, Adriano padon se kene legyen, Gumbau szinten. Munir es Sandro meg elertek, hogy igazoljunk a telen, ebben szinte 100%-ig biztos vagyok. Remelem Neymar helyett Sandro jatszik majd amig a brazil visszater, mert Munir akkora nulla a baloson, amekkora nem is letezik. Rakitic kuzdott, hajtott, volt 2 nagy kiugratasa, egyik golpassz is lett. De sokat hibazott o is, Busi hianyaban latszott, hogy mennyire nem erossege a labdakihozatal.. Bar lehet csak a koncentracio hianya tette, szinte mindenki pontatlan volt.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2015.12.09. 22:40:16

a fiatalok szokták a szántást.
MOM nálam Stegen. Ma jóvá tette a sok bénázását
palesz77

2015.12.09. 21:40:31

Teljesen pontatlan a társaság, a jobboldalunk van legtöbbet játékban, de a labdakihozatal egyáltalán nem megy. Mondjuk a baloson se, Munirnak jó passza sincs kb azon a poszton. Samper jó, csak helyezkedhetne többször üresbe, külön figyelem direkt, sokszor egy vonalban van az ellenféllel, és Vermáék ezért nem tudnak neki passzolni. De mutatott pár szép dolgot már.. Kaptoumnak alig van momentuma, azért remélem még marad, volt egy gyönyörű megmozdulása a vége felé, labdaátvétellel leküldte az embert, nagyon tetszetős volt. Munir szörnyű a baloson, nem tudom miért kell ott erőltetni.. Sandro egész jó, de sok vizet nem zavar. A angyok meg nem törik magukat egyáltalán.. :D

Kicsik remélem maradnak végig, második félidőre kicsit nagyobb intenzitással kéne kifutni, és meglehetne - ne meg a Sandro-Munir cserét se ártana meglépni.. :roll:
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.12.09. 20:40:54

Szerintem is jó ez a kezdő, örülök a fiatalok játszatásának, kíváncsi vagyok, hogy mit fognak tudni nyújtani egy BL meccsen. :D

Visca El BARCA!!!
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2015.12.09. 20:27:48

Nekem is tetszik a kezdő. Jó látni, h Gumbau helyett már Sampert nyomatja. Verma-Bartra páros számomra etalon jelenleg a csapatban. Munir bizonyíthat középen a kupameccs után újra.
Számomra a szezon eddigi legizgalmasabb kezdője. :D
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Válasz küldése