Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én egy x-re számítok, vagy egy szorosabb vereségre. Annak ellenére, hogy adom amit írsz, azért egy meccsre jók tudnak lenni az Ágyúsok, már csak a közönségük miatt is oda fogják tenni magukat. Az is igaz, ha harapni fog az MSN, akkor simán nyerhetünk is. Mégis az x-et érzem valamiért.Messias2 írta:Én nagyon optimista vagyok a meccsel kapcsolatban. Szerintem már 1. meccsen el fog dőlni a továbbjutás, olyasmi meccsre számítok, mint 1 éve a City ellen. Kb. hasonló erősségű csapat az Arsenal is, hasonló edzővel, hasonló játékfelfogással. Számunkra ez nagyon kedvező. Ha az MSN felpörög, erődemonstrációra lehet számítani.
Ráadásul az Arsenalnál szerintem most a bajnokság élvezi a pioritást, most valóban reális esélyük van a győzelemre. BL-ről ez nem mondható el.
Pedig de szép lenne címvédés helyett kizáratni magunk a blből.palesz77 írta:Habár csak 2 nap van hátra, de egy kis felmérő szavazást kiírtam.
Squad (vs Arsenal): Ter Stegen, Bravo, Masip, Vidal, Alves, Pique, Mascherano, Vermaelen, Mathieu, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Sergi Roberto, Iniesta, Munir, Messi, Suarez, Neymar
Ez meg a keret. Meglepetés nincs, gondolom a gálakezdő lép majd pályára. Dani a nagy meccsekre azért fel szokott pörögni, remélem most is sikerül majd neki. Arda meg eltiltott még a legutolsó Atleticos meccse miatt, azért nincs keretben - mielőtt valaki megkérdezné.
pedig egyszerű. a srác (mvik) igaz kissé sommásan megmondta, hogy milyen volt a meccs, te pedig pontosan és részletesen meg is indokoltad.Chino írta:Nem igazán értem ezeket a megnyilvánulásokat. A kezdőnkből volt három játékos fent (közülük ráadásul Alba iszonyat gyengén játszott), akikből ráadásul egyet le is cserélt LE. A csapat majd, fele fiatalokból állt. Munir, Sandro, Kaptoum, Samper, Cámara, de még akár Bartra is idevehető valamennyire. De ott volt a már kihalófélben lévő Adriano, aki ráadásul nem is a posztján játszott. És egy olyan ellenféllel játszottunk idegenben (!) ami nem egy gyenge társaság, plusz élet-halál kérdés volt nekik a győzelem. Nem tudom ki mit várt.mvik írta:üdv. hát ez siralmas meccs volt, de
.
Én speciel azt, hogy aki keveset játszik, az rakja oda magát, mintha az élete után menne -> kb. a teljes keret belehalt volna a tegnapi teljesítménybe. Látszik, hogy Munir és Sandro zöldfülűek, egyszerűen nem értik ezt a gyors passzos, feladós, megiramodós tájékot, amit játszik a csapat. Visszafelé passzolnak, visszafelé cseleznek. Meg tudom érteni, hogy be vannak rezelve, én szerintem állni nem bírnék, ha milliók néznék minden egyes lépésemet, de ez akkor is kevés. Olyan gyámoltalan volt tegnap ez a Leverkusen, hogy nem tudtam, hogy jó meccset nézek e, mert ugyebár ők ezzel az x-szel ki is estek. Szóval ha valamikor, akkor most is lehetett volna mutogatni magunkból ezt-azt, ha már keveset játszunk, meg bizonyítani akarunk.nzxtpo írta:Gyerekek nem tudom ki mit várt ettől a meccstől, de ennél sokkal jobb nem is lehetett volna. Nagyon hosszú szezon előtt állunk, nyakunkon a Klub VBMinden egyes játékperc amit a túlterhelt kulcsjátékosaink a padon vagy a lelátón tölthetnek aranyat fog érni a végjátékban. Nálam ez Luchonak hatalmas plusz, tudja, hogy hol kell kiadni magunkból a maximumot, nem pazarol felesleges energiákat tét nélküli meccseken.
Alapvető elvárás egy szurkolótól, hogy minden meccset nyerjünk meg, de aki azt akarta, hogy teljes csapattal gálázzunk egyet mi is, az csak rövidtávban gondolkozik, nem pedig hosszúban.
Nem igazán értem ezeket a megnyilvánulásokat. A kezdőnkből volt három játékos fent (közülük ráadásul Alba iszonyat gyengén játszott), akikből ráadásul egyet le is cserélt LE. A csapat majd, fele fiatalokból állt. Munir, Sandro, Kaptoum, Samper, Cámara, de még akár Bartra is idevehető valamennyire. De ott volt a már kihalófélben lévő Adriano, aki ráadásul nem is a posztján játszott. És egy olyan ellenféllel játszottunk idegenben (!) ami nem egy gyenge társaság, plusz élet-halál kérdés volt nekik a győzelem. Nem tudom ki mit várt.mvik írta:üdv. hát ez siralmas meccs volt, de
Képtelen vagyok felfogni, hogy ha Adrianonak, Douglesnek, Bartranak, Sandronak és Munirnak van helye az A keretben, akkor Sampernek hogyhogy nincs!MessiNeymarSuarez írta: Nálam a meccs embere Ter Stegen, egyre jobban vissza nyeri szerencsére az önbizalmát, nagyokat mentett ma,Tottiék jöhetnek neki egy pacsival.
Samper játéka tetszetős hellyel-közzel.
Áhh azért nem kellett versenyezni, Gumbau a pályán volt....kristop írta:ha kaptoum nem lett volna ma, akkor azt mondom hatalmas harc lett volna a meccs legrosszabbja címért, de így azért elég könnyű a döntésszámunkra tök felesleges meccs, rosszabbnál rosszabb teljesítményekkel, sampernek volt néhány jó megmozdulása, de ennél azért bőven többet tud szerintem. romás vagyok, de ez a bayer simán hamarabb érdemelt volna továbbjutást, mint ők, mindkét meccsen szétszívattak minket.