Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
crixus
Entrenador del Barça

2015.12.11. 13:01:05

Bartra-val kapcsolatban mindenki tudja, hogy mire lenne képes, mégsem kap elég játékidőt, nem csoda, hogy nem is teljesít jól. Vagy legyen kezdő/első számú csere a Mathieu/Verma páros előtt vagy adjuk el és igazoljunk valakit Piqué mellé a kezdőbe. Mathieu és Mascherano idősek is és a teljesítményük is elég hullámzó, nem is beszélve arról, hogy egyikük sem "született" középhátvéd. Vermaelen meg... jó ha fél évet kibír sérülés nélkül, utána pedig mindig formán kívül tér vissza.
Azon is el lehet "meditálni", hogy ha Matyi Alba első számú beugrója akkor minek tartsuk Adriano-t tovább a padon. Ő sem nyújt túl sokszor jó teljesítményt, fiatalnak sem fiatal, ahogy gyorsan sem éppen gyors.

A támadók közül pedig a Munir-Sandro kettős közül Munirt mindenképp kölcsön kellene adni és igazolni kellene valakit aki be tud ugrani a szélekre, ha Messi vagy Neymar pihen/sérült. Sandro Suárez helyére jó lehet. Nyilván nem egy kategória a két játékos, de Suárez-hez hasonló játékost elég nehéz lenne találni. De például Nolito mindhárom helyen jó beugró lehetne.

Bravo/MAtS(Masip)-Alves/Vidal(Roberto), Piqué/Verma(Bartra), Mascherano/Mathieu(Bartra), Alba/Mathieu (Vermaelen) - Busquets/Mascherano (Roberto), Rakitic/Rafinha (Roberto), Iniesta/Turan(Roberto,Rafinha)- Neymar/+ ,Suárez/Sandro, Messi/+

A télen simán meg lehetne már szabadulni Douglas-tól és Adriano-tól. Munirt kölcsönadni és igazolni egy első számú cserét a csatársorba. Nyáron pedig Bartra illetve a középhátvédek sorsáról dönteni illetve rendbe rakni a csapatot a kölcsönadott játékosokat tekintve. Gondolok itt első sorban Song-ra és Montoya-ra akikre valószínűleg nem lesz szükség. Tello és Halilovic helyzete érdekes, mert őket el tudnám képzelni a padunkon. Halilovic-nak talán jót tenne még plusz egy év, Tello viszont simán visszajöhetne ha a télen hozott csatár nem válik be a tavasszal.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.12.11. 11:49:48

noname írta: Nem erősebb, nem fejel jobban, mint pár éve ... Nem véletlen h inkább Mathieu-re szavaz LE, ő legalább erős és garancia h a fejpárbajokat megnyeri.
Na ez mondjuk pont nem igaz, Bale esst ota rakja ki rendesen a partvonalon tulra a tamadokat, es a fejparbajokat is olyan szamban nyeri, mint Matyi - sot, lehet jobb is benne. Amugy en se hiszem mar sajna, hogy levetkozi ezeket a bizonytalansagait, pedig nagyon komalom a sracot. Pedig az alap meglenne benne, csak nyomatni kellett volna.. Na mindegy, ez mar leragott csont, abba viszont szinte 100%-ig biztos vagyok, hogy igazolunk majd vedot a nyaron.
TripleH
Entrenador del Barça

2015.12.11. 10:31:28

Subinho írta:Nem értem miért kéne Bartrát eladni? Én inkább Matyikától válnék meg, Barthának meg több időt adnék.
Igazolás nem nagyon kell, mert ne felejtsük el, januártól Vidal, Arda... de a Munir, Sandro páros helyett vki tényleg kéne... Patónak örülnék, az ő játéka tetszett anno, de nemtom milyen most, meg ha jól emlékszem eléggé sérülékeny volt. Nolito emiatt kézenfekvőbb megoldás lenne....
Azért mert egyszerűen egy olyan csapat ellen akik letámadnak rendre hibázik, és ez nem megfelelő ahhoz, hogy elsőszámú védője legyen, én csak úgy adnám el, érkezne helyette egy klasszis védő + Laporte és akkor karöltve mehetne el matyival.

Én csak Sandrot küldeném el, Munir maradhatna Luis pihentetesere, mert ebben a szezonban centerben meg nem kapott lehetőséget, én Patonak örülnek jobban agilisebb és technikasabb is mint Nolito, ráadásul fiatalabb is. Ő elmondása alapján balosról szeret indulni, szóval neyminek patent alternatívája lenne, Munir ott lenne Luis mögé, messi helyen pedig vidal és arda is tud játszani, vagy ha csak meséit pihenteti lucho megint fel állhatnak 4. Kpssal.
noname
Llegenda del Barça

2015.12.11. 09:08:34

Nem tartom annyira rossz ötletnek Bartra eladását. Kap lehetőséget eleget, de mindig jönnek a hibák. Védelmi szempontból nem látom rajta a fejlődést. Nem erősebb, nem fejel jobban, mint pár éve, hibái is hasonló mennyiségben vannak: Leverkusen ellen is igencsak instabil volt. Nem véletlen h inkább Mathieu-re szavaz LE, ő legalább erős és garancia h a fejpárbajokat megnyeri.

SR óta kissé bátortalanul ítélek "halálra" egy ifit, de Bartra továbbra sem meggyőző és nem nyújt olyan teljesítményt, ami azt engedné sejtetni h érdemes vele számolni hosszú távon többként, mint egy 3-4. középső védő.

UI: januárban még nem adnám el, de nyáron alaposan el kell gondolkodni.
A Fifa egy szégyen
Subinho
Director del Fútbol

2015.12.11. 07:19:02

Nem értem miért kéne Bartrát eladni? Én inkább Matyikától válnék meg, Barthának meg több időt adnék.
Igazolás nem nagyon kell, mert ne felejtsük el, januártól Vidal, Arda... de a Munir, Sandro páros helyett vki tényleg kéne... Patónak örülnék, az ő játéka tetszett anno, de nemtom milyen most, meg ha jól emlékszem eléggé sérülékeny volt. Nolito emiatt kézenfekvőbb megoldás lenne....
Samper
Director del Fútbol

2015.12.11. 07:06:28

Sem a vezetőség, sem az edző nem tervez januárban nagyobb változást a keretben. Ez is egy nézőpont, de lehetne úgy is gondolkodni, hogy itt az ideje megválni Douglastól, Adrianotól, Bartratól, Gumbautól, Sandrotól és Munirtól - akkor pedig igazolni kell, meg megnézni, hogy a saját utánpótlásból kire lehet számítani. És akkor még szó se esett azokról, akik máshol többet tudnának nyujtani, mint a Barcaban.
kanty
Llegenda del Barça

2015.12.08. 19:38:10

Egy egészséges Patót én is megnéznék. Nyilván kérdés, hogy 26 évesen mennyire szeretne padozni - mert ahogy olvastam más csapatok is érdeklődnek iránta. Nyilván egyik sem Barca-szint, de ebben a korban még simán lehet 3-4 jó év benne itt, Európában is.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Cseri
Entrenador del Barça

2015.12.08. 19:24:32

Pato-t még a Milan-os időkben követtem,nagyon jó adottságokkal rendelkezik a srác. Gyors,technikás,ismeri az európai focit, több poszton is bevethető,gólerős, lő távolról is,ami hiánycikk a csapatnál,simán eltudnám képzelni a Barcaban. A kérdés az, hogy az edző kit szeretne, a többi csak találgatás.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Nero.
Llegenda del Barça

2015.12.08. 19:16:21

- Enrique embere
- Ismeri a bajnokságot (mostanában ez fontos dolog a csapatnál hogy a Ligából igazolunk)
- Élete formájában van
- Ismeri a csapatot anno Guardiola else akarta adni

A baloldalon az igazi, de szerintem a jobboson is ellene. De még így is tudnánk pihentetni Neymart, vagy Suarezt ha a brazil bemenne a helyére. Vételárnak én 18 milliót olvastam ami szerintem nem sok a mai árakat elnézve.

Mondjuk én a legutóbb azt olvastam, hogy télen nem is igazolhatunk, de ha mégis akkor se akármennyiért szóval még várjunk szerintem.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.12.08. 19:13:01

En ugy emlekszem Pato nem jatszik midnenhol. Nalam is egyertelmuen Nolito a nyero, de o is draga igy valami kolcson meg jo is lehetne. En a brazilban egyaltaln nem hiszek, de egy kolcsonnel nem lehet melleloni. Szerintem jo opciokat keresgel a klub, kolcson szerzodesek egy jo iranyvonal. Vagy valami olcso megoldas, a lnyeg hogy ar/ertek aranyban feleljunk meg. Nem a nevek szamitanak.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2015.12.08. 19:04:35

Chino írta:Habár nem tudom az utóbbi időben hogyan teljesít, de alapjában véve nagyon jó játékos.
Nyilván nem fedi ez le a teljesítményét, de itt egy friss videó róla, rengeteg gólja van benne. Önbizalma visszatért úgy látszik, sérült se volt már jó ideje hosszútávon - gondolom Milannál anno valamit igen elcsesztek nála, aztán ki lett "javítva". Számai is elég rendben vannak, és olvastam olyat már róla - valami külföldi cikk -, hogy ismét csúcsformában játszik.

Szerintem is egy jó opció lenne, az a jó benne, mint Lavezziben, mindenhol tud játszani elől. De Lucho elméletileg nem tart rá igényt emlékeim szerint, szóval csak képzelgés marad ez a dolog. Pedig nem elvetendő ötlet szerintem.
Nero. írta:Minden Nolito mellett szól.
Szerintem ő a jobboldalon visszaesne a saját csúcsformájához képest, ami nem előny, de aztán lehet tévedek. Plusz az ára nem mellette szól, az meg a vezetőségnek elég fontos..
Chino írta:Viszont azon is el lehetne gondolkodni, ha mondjuk Munir egy spanyol középcsapatban játszana nem ő lenne-e az első számú célpont. Mert könnyen lehet, hogy rendszeres játéklehetősséggel elég jó teljesítményre lehetne képes egy gyengébb csapatban.
Ezzel meg egyetértek, csak ez fikció ugye, mert itt nem fog rendszeres lehetőséget kapni középen úgyse - legalábbis remélem nem sérül le Luis.
Nero.
Llegenda del Barça

2015.12.08. 19:00:47

Minden Nolito mellett szól. Nem is értem a többi nevet. Ha meg nem ő akkor ezerszer inkább Deulofeu mint ezek a noname jatekosok. Kuyt, Pato persze...
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
zola8787
Director del Fútbol

2015.12.08. 18:52:40

Messias2 írta:Sao Paulo (on loan from Corinthians) forward Pato (26) has been offered to Barcelona. His loan at Sao Paulo ends this month. [md]

Reménykedhetnek a Pato fanok. Én ugyanakkora marhaságnak tartanám a leigazolását,mint az eddig felmerült nevek. :D
Kölcsönben szerintem okés, hasonlóan, mint a Real-ban volt Csikárító.
Chino
Llegenda del Barça

2015.12.08. 17:41:08

Messias2 írta:Sao Paulo (on loan from Corinthians) forward Pato (26) has been offered to Barcelona. His loan at Sao Paulo ends this month. [md]

Reménykedhetnek a Pato fanok. Én ugyanakkora marhaságnak tartanám a leigazolását,mint az eddig felmerült nevek. :D
Én speciel nem. Habár nem tudom az utóbbi időben hogyan teljesít, de alapjában véve nagyon jó játékos. Itt csak két kérdés merül fel. Mennyi lenne a gázsija és mennyire bírná a padot. Az eddig felmerült nevek közül szerintem Nolito után ő lehetne a legjobb megoldás.
Azért Európában már bizonyított, viszont nem tudni a sérülése mennyire van még hatással rá. Ha hozni akarunk valakit akkor 100X inkább ő, mint ilyen Zaza-félék.

Viszont azon is el lehetne gondolkodni, ha mondjuk Munir egy spanyol középcsapatban játszana nem ő lenne-e az első számú célpont. Mert könnyen lehet, hogy rendszeres játéklehetősséggel elég jó teljesítményre lehetne képes egy gyengébb csapatban.
Forca Barca!!!!
Messias2
Director del Fútbol

2015.12.08. 17:23:32

Sao Paulo (on loan from Corinthians) forward Pato (26) has been offered to Barcelona. His loan at Sao Paulo ends this month. [md]

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Chino
Llegenda del Barça

2015.12.07. 19:56:09

Messias2 írta:Luis Enrique wants a centre forward in January. Simone Zaza (Juventus, 24) and Manolo Gabbiadini (Napoli, 24) among loan options. [sport]

Újabb klasszisok a láthatáron. :lol:
Az előbbi a Napoliban annyit játszik kb. mint Munir/Sandro nálunk, plusz ha jól tudom sérült is. Sokkal beljebb nem nagyon lennénk vele. Zazáról az egyik Juvés haverom annyit mondott, hogy iszonyat statikus, tipikus center, mást nem lehet vele játszatni. Plusz ő is inkább kiegészítőember ott.

Ugyanott tartanánk mindkettővel, mint Munirral, sőt inkább hátrébb.

Ha már mindenáron jönne valaki, akkor jöjjön inkább Nolito, ő legalább tud mindkét szélen játszani, ami inkább kellene nekünk. A legfontosabb Neymar pótlása lenne, de a spanyollal mindhárom támadót lehetne minőségileg rotálni. Ő is szívesen jönne, nem zavarná igazán a pad, a beilleszkedéssel sem lenne gondja. Gondolom Lucho is bátrabban rotálná az MSN-t. Nyilván egy kicsit drágább, de a ban-nak hála nem voltak nagy igazolásaink és nyárra sem tervezünk szerintem robbantást.

De a Lavezzi-féle megoldás sem elvetélt ötlet.
A kölcsönt azért nem tartom igazán jó ötletnek, mert olyan játékost aki mondjuk Munirnál annyival jobb lenne nem tudom hogy találnánk-e.
Forca Barca!!!!
Alfa
Entrenador del Barça

2015.12.07. 19:21:17

Messias2 írta:Luis Enrique wants a centre forward in January. Simone Zaza (Juventus, 24) and Manolo Gabbiadini (Napoli, 24) among loan options. [sport]

Egyáltalán nem lenne hülyeség kölcsönvenni egy jó csatárt . Olcsón lehetne megszerezni (ha nívósabb embert akarunk akkor azért egy-két millát fizetni kell ) plusz állni kell a fizuját és ennyi az ami a kiadás része lenne. Plusz ha nem jönne be akkor könnyeden vissza lehet küldeni. Számunkra előnyös lenne egy ilyen transzfer (elsősorban nem az általad említett két névre gondolok ).
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Messias2
Director del Fútbol

2015.12.07. 19:08:18

Luis Enrique wants a centre forward in January. Simone Zaza (Juventus, 24) and Manolo Gabbiadini (Napoli, 24) among loan options. [sport]

palesz77

2015.12.07. 19:05:03

Kozeppalyan a tamadobb reszlegre lesz: Ini, Arda, Rakitic, Rafinha, SR, Denis es Halilovic? Sok ertelme lenne..
Alfa
Entrenador del Barça

2015.12.07. 18:53:43

ab1daL írta:Barcelona plan to use the option to buy back Villarreal player Denis Suarez (21) for 3M at the end of this season. [sport]
Nagyon jó kis játékos , de Sergi berobbanásával nem igazán látom a helyét a csapatban. Esetleg majd Rafinha ellen lesz esélye aki nagy valószínűséggel nem lesz túl jó formában közel 1 évnyi kényszerpihenő után.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
ab1daL
Director del Fútbol

2015.12.07. 18:45:58

Barcelona plan to use the option to buy back Villarreal player Denis Suarez (21) for 3M at the end of this season. [sport]
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Messias2
Director del Fútbol

2015.12.07. 17:44:22

Barcelona want to sign a forward on loan in January. They have made enquiries about Salzburg player Jonathan Soriano (30). [md]

Semmi értelme nem lenne, de valszeg szerencsére hápog. :D
Chino
Llegenda del Barça

2015.12.02. 15:50:35

Zozzy 5 írta:Tielemanst láttam párszor játszani, ő nagy spíler lesz, vele jól járnánk. Még a tavalyi szezonból van meg egy meccse, amikor asszem 17 évesen oktatta a Dortmundot BL meccsen. Thiagora emlékeztet leginkább.
Más kérdés, hogy fullon leszünk most a középpályán egy ideig...
Tielemans tényleg jó kis játékos, a Spurs meg a Monaco ellen láttam játszani. Elég technikás, jól lát a pályán, mindkét oldalon bevethető és nem csak támadni tud. Egyre pengésebb játékosok jönnek a belgáktól. Kérdés, hogy itt képes lenne-e alkotni. Azért van nekünk fiatalok között egy SR-ünk, Rafinhank és Halilovicunk, még ha a belga fiatalabb is. A felnőtt csapathoz még kevés, a B-be pedig nem biztos eljönne (mondjuk elférne oda is az erősítés). Esetleg elhozni és kölcsönbe adni, utána pedig meglátjuk.

Bernardeschi is elég tehetséges, de azon a posztpon is bőven megvagyunk.
Forca Barca!!!!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2015.12.02. 14:02:51

Tielemanst láttam párszor játszani, ő nagy spíler lesz, vele jól járnánk. Még a tavalyi szezonból van meg egy meccse, amikor asszem 17 évesen oktatta a Dortmundot BL meccsen. Thiagora emlékeztet leginkább.
Más kérdés, hogy fullon leszünk most a középpályán egy ideig...
TripleH
Entrenador del Barça

2015.12.02. 13:56:39

Egyébként ebből a pakkból 4 játékos van akinek örülnék csak nem tudom mit kezdenénk még 2 "tanuló" kp-sal. :D A 2 középső védő még oké is. :D
Válasz küldése