Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk Sandro és Munir nem tudom miért Enrique sara... Ő foggal-körömmel ragaszkodott Pedróhoz, de nem tudta marasztalni, igazolni pedig nem lehetett a ban miatt. Neymar sérült, nem volt más opciónk a csatársorba, max Sergi Robertót lehetett volna betenni, mint a Real ellen, de abszolút nem ezen múlott, hogy elflegmázták a meccset az utolsó fél órában.Yokozuna írta:Mi köze ennek a meccsnek Matyihoz? LE az edző! Kinek kell ez a Munir Sandro páros? Miért játszanak ezek? Ez az ő felelőssége. Lenulláztuk a Reál elleni meccset, most minden kezdődhet elölről.
Mindenesetre megtarthatta volna a Valencia elleni szokását, hogy nem cserél.
Igazad van. Ez csak az első felindulás volt. Akartam is javítani, hogy nem az ő hibája, hisz LE rakta be. Hihetetlen, hogy nem érezték a veszélyt. De hát mit várunk, ha 4-0-ról is képesek voltunk X-elni...Yokozuna írta:Mi köze ennek a meccsnek Matyihoz? LE az edző! Kinek kell ez a Munir Sandro páros? Miért játszanak ezek? Ez az ő felelőssége. Lenulláztuk a Reál elleni meccset, most minden kezdődhet elölről.Vakmacska írta:Matyi.... ennyi...
És még Gumbaut szidjátok a lassúsága miatt. Ez a lajhár a 2. gólnál csak a középkezdésre ért vissza
Mindenesetre megtarthatta volna a Valencia elleni szokását, hogy nem cserél.
Mi köze ennek a meccsnek Matyihoz? LE az edző! Kinek kell ez a Munir Sandro páros? Miért játszanak ezek? Ez az ő felelőssége. Lenulláztuk a Reál elleni meccset, most minden kezdődhet elölről.Vakmacska írta:Matyi.... ennyi...
És még Gumbaut szidjátok a lassúsága miatt. Ez a lajhár a 2. gólnál csak a középkezdésre ért vissza
Remélem ezt megteszi most, és tart egy kis beszélgetést a fiúkkal.senkialfonz40 írta:Nem tudom, hogy az elbízzák magukat azt jelenti-e, hogy lötyögés van, álldogálás, lélektelen játék, de Lucho nem tudja egyszer lecseszni őket úgy tisztességesen!?Rinku írta:Bízok a holnapi meccsben, hogy a Madrid sem tud nyerni. Ha ők nem nyernek, akkor nincs baj. Az AtMa nem fogja bírni a végéig. Állandóan ilyen szánalmas 1:0-l húznak be mindent, előbb-utóbb ott is elfogy a puskapor.
Megnéztem az első félidőt, már tudtam, hogy nem fog nyerni a csapat. Csak rossz szokásom, hogy 90%-ig pontosat mondok, minek jártassam a számat. De be is jött. Ennyire hihetetlenül ötlettelen és töketlenkedős játékot... Mi a franc van ezekkel? De tényleg? Mi változott a Róma meccs óta? Egy büdös nagy semmi. Még azt sem látom, hogy elbíznék magukat, egyszerűen gyenge a csapat megint. Nevetséges, fel tudnék robbanni, hogy 3 ilyen csodás hét után hogy lehetnek ilyen béna nyomorultak...
Én szégyellném magam ilyen játékért, nem tudnék a szurkolók szemébe nézni, mert ez egy nagy nulla volt, méltatlan a klubhoz.
Mestallaban egy x nálam belefér, mint ahogy a tét nélküli utolsó BL csoportmeccsen, na de ez a mai meccs ez kiverte a biztosítékot. A csapat hozzáállása és Lucho csoda cseréje...Stalkyard írta:Semmi baj, belefér, ahogy a múltkori x is, ugye?
Végülis, ez nem az a bajnokság, ahol két pontokon szokott múlni a bajnoki cím.