Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha így nézzük, akkor már arányaiban el is léptünk.Bob_Marley írta: Persze, de nekünk eggyel kevesebb meccsünk van. Így értettem hogy ha pontokban nem is feltétlenül, de arányaiban elléphetünk.
Persze, de nekünk eggyel kevesebb meccsünk van. Így értettem hogy ha pontokban nem is feltétlenül, de arányaiban elléphetünk.Messias2 írta:Nem csak mi játszunk, hanem forduló lesz.Bob_Marley írta: Így viszont egy Betis elleni győzelemmel eltudunk lépni három ponttal tőlük és meseszépen zárhatjuk az évet.
Nem csak mi játszunk, hanem forduló lesz.Bob_Marley írta: Így viszont egy Betis elleni győzelemmel eltudunk lépni három ponttal tőlük és meseszépen zárhatjuk az évet.
Ne is mondd, akkora gólt vert mint az állat.Bob_Marley írta:És hát Grízestészta meg nem nagyon viccel. Csak tartson ki a lendülete az EB-re is, akkor a francnak sem fog Benzema hiányozni.
Szerintem sincs már neki hely itt a kp-n. Ráadásul ha választanom kéne közte és Halilovic között, egyértelműen a horvátot hoznám vissza.TripleH írta:Denis Suarez elég ügyes ma is, én nem bánnám, ha rá érvényesítve lenne a visszavásárlási opció.
Itt arra gondoltam, hogy jegelve van, ha kell ha nem.MessiNeymarSuarez írta:
Azért nem szabad leírni Cheryshev-et sem, szép gólt akasztott a Cádiz ellen, hátmég ha játszhatott is volna....![]()
Azért nem szabad leírni Cheryshev-et sem, szép gólt akasztott a Cádiz ellen, hátmég ha játszhatott is volna....TripleH írta:Mondjuk ne felejtsük el, hogy a Villarealban, Cheryshev is jól tolta, azt látjuk mi van most vele.palesz77 írta: Tenyleg ugyes, de egyszeruen nem tudom hova johetne. Ha Halilovicot nem hozzuk vissza, es Samper se jon fel, akkor is meglennenk mar letszamban Ardaval, hat meg igy.. Pedig tenyleg nem ugyetlen a srac.
Mondjuk ne felejtsük el, hogy a Villarealban, Cheryshev is jól tolta, azt látjuk mi van most vele.palesz77 írta: Tenyleg ugyes, de egyszeruen nem tudom hova johetne. Ha Halilovicot nem hozzuk vissza, es Samper se jon fel, akkor is meglennenk mar letszamban Ardaval, hat meg igy.. Pedig tenyleg nem ugyetlen a srac.
Tenyleg ugyes, de egyszeruen nem tudom hova johetne. Ha Halilovicot nem hozzuk vissza, es Samper se jon fel, akkor is meglennenk mar letszamban Ardaval, hat meg igy.. Pedig tenyleg nem ugyetlen a srac.TripleH írta:Denis Suarez elég ügyes ma is, én nem bánnám, ha rá érvényesítve lenne a visszavásárlási opció.