Állat a sorozat naon, a film is kira

Énszerintem is ez az a távol-keleti mese,Charlie írta:Másik legütősebb mese,ami külön topikot is érdemelne az a Dragonball!Igen jó volt,kár hogy beszüntették,pedig anno még aláírást is gyűjtöttek hogy újrainduljon,én persze aláírtam,nem volt olyan rész amelyet ne láttam volna.
C.
szerintem az borzalmas volt! pfúúúú
az összes távol keleti elég [auto_cenzúra]!
A magyarok a legjobbak!
mondjuk pityke őrmester!
Na találós kérdés, hogy hívták a kutyáját?
szerintem az borzalmas volt! pfúúúúCharlie írta:Másik legütősebb mese,ami külön topikot is érdemelne az a Dragonball!Igen jó volt,kár hogy beszüntették,pedig anno még aláírást is gyűjtöttek hogy újrainduljon,én persze aláírtam,nem volt olyan rész amelyet ne láttam volna.
C.
Lehetséges, nem tudom, már nagyon régen voltCharlie írta:Pilfer írta:Pont ilyen régi mesékről beszélgettünk az egyik ZH előtt![]()
és szóba került a Zsebpiszok...
csak azt nem tudtuk, hogy "hova tegyük"
![]()
még a mese dallamára is emlékeztünk, de magára a mesére nem
![]()
Tudja vki, hogy melyik mese volt ez?
![]()
![]()
Véletlenül nem az volt amikor egy tengeralattjáróval mászkáltak benne különböző világokból világokba,miközben kalózok üldözték őket + hasonló bonyodalmak!Lehet hogy nagyon tévedek![]()
C.
Pilfer írta:Pont ilyen régi mesékről beszélgettünk az egyik ZH előtt![]()
és szóba került a Zsebpiszok...
csak azt nem tudtuk, hogy "hova tegyük"
![]()
még a mese dallamára is emlékeztünk, de magára a mesére nem
![]()
Tudja vki, hogy melyik mese volt ez?
![]()
![]()
tényleg!redlions írta:A rímhányó Romhányi! Ahogy Dr. Bubót és még pár rímeset!tom314 írta: Azt tudom hogy a micimackót Karinthy fordította! A flinstonest ki?
Pedig megérdemelné, hogy ismert legyen!jokedvu írta:Sztem Mézga család még az ami nagyon jó mese,
de magyar és talán nem olyan ismert világszerte.
T&J-t szinte mindenki ismeri.
A Mezga-család szerintem is jobb csak a T&J egy olyan klasszikussa valt rajzfilm hogy szerintem az unokam is nezni fogja (bar lehet hogy a Mézga családot isredlions írta:Szerintem a Mézga-család sztoriai jobbak!Charlie írta:Tom&Jerry?A legnagyobb rajzfilm ami valaha készültIgen jó,nem sok olyan rész volt amit nem láttam volna,én mindig a macseknak szurkoltam,az egér olyan kis...
A legeslegjobb mese
![]()
![]()
Annyi jó magyar rajzfilm, rajzfilmsorozat van! Jobbak, mint a T&J!