Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt kétlem, pont nemrég nyilatkozta, hogy lehet nem megy onnan el soha. Ez nyilván nem készpénz, de várható volt Pep távozása, emiatt nem hinném, hogy teljesen megváltozna a véleménye.roby122 írta:Thiago-ra leszek kíváncsi, hogy követi ismét Peppet?!
Van aki igen, van aki nem..zalazs88 írta:Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek a bayern szurkolók meg voltak elégedve pep munkájával? Mert én amennyit látok, hallok az elég vegyes.
Köszi a választ
nem, utalják mint állat. nem tetszik nekik a spanyol foci, meg az, hogy meccsenként 5 gólokat rúgtak mindenkinek. idióta egy népség.zalazs88 írta:Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek a bayern szurkolók meg voltak elégedve pep munkájával? Mert én amennyit látok, hallok az elég vegyes.
Köszi a választ
Lesz még ebből " Benitez a Bayernbe tart" cikk isBob_Marley írta:Edzőkeringő on.Ancelotti-Guardiola-Mourinho hol köt ki? Az is lehet Mourinho vissza Madrid-Pep Chelsea-Ancelotti Bayern. Szépen leosztják a lapokat.
És év végén fogja váltani Pepet, vagy most télen? (Utóbbira nem sok esélyt látok, de gondoltam megkérdezem.soadroli írta:Ancelotti váltja Guardiolat, elvileg jövőhéten jelentik be.
zola8787 írta:https://www.youtube.com/watch?v=o4RlVe2xp6g
Dárdai féle Hertha szurkolás. Az ilyenek miatt mindig a német szurkolók lesznek az elsők.
Ez nálam Puskás-díj esélyes.kanty írta:Kis gól is gól:
https://www.youtube.com/watch?v=sTNtmbRM2QE" target="_blank
Jó kis játékos bizony, és közel sem a befejezéshez ért! A robbanékonysága és gyorsasága miatt nekem kicsit Eto´o-s.palesz77 írta:Dortmund csúnyább fajta gólokat lőtt az első félidőben..Első és harmadik góljuk gyönyörű volt, pazar akció volt mindegyik. Aubameyang meg 10 meccsen 11 gólos ha jól látom, komoly formában tolja, pedig már tavaly is jó éve volt. Surranópályán szép lassan top csatárrá növi ki magát. szerk.: Eddig a szezonban 17 meccsen 18 gól. Egész szezon alatt sem olyan szégyen az a 18 gól, aztán még csak október vége van..
Ki is kaptak. A Gladbach meg a botrányos kezdés után szépen feljött, szegény Paliékat is jól megtömték, most meg elvették Pepék veretlenségét.Érik egy hatalmas meglepetés ma a Bundesligában.
Eddig óriási zakót próbálgat a Bayern. 3:0. Kíváncsi vagyok bírja-e a 'Gladbach végig.
De az elmúlt két szezonban a Bayern nem igazán volt toppon, többek között Pep reformjainak köszönhetően, és Dortmund meg alaposan visszaesett. Igaz, hogy Bayern simán esett ki a Real ellen, majd ellenünk, de pl. 2014-ben a Dortmund simán üthette volna a Madridot, kihagytak vagy fél tucat ziccert a visszavágón. Idén meg a Schalke ellen kellett imátkozniuk a végén.Bob_Marley írta:Rendben hogy nem teljesen releváns, amit írok mert nem nézek Budesliga meccseket múltkor leírtam miért, de nehogy már kihozzuk, hogy egy szinten van a Ligával.Nem csak a RM-Barca hanem az összes többi spanyol csapat szénné játssza Európát. EL-t nyernek folyamat, ott annak mindenhol. Mönchengladbach hol van egy szinten pl egy Sevilla-val és úgy hogy a Sevilla is gyenge most a bajnokságban, vagy legalábbis gyengén kezdtek. Szerintem a spanyol erősebb, elfogult vagyok ez is benne lehet, de az eredmények is azt mutatják, hogy a spanyol csapatok ott vannak a nemzetköz kupákban.