Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annyira tudtam, hogy előbb utóbb megjelensz elrontani a mókát. Ez egy fórum, ami arra van, hogy beszélgessünk. Fogadd el, hogy mások számára fikció is lehet tanulságos, építő jellegű. Ha számodra nem az, ne olvasd. Mint láthatod, mások írtak is és mégsem alakult ki semmi probléma. Sőt, ha nem lehetne ilyenről beszélni, akkor sosem hallottam volna Zola8787-től a "MASINA"-t.Bob_Marley írta:Fikció az egész téma, nagyon nem tartom idevalónak. Ezekből lesznek a fantasy elméletek, amiket ráadásul tilt a fórumszabályzat ha elmérgesedik.
Ennek tényleg sok értelme lenne.recrea írta:Handanovic, ha TS tényleg ugrik.
Pedig a két szélről megindulván Andrés Iniestával és Ardával kiegészülne az MSN és létrejönne a tökéletes gépezet, a MASINA!Messias2 írta:Nyilván komolyan gondoltam.MR. TROMORT777 írta: ééés vártam, hogy ki dobja be Ibrát.
Nyilván komolyan gondoltam.MR. TROMORT777 írta: ééés vártam, hogy ki dobja be Ibrát.
Úgyan azt gondolom róla is mint amit Gourcuff-ról írtál. Régebben nagy ígéret volt és zseniális dolgokra volt képes. Aztán valahogy mégsem tudta megugrani a PL szintjét. Most viszont megint nagyon jól megy neki. Lehet csak a francia bajnokság ennyivel játékosabb és azért tűnnek jobbnak az ilyen játékosok.palesz77 írta:Ben Afa jöhet cserecsatárnak
- His agent is former FCB Futsal player, Vitor Leal. Close friend of Ronaldinho, he was crucial in Ronnie's signing for Fluminense a while back.roby122 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ofb&utm_me ... mpaign=fut
Itt egy újabb Gerson.
roby122 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ofb&utm_me ... mpaign=fut
Itt egy újabb Gerson.
Remélem és kívánom is neki, hogy ne legyen olyan sérülékeny, mint régen, de ez a példa nem tükröz semmit. Brazíliában teljesen más az intenzitás, a terhelés és a védők se feltétlenül olyan felfogásban lépnek pályára, mint az európai top ligákban...MR. TROMORT777 írta:Mióta visszatért Brazíliába egyszer volt sérült és akkor is csak egy meccset kellett kihagynia.nzxtpo írta: Patoval meg az a baj, hogy lehet hogy többet érne, mint Munir vagy Sandro, de ha lesérül 1-2 hónapokra akkor nem tudod becserélni...
Mióta visszatért Brazíliába egyszer volt sérült és akkor is csak egy meccset kellett kihagynia.nzxtpo írta: Patoval meg az a baj, hogy lehet hogy többet érne, mint Munir vagy Sandro, de ha lesérül 1-2 hónapokra akkor nem tudod becserélni...
Az utóbbi másfél-két szezonban nem annyira meggyőző, anno ebben a hanyatló Milanban ő volt kb. az egyedüli aki értelmes teljesítményt nyújtott, klasszis jhv-nek predesztinálták, de a sérülések az ő karrierjét is megtörték, az más kérdés, hogy egy új és jobb közegben hogy teljesítene.Chino írta:Én is kiváló játékosnak tartom Pogba-t, többféle variáció is lehetne vele a kp-n, de ebbe a rendszerbe nem tudom mennyire lehetne integrálni. A bal oldalra nem elég mozgékony és főleg lassú, Rakitic helyén pedig pont az erősségeit ölnénk ki belőle szerintem. Sokan defenzívebb játékosnak tartják, mert egy magas, erőteljes fekete játékos, de ő inkább támadó felfogású. Messi és Alves mellé öngyilkosság. Még így is sokszor elmennek ott hiába gürüzik annyit a horvát. Nem néztem ilyenről statisztikát, de szerintem a meccseink többségén Rakitic futja e legtöbbet. Ahhoz pedig, hogy egy Vieira 2.0-nak kiáltsuk ki, max. az alapjai miatt lehet. Távol áll még attól a szinttől.
Patonak én nagyon örülnék. Ő tényleg minőségi csere lenne, sokkal bátrabban lehetne rotálni. Most ha rosszul játszik Neymar akkor sem éri meg lecserélni, mert még egy 20%-os Neymar is többet ér a variációknál. Egy Patoval már nem így lenne. Sérülésnél sem kellene kétségbe esni és pihentetni is lehetne. 15 milláért ajándék.
De Sciglio-t már korábban is szívesen láttam volna itt. Neem a kifejezett olasz focit képviseli. Alvesre szó nélkül cserélném. (bár ezt sok mindenkiről el lehetne mondani) Az egy gond vele, hogy elég sérülékeny.