Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem porszem, hanem csavar.Bob_Marley írta: mert egy porszem a gépezetben.
Pedro tökéletes példa, főleg hogy én pl nagyon szerettem, de el kellett engedni (még ha ő nem is feltétlen ment volna), mert ez volt a csapatérdek.hajnesz írta:Azért nem egy átlagos focicsapatról beszélünk,hanem egy 5 kupás csapatról. Itt nem kéne, hogy legyen egyéni érdek, csak csapat(persze itt is vannak egyenlőbbek az egyenlőknél). Őt hozták előbb? Az szerintem rajta kivül senkit sem érdekel a csapaton belül. Annak kell játszania, aki jelenleg többet segíthet a trófeák elnyerésével. Vagy mit szólt volna Pedro? 6 kupás szezont zárt, minden sorozatban gólt lőtt, megérdemelt helye volt a kezdőben, erre hoznak elébe embereket. Elégedetlen volt? Igen. Elment? Igen.A csapat megérzi a hiányát? Nem. Mindenki pótolható, nincs egyéni érdek, csak csapat.
Ki mondta, hogy 3-4 évet padoznia kell? Vagy ha en bloc értetted akkor igen, mert másodikban járunk, de kapusnál a 23 éves kor az aztán tényleg csecsemő. Vannak persze példák Courtois, De Gea stb, akik védenek. Ő is védhetne, de jelenleg ebbe a csapatba az ő fiatalos és olykor szeleburdi lendülete, nem beleillő. És még tanulnia kell, hogy egyértelműen első számú legyen.S.Agüero írta:Most komolyan azt várjátok egy 23 éves kapustól, - aki azért jött ide, hogy védjen, és úgy is volt, hogy kezdő lesz - hogy padozzon 3-4 évet?Nem elüldözi akarom, mert tehetséges kapus, de vagy megszoksz vagy megszöksz. Semmi nem kéne tőle csak türelem, ha erre nem képes akkor viszont hátráltató tényező.
Érthető, hogy ez neki se tetszik.
Most komolyan azt várjátok egy 23 éves kapustól, - aki azért jött ide, hogy védjen, és úgy is volt, hogy kezdő lesz - hogy padozzon 3-4 évet?Nem elüldözi akarom, mert tehetséges kapus, de vagy megszoksz vagy megszöksz. Semmi nem kéne tőle csak türelem, ha erre nem képes akkor viszont hátráltató tényező.
Ember, de mindenki pótolható. Lejjebb jól megfogalmazta Nero, zakatol a gép aki nem képes beállni a sorba az menjen. Egy ember elégedetlen, maradék 30 nem és működik a dolog, akkor a kétes elemre nincs szükség, ez ilyen egyszerű.kanty írta:Néha azért nem ártana elfelejteni, hogy emberekről van szó, és lelkizésre is kell idő.Bob_Marley írta: Lelkizésre nincs idő, minden másra igen.
Én nem igazán vagyok a kölcsön híve, de az is igaz, hogy nagy valószínűséggel a német elégedetlen. Viszont jelenleg Bravo kezdőposztja megkérdőjelezhetetlen.
Ter Stegent előbb hozták, LE meg ezt tudva kérte Bravot. Tudta, hogy milyen problémát vesz a nyakába. Valahogy eddig megoldotta, de Ter Stegen is joggal elégedetlen. Ha lenne garancia, hogy még pl. 5 évig LE az edző, a bajnokság végén lehetne megoldást találni. De nincs garancia és a vezetőség joggal nem meri bevállalni, hogy egy ilyen képességű kapust elenged. Bő 10 évig őt emlegetnék bezzeg kezdetű mondatokkal, ha máshol befut.Bob_Marley írta:Lejjebb valaki tökéletesen leírta, hogy egyáltalán nincs elfelejtve és kap lehetőséget pedig kapus és tényleg ülhetne egész szezonban, de próbáljuk beépíteni. Ennél többet ilyen korban ilyen teljesítményű kapus mögött nem lehet elvárni. Én arra reagáltam, hogy "Szerencsétlen, évről évre az lesz, hogy majd jövőre ő lesz a kezdő..." Folyamatos pátyolgatás, erre utalt szerintem veb szólása, hogy a kör elejére.
Kölcsönlehet adni az jó megoldás, de Bravo konkrétan az idei év legjobb kapusa volt (nálam) és maximálisan megérdemel minden bizadalmat. A németnek meg türelmesen kell várni, kapusposzton csecsemőkorban van. Sőt ha már konkurencia, akkor pont hogy adott esetben Bravonak kellene védenie minden meccsen, de helyesen a németnek adunk lehetőséget, de teljesítményt figyelembe véve a chilei sokkal jobb kapus jelenleg.
Milyen fejeket vágott? Hát elég fanyar képet Vasárnap.
Néha azért nem ártana elfelejteni, hogy emberekről van szó, és lelkizésre is kell idő.Bob_Marley írta: Lelkizésre nincs idő, minden másra igen.
Én arra a meccsére emlékszem, mikor az első csapatban tolta (kupában, nem tudom ki ellen). Ott elég érdekes dolgokat csinált. Ráadásul az előszezonban is voltak bakijai, bár az annyira nem mérvadó, én azt néztem ki, hogy a beadásoknál nem éppen tudja, hogy mit kellene csinálni. (b meccseket nem nézek, elhiszem neked, ha ott bravúrokat hajt végrepalesz77 írta:Annyira azért nem gáz Masip, B-ben olyan bravúrjai voltak néha, amiket Bravo is megirigyelne.hajnesz írta: Csak az a baj ezzel, hogy a 3.számú kapusunk elég ügyetlen, ha Bravoval lenne valami, én mondjuk félnék,nem is kicsit...
Amúgy én is a kölcsön támogatója vagyok jelenleg, remélem a klub is ebben gondolkozik.
Annyira azért nem gáz Masip, B-ben olyan bravúrjai voltak néha, amiket Bravo is megirigyelne.hajnesz írta: Csak az a baj ezzel, hogy a 3.számú kapusunk elég ügyetlen, ha Bravoval lenne valami, én mondjuk félnék,nem is kicsit...
Akkor viszont egyezek veledS.Agüero írta:Én nem is mondtam, hogy a kezdőben a helye, csak sajnálom a szitu miatt, ez a mostani helyzet senkinek sem jó.hajnesz írta:Idén játszott is a bajnokságban (Nem Lucho, a sors adta meg neki a lehetőséget),de a teljesítménye nem Téged erősít, hogy ott a kezdőben a helye.
Én nem is mondtam, hogy a kezdőben a helye, csak sajnálom a szitu miatt, ez a mostani helyzet senkinek sem jó.hajnesz írta:Idén játszott is a bajnokságban (Nem Lucho, a sors adta meg neki a lehetőséget),de a teljesítménye nem Téged erősít, hogy ott a kezdőben a helye.
Tavaly nem sok hibára emlékszem tőle a BL-ben.Azt meg ne mondja nekem senki, hogy ha lehozna egy hibátlan, bakimentes (nagyon kevés baki) szezont,akkor Lucho nem gondolkozna el azon, hogy mondjuk helyet cseréljenek...
De EGYELŐRE ilyenre nem képes, s marad a parttalan vita, hogy ő fiatal. Komolyan, más indok van, hogy miért védene ő jelenleg?
Úgy értem, hogy az idő neki dolgozik és ha kellően bizonyít akkor semelyik edző sem fogja a rosszabb kapusát játszatni. Jelenleg Bravo jobb kapus, adottságai alapján nem is, de az elmúlt 2 évben az az ember élete formájában van és túlszárnyalja önmagát. MAtS előtt ott a léc, ugorja meg és legyen jobb. Azért a BL+kupa kombó elég meccset biztosít ahhoz, hogy bizonyíthasson.S.Agüero írta: Miért, ő dönti el, ki lesz a kapus? Szerintem pont ez az, hogy nincs a kezében a sorsa, ha jól véd, ha nem, a BL+kupa marad neki.
Akkor a kezében volt a dologS.Agüero írta:Miért, ő dönti el, ki lesz a kapus? Szerintem pont ez az, hogy nincs a kezében a sorsa, ha jól véd, ha nem, a BL+kupa marad neki.Nem gondolnám, hogy bármilyen probléma lenne. Persze, MAtS biztos elégedetlen valamilyen szinten, de a kezében van a sorsa és az idő is neki játszik.
Azért védte végig tavaly a Blt, mert LE-nek Bravo az embere.Kovbal88 írta: Persze fordított esettben Bravo is biztos szó nélkül tűrné a dolgot. Kár itt mellé beszélni, LE nek Bravo az embere ennyi. Végülis jól véd, minden nem lehet tökéletes. Ez van.
Miért, ő dönti el, ki lesz a kapus? Szerintem pont ez az, hogy nincs a kezében a sorsa, ha jól véd, ha nem, a BL+kupa marad neki.Nem gondolnám, hogy bármilyen probléma lenne. Persze, MAtS biztos elégedetlen valamilyen szinten, de a kezében van a sorsa és az idő is neki játszik.
Persze fordított esettben Bravo is biztos szó nélkül tűrné a dolgot. Kár itt mellé beszélni, LE nek Bravo az embere ennyi. Végülis jól véd, minden nem lehet tökéletes. Ez van.Nero. írta:Na állítólag Enrique megunta a rotálást és ezentúl minden sorozatban Bravo fog védeni. Hogy ez mennyire igaz, az majd az első kupameccsen kiderül, mindenesetre simán eltudom képzelni hogy Ter Stegen elkezdett reklamálni az öregnél, hogy ő többet akar játszani vagy eligazol, Lucho meg pont annyira vevő az ilyen típusú gyerekekre mint Guardiola.
Sajnálnám a dolgot mert tényleg nagy tehetség, lábmunkája a világon a legjobb és óriási bravúrokra képes, de ennél a brigádnál a legfontosabb most a csapategység, aki meg nem tud beállni a sorba annak mennie kell nagyon hamar.
Erről van valami forrás?Nero. írta:Na állítólag Enrique megunta a rotálást és ezentúl minden sorozatban Bravo fog védeni. Hogy ez mennyire igaz, az majd az első kupameccsen kiderül, mindenesetre simán eltudom képzelni hogy Ter Stegen elkezdett reklamálni az öregnél, hogy ő többet akar játszani vagy eligazol, Lucho meg pont annyira vevő az ilyen típusú gyerekekre mint Guardiola.
Sajnálnám a dolgot mert tényleg nagy tehetség, lábmunkája a világon a legjobb és óriási bravúrokra képes, de ennél a brigádnál a legfontosabb most a csapategység, aki meg nem tud beállni a sorba annak mennie kell nagyon hamar.
így van. sőt, még lehet bundesliga 4. hely, meg egy német kupa nyolcaddöntő is!Kovbal88 írta:A helyében biztosan elmennék. a mögenben is meglett volna idén a bl neki... plusz még 34 bajnoki