Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó, akkor én leszek az új orvosredlions írta:Akkor rúgjuk ki az orvosi stábot, mert nem képesek elfégezni a feladatukat...eszter21 írta:Attól még valószínűleg elfáradtak így év végére. Én is sok gyümölcsüt eszek egyébként, és mégis utolsó héten nagyon fáradt voltam...
Akkor rúgjuk ki az orvosi stábot, mert nem képesek elfégezni a feladatukat...eszter21 írta:Attól még valószínűleg elfáradtak így év végére. Én is sok gyümölcsüt eszek egyébként, és mégis utolsó héten nagyon fáradt voltam...
Attól még valószínűleg elfáradtak így év végére. Én is sok gyümölcsüt eszek egyébként, és mégis utolsó héten nagyon fáradt voltam...redlions írta:Regeneráló edzésről nem hallottál? Profi kluboknál szokott lenni, ráadásul fizikai állapotukat is vizsgálják, hogy mindenkit fitten tartsanak...eszter21 írta:Én nem azért vagyok fáradt, mert hideg van...
Regeneráló edzésről nem hallottál? Profi kluboknál szokott lenni, ráadásul fizikai állapotukat is vizsgálják, hogy mindenkit fitten tartsanak...eszter21 írta:Én nem azért vagyok fáradt, mert hideg van...
Én nem azért vagyok fáradt, mert hideg van...redlions írta:Csakhogy az Katalónia, ahol nincs igazi tél! Ott hó sem szokott esni és az eső is ritka... A nap szinte mindig süt, sok a gyümölcs...eszter21 írta: DE! Már én is fáradt vagyok így év végén...
Csakhogy az Katalónia, ahol nincs igazi tél! Ott hó sem szokott esni és az eső is ritka... A nap szinte mindig süt, sok a gyümölcs...eszter21 írta: DE! Már én is fáradt vagyok így év végén...
Ok,igazad van!eszter21 írta:DE! Már én is fáradt vagyok így év végén...redlions írta:Ez mát túlzás! Hány edzést elengedett Rijkaard????eszter21 írta: Elég ha egy góllal nyernek, ilyen fáradtan...Nem lehetnek annyira fáradtak!
Szívesen! Minden meccs előtt írtam ilyet ebben, illetve az első Bajnoki Mérkőzések topicban.Barcaforever írta:
Ez naon faxa.Köszi az infót
Ez naon faxa.redlions írta:Következik:
Kedd, 20:00 Labdarúgás. Barcelona-Levante, spanyol bajnokság, 17. forduló (Sport1 élő!)
(Előtte : Univer-Kaposvár kosár!![]()
)
Levante
Otthon: 8 4 2 2 9-6 14p
Idegen: 8 2 1 5 8-16 7p
Összesen: 16 6 3 7 17-22 21p
Sorozat: Gy V Gy V Gy Gy V Gy Gy V V V D V D
Góllövők:
(5) V. Manchev
(3) S. Garcia
(2) A. Rivera
(2) I.P.S. Nacho
(1) J. Jesule
(1) F. Celestini
(1) F. Ettien
(1) J.A. Culebras
(1) I. Harte
Érdekesebb eredmények idegenben:
04/08/29 Real Sociedad-Levante 1-1
04/11/01 Osasuna-Levante 0-1
04/11/28 Real Madrid-Levante 5-0![]()
Idegenben nem megy a valenciai kiscsapatnak, de nem szabad lebecsülni őket!
DE! Már én is fáradt vagyok így év végén...redlions írta:Ez mát túlzás! Hány edzést elengedett Rijkaard????eszter21 írta:Elég ha egy góllal nyernek, ilyen fáradtan...Rapika írta:Nem bánnám,ha a szezon eddigi legnagyobb arányú győzelmével búcsúznának a fiúk!![]()
Nem lehetnek annyira fáradtak!
Ez mát túlzás! Hány edzést elengedett Rijkaard????eszter21 írta:Elég ha egy góllal nyernek, ilyen fáradtan...Rapika írta:Nem bánnám,ha a szezon eddigi legnagyobb arányú győzelmével búcsúznának a fiúk!![]()
boggabor írta:Nem kell piheno most vagyunk formaban szombaton is jok voltunk ha Iniesta be rugta volna a helyzeteinket akkor nyerunk csak egy vedelmi hiba miat kaptunk golt nem kell piheno jok voltunk edig csak 2 mecsen voltunk gyengek es aszt is hosztuk most Levantet is elverjuk.
Rapika írta:Azért ez nem nb1es tempó!Charlie írta:Ezeknek a játékosoknak pedig 30-40 meccset röhögve lekéne játszani 1 idény alatt elfáradás nlkül,nem tom mi van.....Nem baj,még 1meccs,és várhatjuk az igazolási híreket!
C.
A magyar "focisták" és a PDben játszók tempója között vannak különbségek!
Azért ez nem nb1es tempó!Charlie írta:Ezeknek a játékosoknak pedig 30-40 meccset röhögve lekéne játszani 1 idény alatt elfáradás nlkül,nem tom mi van.....Nem baj,még 1meccs,és várhatjuk az igazolási híreket!
C.
Boixos írta:ez nagyon kemény volt!!!! most egy hétig nem kell kávét innom, kb olyan vérnyomást csinált ez a meccs. bakker, és pont egy lációs suttyó köszönnyön be (és mekkora góllal ráadásul).
a ronnit meg el kellene felejteni a szabadrúgásoknál, az utóbbi időben ez volt az 1000. zsugája, aminek semmi köze nem volt a kapuhoz. ha ennyire fúj a szél, fedjék be a stadiont. és ráadásul az a gyökér reál nem beköszön a 870. percben???![]()
de nem probléma, legyünk túl a levantén, aztán jöhet a pihi, mert ahogy így elnézem, úgy ki van a csapat, mint a liba...