zola8787 írta:Bob_Marley írta:Hívd annak, aminek akarod, én mindig szólok ha valamit helytelennek tartok, illetékes meg eldönti. Ez se nem kiskirálykodás se nem semmi, így tartom helyesnek ha valami szabálytalan akkor szólok.
Hát nem sok barátod lehetett iskolában, ha mindenkit beköptél aki puskázott
Bob én csak azt nem értem, hogy miért baj az ha valaki felhoz egy témát és arra jönnek az írások. Ha nem érdekel téged, szépen átugrod. Gyerekes ez a "nem teljesen jó ez így ezért megmondalak anyának" stílus.
Persze nincs gond, legalább lesz nevetnivalója az adminoknak, elvégre ez az élethez elengedhetetlen.
A téma soha nem baj áldjon meg a jó Isten, csak ez alaptalan spekuláció volt, fiktív kezdeményezés és ezekből volt gond és nem hiába van benne a szabályzatban.
MR. TROMORT777 írta:Utolsó mondatom a dologhoz:
Ha valójában hibát javítottál volna ki akkor el tudtam volna fogadni mert az valójában építő jellegú, de ez egyszerűen a saját nézeteddel való szembenállás közlése volt, mintha az lenne a mérvadó a témában. Van különbség.
Na most már nem értem.

Az nem hibaközlés ha írom, hogy ezekből lesz a fantasy topik és tiltja a fórumszabályzat. Nem tartottam idevalónak és leírtam miért. Lassan olyan érzésem van mintha a véleményem zavarna. Se nem volt sértő se nem volt pejoratív semmi nem volt. Véleményeztem a témát (tán lehet....) majd írtam, hogy ez amúgy szerintem szabálytalan, te fújod ezt fel. Segítőszándék volt benne, hogy ne mérgesedjen el. Jelenteni meg úgy jelentettem, hogy én nem tartom idevalónak, de majd eldönti az illetékes. Ha marad, szerinted mi fog történni eret vágok magamon vagy mi?

Ennyire ráerőltettem a véleményemet másra. Az hogy te nem értesz egyet a véleményemmel lelked rajta, sőt még jó is, mert pont te írod hogy ne csak jó legyen és a fórum valóban erre van, hogy ellentétek ütközzenek, de valós ellentétek. Barca igazolásoknál volt belőle nem egyszer gond, nem fantasy topik. Ha meg magával a véleményem milyenségével van gondod az már más tészta, azzal nem tudok mit kezdeni, mert az rohadtul nem érdekel.

Mint írtam semmi kivetnivalót nem írtam le, ha neked így jött le akkor elnézést kérek, nem volt sértő és soha nem is áll szándékomban valakit megsérteni. Megindokoltam több oldalról is miért tartom helytelennek és miért nem értek egyet vele. Ugyanazzal tudok reflektálni, hogy csak a jót lehet leírni? Ha igen akkor többet nem jövök, mert alapból ha valamivel egyetértek nem írom le, totál felesleges.
@csababarca
Tanítójelleg volt benne, én így fogtam fel. És pl tök örülnék ha lenne olyan, aki kijavítja a hibáimat, mert pl magamról tudom, hogy sok helyesírási hibám van. Nem értem, hogy ha valaki kijavítja a másikat az hogy lehetne nem építő jellegű. Na mindegy.
szerk: És visszaolvasva csak Ben Arfa volt olyan, aki komolyan témába került a többi nem. Ott indoklás is volt a többinél nem igazán. Arbeloa, Demichelis, Handanovic nevek totál alaptalanok voltak.