Pénzügyi résszel tisztában vagyok, mert erről volt már hosszabb cikk is, hogy Neymar szerződése is ezért várat még magára ha jól emlékszem. De eladásokról is volt szó, amiből kijöhet a pénz. Ezek nem fiktív dolgok, te is erről írtál.MR. TROMORT777 írta:A klubbnak nincs 18 milliója így hirtelen, ez sok helyen lejött. Esetleges eladásokkal (Bartra, Adriano, Douglas) talán lenne valamennyi pénz, de 18 biztos nem. 18 millióval próbálkozott elvileg az Arsenal is és azt elutasították, szóval ilyen információk fényében az esélye minimális. Továbbá most összeszedett egy elég komoly sérülést ami miatt egy hónapot kell kihagynia, az se bíztató.Bob_Marley írta: Róluk volt szó, nem fikciók. És Nolitora esély mindig van, kérdés a pénzen múlik.
Dungát nem védem, de pont ő mérte fel azt, hogy amit pár brazil focista képvisel az nem elég. Abból ma már nem lehet eredményt elérni, ettől függetlenül mint írtam, vannak hülye kiválasztásai. Ezért nem is védem őt, de maga az irányvonal amit képvisel az logikus.
Nem véletlenül preferálnának kölcsönszerződéseket, kivétel Suarez, de ő ugye olcsó lenne. Az anyagi helyzet most megköti a klub kezét.
Hát ne haragudj de amit felmért Dunga azt az itteni fórum 90%-a is felmérte volna.
Dunga részt nem tudom, biztos így van, azért olvastam itt neveket akiket hiányolt pár ember.

Mondjuk Ricardfo Oliveira rugdossa a gólokat, ő azért teljesen védhető. Sőt előbb hívom be őt mint Patot.